Şimdi Ara

Animus Projesine yapılan haksızlıklar (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 800 aktif aboneye ulaşmışlar. 6-7 ay önce 200 küsürde dolanıyordu. Umarım daha da artar. Ama umarım yamaları yayınlama hızları da artar.
  • Bir kere para verip alana lafım yok ama buna karşılık çok yavaş çalışıp ac odyssey in dlc lerini bile çevirmeyen hatta başlamayan gruba üye olup aylarca boş yere para veren kişi harbiden saftır safın önde gidenidir birde 800 kişi olmuş diyorsunuz valla memlekette yoluncak adam çokk
  • Saf değil salak yerine konmayı seven insanlardır. Size müstegagh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB9C04491 -- 25 Mayıs 2020; 22:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal670

Bir kere para verip alana lafım yok ama buna karşılık çok yavaş çalışıp ac odyssey in dlc lerini bile çevirmeyen hatta başlamayan gruba üye olup aylarca boş yere para veren kişi harbiden saftır safın önde gidenidir birde 800 kişi olmuş diyorsunuz valla memlekette yoluncak adam çokk
    835 abone olduğuna inanmıyorum yalan yazıyorlar. Sitelerinde 835 abone göstererek kendilerini revaçta yani gözde olma popüler olma durumunda gösteriyorlar ben size bir şey söyleyeyim mi abone olan kişi sayısı 50 bile yoktur. Ne yalan söyleyeyim ilk kurulduklarında bir heyecanlanmıştım hatta abone bile olmuştum fakat sonradan baktım ki gittikleri yol yol değil yanlış politikaları yüzünden kendilerinden soğuttular beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 25 Mayıs 2020; 23:8:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obasar84

835 abone olduğuna inanmıyorum yalan yazıyorlar. Sitelerinde 835 abone göstererek kendilerini revaçta yani gözde olma popüler olma durumunda gösteriyorlar ben size bir şey söyleyeyim mi abone olan kişi sayısı 50 bile yoktur. Ne yalan söyleyeyim ilk kurulduklarında bir heyecanlanmıştım hatta abone bile olmuştum fakat sonradan baktım ki gittikleri yol yol değil yanlış politikaları yüzünden kendilerinden soğuttular beni.

Alıntıları Göster
    5 TL'likler de abone. Hepsi 20 TL'lik olmayabilir. O yüzden makul bir sayı.

• STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Pöooh ubisoft emekmi harciyor oyun yaparken.
    Pöoooh adamlar turkce yama yapiyor.karantina bitsin evimi satip,bu emek harcayanlara bagisliycam😁
    Cadirda laptop da oynarim,turkce yamali ac odsyn😁😁😁

• Acımasız eleştiriye karşıyım. Yapıcı olmak şartıyla herkes eleştirebilir.
    Türk oyun dünyasına büyük katkıları olan bir çeviri grubu netice de. Küstürüp gitmelerine sebep olursunuz yapmayın.

Adamlar YILLARDIR ÇEVRİLEMEYEN Vampire the Masquerade: Bloodlines oyununu çevirdi yahu. Azıcık insaf :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jane23 -- 25 Mayıs 2020; 23:52:59 >
  • Dante_08 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuza binaen malum partiye oy veriyorum ve bu duruma belkide sizden daha çok ses çıkarmışımdır.Ayrıca sizin gibi fanatik olmak yerine azıcık aklı olup mevcut hükümet öncesini,90 ları filan netflix aşk101 deki gibi sananların aksine mukayese edince çok şükür demeden kendimi alamıyorum.

• Abone sayısı bir haftada 350 civarı artmış. Bunda Valhalla çekilişinin etkisi var.
  • purrfect kullanıcısına yanıt
    Vallaha netflix ve aşk101 gibi sanmadığım ortada ama sen diyorsun ki: "Cebimden paramı çalsınlar ama çaldığının küçük bir kısmı ile iş yapsınlar, buna da şükür." Açıkcası paramın çalınması yerine herhangi bir iş yapmamalarını tercih ederim.

• Animus un Odyssey yamasını ücretli alıp oyunu türkçe oynuyorum ve harika iş çıkartmışlar tebrikler kendilerine. Bence 40 lira için bu kadar muhabbete gerek yok.Evde kuru ekmek yiyip Ac Odyssey oynayacam diyorsanda git 15 liraya abone ol ve abonelikten çık bari. Hakkıdır adamların sonuçta her emeğin bir karşılığı olmalı BENCE..

• 835 aboneleri olmuş. Allah daha çok versin.
    10 tl aboneligi kıskanan-fesatlanan insanlarada buradan yüzlerine tükürsem yarabbi şükür diyeceklerini çok iyi biliyoruz. O yüzden sizin kazandıgınız 3 kuruş parayı kıskanıyorlar.

Yahu biraz edep... yapıcı eleştiri yapsanız inan bu yorumu yazmazdım. Daha beter yorumları hakediyorsunuz aslında ama neyse.. ortaya şu yorumu yazayım zaten üstüne alınan kişiler başkalarının kazandıgında gözü olan fesat insanlardır... onlara gitmesi yeterli. Piyasada belli başlı çeviri grupları var zamanında iyi kötü emek vermişler. Animus projeside şimdiye kadar çıkardıgı yamalar hatrına iyi kötü paralar kazanmayı hakediyorlar. zaten adamlar 3 ay sonra yamaları bedava yapıyorlar. yapmasalar neyse! bukadar kin ve fesatlanmayı haketmiyor bu adamlar.. haksızsızınız... adil degilsiniz hiç... düzgün adam gibi eleştirin...
  • Alan alır lafım yok, hatta paralı yapabilirler de kendi tercihleri, sonuçta babalarının hayrına çevirmiyolar ama yine de tilt oluyom ya :DD Sonuçta internette çeviri yapanların çoğu hobi için yapıyor bunu
  • Yahu ingilizce öğrenin artık. Kendilerini nimetten sayan şu çeviri gruplarının triplerini para vererek çekmeyin. Küsüyorlarmış, omuzlarına masaj yapmazsak çeviri işini bırakırlarmış...

Mukayese yeteneğin ciddi yara almış demek ki. Sen mukayese etme boşver, çay iç.

• kortor K kullanıcısına yanıt
    Sana fikrini soran olmadı.Dilinden özgürlük,demokrasi sözcüklerini eksik etmeyip seninle aynı fikirlere sahip olmayanlara küstahlık etme hakkını nereden buluyorsun?Seviyeli bir şekilde,kalp kırmadan kendini ifade edemiyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 15 Haziran 2020; 20:28:47 >
    Fikrimi sorman gerekmiyor. Okuduğum yazıya istinaden düşüncemi yazarım. Keyfim bilir yani. Demokrasi , özgürlük sözcüklerini dilinden eksik etmeyen birinin bu söylemlerine ters düşen durum ne burada? Mukayese yeteneğinin yara aldığını düşündüğüm bu insanın zincire vurulmasına, mapus damına atılmasına ön ayak mı oldum ? Yıllardır uydurulan birbirinin benzeri çarpık argumanları görünce hakaret etmeden verilebilecek en kibar cevabı veriyorum. Birileri mukayese yeteneğini yetersiz bulabilir, bununla barışık olmayacaksan bir odaya kapanıp fikir beyan etmeden yaşayabilirsin.
    Gereksiz bir insana cevap vererek konuşturmana gerek yok hocam bunlardan çok var. Sorsan intermediate İngilizcesi yoktur gelir burda boş yaparlar.

• kortor K kullanıcısına yanıt
    Elbette cevap verebilirsin fakat "seni" hedef almayan bir yorumu merkezine alıp saygısızlık ederek küstahlık etmiş olursun.Çeviri başlığının altında benim gibi düşünen insanları politik yönden hedef gösteren birisine verdiğim cevaba istinaden kendini işin içine dahil etmen ne kadar hazımsız ve sıkıntılı birisi olduğunu gösteriyor.

• TackleBarry kullanıcısına yanıt
    İngilizcemin olup olmadığını sor cevap vereyim. Soruyu sorup cevabı da kendin verme. Türkçe yama ile sadece bir oyun oynadım, witcher 3 gönüllü çeviri. Onun haricinde tüm oyunları ingilizce oynuyorum. Türkçe oynamayı tercih ederdim ama neyse ki ingilizcem fazlasıyla yeterli ve burnundan kıl aldırmayan çeviri gruplarına muhtaç değilim. Yama beklediği için oyun oynayamayan herkese de tüm içtenliğimle ingilizce öğrenmelerini tavsiye ediyorum. Şunlara muhtaç olmayın.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.