Şimdi Ara

androidi w8 e cevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bi 5 ay önce falan HTC sensation xe aldım ardından windows 8 phonelar çıktı ve inanilmaz pisman oldum ve w8 temalari arastirmaya başladım 10" tabletler için falan var birşeyler ama benim telefona için ihtiyacım var marketten falan başarılı bir arayüz buldum cin bir firma tarafından yapılmış fakat benim mesaj sistemi arama bölümü falan bir cok sistemi hala android telefonu windows 8 e nasıl çevirebilirim? Bi el atarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arayüzlerle olacak sey değil o. Resmen rom atmanız lazım. Wp8 romu var mı bilmem ama yapılamaz mı? Yapılabilir.

• Valla rom olarak olursa daha iyi olur köklü bir geçiş istiyorum benim internetim ve bilgisayarim yok üniversite sınavı için sattim modelden giriyorum da bi arastirabilir misiniz zahmet olmazsa?

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfGlaze

Valla rom olarak olursa daha iyi olur köklü bir geçiş istiyorum benim internetim ve bilgisayarim yok üniversite sınavı için sattim modelden giriyorum da bi arastirabilir misiniz zahmet olmazsa?

Malesef hocam xda da bulamadım. Diğer yerlere de baktım ama kayda değer bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Orijinalden alıntı: HalfGlaze

Valla rom olarak olursa daha iyi olur köklü bir geçiş istiyorum benim internetim ve bilgisayarim yok üniversite sınavı için sattim modelden giriyorum da bi arastirabilir misiniz zahmet olmazsa?

Malesef hocam xda da bulamadım. Diğer yerlere de baktım ama kayda değer bir şey yok.

baktıgın icin sagol kardesim launcerla idare ediyoruz artık :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.