Bildiğiniz gibi anestezi bölümünde sağlık meslek lisesine öncelik veriyorlar, öncelikli olmayan üniversiteler hangileri ?
Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
UP
BU ARADA YGS 2 PUANIN KAÇ KARDEŞİM
spenderdS
kullanıcısına yanıt
317 puan 169 bindeyim
KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 103050169 DİCLE ÜNİVERSİTESİ 107450126 MERSİN ÜNİVERSİTESİ 105050984 ŞANLIURFA HARRAN ÜNİVERSİTESİ 106050636 KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ 103950106 FIRAT ÜNİVERSİTESİ 107750759 MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ---- 110250568 YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
bunlar kardeşim
ancak en düşük alan 367 puanla almış devlette
puanın iyi özellerde %50 ve tam burslulara bir bak onların çoğunda öncelik yok
ankarada hangi ünilere girebilirim acaba %50 burslu
358 104 k dayım sence devlet tutar mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: spenderd
358 104 k dayım sence devlet tutar mı ?
doğu tutabilir
YUKARDAKİ ÜNİVERSİTELERDE ÖNCELİK YOK DEMİ?BUNLAR NE?http://www.derszamani.net/anestezi-bolumu-taban-puanlari.html
Bence bu bölümü yazmayın.Son dönemlerde bu bölüme çok rağbet var ve iş ilanlarında anestezi uzmanı çokda aranan bir meslek değil.Dolayısıyla puanıda çok yükseldi , o puanlarla daha iyi bölümler okuyabilirsiniz.Özellikle 4 yıllıkları tercih edebilirsiniz.
spenderdS
kullanıcısına yanıt
acaba hangi üniler meslek lisesi öncelikli değil ?
doğu akdeniz tam burslu önceliklimi ben yerleşebilirmiyim ?
ayrıca diğer arkadaşım matematiğim gayet iyi yazmakta hatamı ederim ? bu arada bayanım ebelikmi yazsam onumu ?
Doğu akdeniz 233 le kapamıs anesteziyi
spenderdS
kullanıcısına yanıt
meslek lisesine öncelik varmı acaba yazsam gidermiyim ben ?
tüm üniversitelerde yok mu öncelik yoksa ben mi yanlış biliyorum?
ÖNCELİK OLMAYAN ÖZEL ÜNİVERSİTELER HANGİSİ?
Devlette her üniversitede öncelik var.Özel de ise 300 puan altında almışsanız okuyamazsınız.
konuyu yeni gördüğüm için ancak cevaplıyorum ama en azından gelecek dönemler için faydalı olur,
anestezi devlette her üniversitede sml öncelikli değildir, artı düz liseden girilebilen birçok devlet üniversitesi var, kafkas, trakya, fırat gibi.
bu sene çok fazla rağbet var gene o yüzden çok kontenjan açılmasına rağmen puanlar o kadar da düşmüyor, eğer mantıklı bir tercih yaptıysanız acıbadem yarı burslu falan gelebilir.www.bu3.net/anestezi-bolumu sayfasından da tekniker arkadaşın çalışma şartlarını okuyabilirsiniz, çıkınca uzman olmadığınızı tekrar hatırlatmış olalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme