Şimdi Ara

Android yedekleme , Ekran imajı ve oyunlarda kaldığım yerden devam etme...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yeni bir android kullanıcısıyim.daha önce iphone kullanıyordum. Malumunuz iphone larda cihazınızın bilgisayara yada iclouda yedeğini almanız durumunda cihazın ekranında programların diziliminden tutun da game center daki oyunlarinizin kaldığı bölüme kadar herşey yedeklenir ve yedeğinizi geri yüklemek istediğinizde hersey ayniyla geri yüklenir .Bu çok büyük bir kolaylık . Aynı şekilde kullandığım note 3 cihazımi google ve Samsung hesabıma yedekledigimi zannederek cihazımı sifirladim fakat malesef icloud yedeklemesi gibi olmadı . Yüklü oyunlarım ilk bölüme geri geldi . Ekran imajı yedeklenmediginden dakikalarca ekranımı tekrar ayarlamaya uğraştım . Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar bu sorularımın cevabı bundan sonrası için cihazımı kullanıp kullanmama noktasında belirleyici olacak. Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim....

saygılar

• Arkadaşlar bu sorunun cevabı benim için gerçekten çok mühim . Android de icloud gibi herşeyi yedeklemenin mümkün olup olmadığını öğrenmem lazım..

YArdımlarınızı bekliyorum
  • Titanium backup işe yarar ama root gerektirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android de bu işlem için cwm lazım.Tam sistem yedeği alabilirsiniz.
  • Helium backup kullanabilirsiniz root gerektirmez ama pc ye bağlantı gerektirir. Google da ararsanız anlatımını bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.