Şimdi Ara

Animus Projesine yapılan haksızlıklar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle belirteyim hiç bir çeviri grubunun fanlığını yapmam hatta anonymous çeviri ekibi ve yöneticileri arkadaşlarımdır kendilerini severim.

Bakın Animus grubunun eleştirilecek yönü vardır mesela misal ; Abonelik sistemi ve yamaların geç çıkması. Evet animus projesinin bu huyunu bende sevmiyorum.

Ama velakin siz vur dedikçe öldürüyorsunuz. Arkadaşlar bu adamların çıkış projesi Assasins Creed serisi değil mi? Ne demek Assasins Creed'in yeni oyununu başka grup yapsın ve ya DAİ oyununun çevirisini başkası yapsın. Sizin bu yaptığınız zamanında Oyun Çeviri'ye, U Crew'e yaptığınızdan hiç bir farkı yok. Çok mu hoşunuza gidiyor çevirmenleri küstürmek?

Diyorsunuz ki Animus Projesi'nin tüm yamaları Anonymous yapsın... Allah aşkına bı mantıklı uzun vaadeli düşünün. Anonymous'un elinde Horizon, Rdr2, Civ6, Deus ex belki de daha fazla oyun var. Anonymous ekibi de insan farkındasınız değil mi? Robot değiller bu kadar rpg ve simülasyon oyunu varken üstüne birde Masa effect Andromeda, DAİ, AC gibi oyunları da ekleyince daha da hızlı mı bitecek sanıyorsunuz? Ekibin de belli bir limiti vardır her insan gibi ee yeter be diyerek sıkıntıya düşebilir.

Gerçekten kendi topuklarınıza sıkıyorsunuz. Çevirmenleri, çeviri gruplarını küstürüyorsunuz. Şuana kadar ki tüm Ac oyunlarını bu grup sayesinde oynadınız ama gel gör ki grup tökezleyince düşene bir de siz vuruyorsunuz. Yapıcı olmak yerine yıkıcı olmaya devam edin. Bu oyunu çevirebilecek grup yok mu diye ileride ararsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkesin şikayet ettikleri konulara bende katılsam da gerçekten grubun üstüne çok gidildi ben üzüldüm şahsen kendi adıma bu kadar laf yemeyi kimse hak etmiyor hadi diyelim animus çekti gitti alın oyunlarınız da sizin olsun yamalarınız da dedi nabacaz görkemde insan ya kaç tane projenin başında durabilir ayrıca hala sağdan soldan hakaret yemeye devam ediyor bu adam adamcıkıın biri gelip paralı sattığı için dolandırıcı diyip çekip gidiyor insan dayanmaz bu laflara bu zamana kadar bırakıp gitmediğine ben şaşırıyorum görkemin animus pis u crew tü kaka anonymous dolandırıcı nereye kadar bu böyle gidecek sonrada oyunlara bekle ki yama gelsin her zaman eleştirelim ama bu kadar da milletin üstüne gitmeye gerek yok
    hadsiz sensin. yav bu insanları paraylamı buraya gönderiyorsun animus? yok değilse demekki aaklı yok fikri var denilen insan tipi böyle oluyor.

para verilen bir işte insanların her türlü müdahalede bulunma hakkı vardır. değeri 50 bin dolar olan yamayı size 20 liraya çeviriyorlar daha ne diyemezsiniz. o zaman yapmasınlar arkdaşım. siz laftan anlamıyormusunuz?
    hiç kimsenin cebinden tek kuruş alma o zaman istersen yamayı 6 senede bitir kimseninde umurunda olmaz. ancak her ay insanlardan para talep edip üstünede 20 ay para vermiş adam bile yamayı vermeyip sonunda satmaya çalışırsan yani göz göre göre insanları dızlamaya çalışırsan tepkiler tabiki böyle çığ gibi büyür, yerden yere vurulursun.

yahu para veriyorsun para. hiç mi aklınız fikriniz benliğiniz kişiliğiniz yok sizin. para veriyorsanız eleştireceksiniz tabiki. evinize internetten bir ürün söylediğinizde PARANIZLA ürün 2 günde değilde 6 günde gelse ortalığı ayağa kaldırısınız. yok ben kaldırmam, allah razı olsun işin gücünün arasında banada paramla satın aldığım eşyayı yolluyorsun sanada zahmet veriyorsuz püüüü bu insanlar değerinizi bilmiyor diye bi mesaj atarmısınız?
    bu kadar taraflı ve yanlış bir açıdan bakmayı bırakın.

PARA VERİYORSANIZ ELEŞTİRME HAKKINIZ VARDIR. hele ki vaat edilenler asla yerine getirilmiyor hatta dalga geçer gibi yav %90 dedik ama meğerse %50 filanmış bi bakıp size dönecez deniyorsa her türlü şeyi söylemeye hakkımız vardır.
    Ellerindeki yamayı kimse almadı yeni çıkacak AC oyununu çevirmelerini istemedim kimsenin tekelinde değil bir oyun.Ayrıca duyuru yapmışlar Ellerinde bulunan Dragon age çeviri çalışmasını başka bir grupa vermek istiyorlar.
    Bunun yerine neden insanlar bizim çevirmemizi istemiyorlar deyip düşünmeleri gerekiyor
    Bir ara yerlere göklere sığdırılamıyordu... Uğruna ne kavgalar ne tartışmalar görmüştüm bu forumda. Hatta abartmıyorum birbirlerine açık adres verip tehdit edenler bile vardı hatırlayanlar vardır belki.(Ciddiyim) Bundan 2-3 sene sonra aynısı Anonymous'a da olacak. Başka bir grup çıkacak o övülecek Anonymous yerilecek. Halbuki tüm çeviri gruplarını benimsesek hepsine destek versek, ortada ne tartışma kalacak ne açık adres verip tartışmalar kalacak... Şimdi bunu yazıyorum diye fanboy sanmayın beni. Tüm grupları imkanım el verdikçe desteklerim, ayrım yapmam (İşinin hakkını veren Translate kullanmayanları) Ek Parantez:(Translate yamaya da karşı değilimdir, herkesin zevki farklıdır) Ciddi cidii fanatiklik seviyesinde holiganlar türedi bu forumda, Fenerbahçe Galatasaray derbisinde yaşananlar yakında buralarda da yaşanacak. Çeviri grupları arasında ayrım yapmadan, iyisiyle kötüsüyle destek olmamız lazım. Herkes hata yapar insanız sonuçta, hatalar düzelir yanlışlar düzeltilir. Herkes için geçerli bu. Çeviri gruplarını küstürmememiz gerek. Ayrıca saçma bir şekilde holigancılığıda bırakmamız gerek. Umarım ihya oluruz...
    Animus u başından beridir takip ediyorum bir türlü bi icraat yapamadılar abonelik yaptılar 2 senedir Dos 2 nin yaması hala ortada yok.%80 diyorlarda ilerleme durumu hala net değil o da.Kapatsın dükkanı gitsin kredileri tükendi kısa zamanda da bişey yapacakları yok.

Boşuna savunupta milletin parasını heba etmeyin belki ücretli yama çıkartacak diğer gruplar olacak onlara gitsin.

Edit: Sanırım an ihtibariyle sitesi hacklenmiş.
  • Ayrıca Anonymous, "Çeviri yapmak isteyen başka gruplara biz yardım edeceğiz." Diyerek çeviri gruplarını arttırmayı hedeflerken, Türkçe yamaları arttırmayı hedeflerken... siz diğer bir çeviri grubunu öldürüyorsunuz.

• Herkesin şikayet ettikleri konulara bende katılsam da gerçekten grubun üstüne çok gidildi ben üzüldüm şahsen kendi adıma bu kadar laf yemeyi kimse hak etmiyor hadi diyelim animus çekti gitti alın oyunlarınız da sizin olsun yamalarınız da dedi nabacaz görkemde insan ya kaç tane projenin başında durabilir ayrıca hala sağdan soldan hakaret yemeye devam ediyor bu adam adamcıkıın biri gelip paralı sattığı için dolandırıcı diyip çekip gidiyor insan dayanmaz bu laflara bu zamana kadar bırakıp gitmediğine ben şaşırıyorum görkemin animus pis u crew tü kaka anonymous dolandırıcı nereye kadar bu böyle gidecek sonrada oyunlara bekle ki yama gelsin her zaman eleştirelim ama bu kadar da milletin üstüne gitmeye gerek yok
  • Bir ara yerlere göklere sığdırılamıyordu... Uğruna ne kavgalar ne tartışmalar görmüştüm bu forumda. Hatta abartmıyorum birbirlerine açık adres verip tehdit edenler bile vardı hatırlayanlar vardır belki.(Ciddiyim) Bundan 2-3 sene sonra aynısı Anonymous'a da olacak. Başka bir grup çıkacak o övülecek Anonymous yerilecek. Halbuki tüm çeviri gruplarını benimsesek hepsine destek versek, ortada ne tartışma kalacak ne açık adres verip tartışmalar kalacak... Şimdi bunu yazıyorum diye fanboy sanmayın beni. Tüm grupları imkanım el verdikçe desteklerim, ayrım yapmam (İşinin hakkını veren Translate kullanmayanları) Ek Parantez:(Translate yamaya da karşı değilimdir, herkesin zevki farklıdır) Ciddi cidii fanatiklik seviyesinde holiganlar türedi bu forumda, Fenerbahçe Galatasaray derbisinde yaşananlar yakında buralarda da yaşanacak. Çeviri grupları arasında ayrım yapmadan, iyisiyle kötüsüyle destek olmamız lazım. Herkes hata yapar insanız sonuçta, hatalar düzelir yanlışlar düzeltilir. Herkes için geçerli bu. Çeviri gruplarını küstürmememiz gerek. Ayrıca saçma bir şekilde holigancılığıda bırakmamız gerek. Umarım ihya oluruz...

• evladı fatihan kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle abi. İlla ki herkesin hoşnutsuz olduğu durumlar var ama bir doktor hasta oldu diye diğer sağlık çalışanları onu öldürmez değil mi? Hatta iyileşmesi için çabalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 3 Mayıs 2020; 2:37:33 >
  • azor ahaii kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yıkıcı olmak yerine yapıcı olunmalı. Zamanında bende biliyorum Animus için ölen biten insanları şimdi eminim gruba saydırıyorlardır.

• Ben kimseye haksızlık yapıldığını filan düşünmüyorum Animus projesi projelerine ve hızına çeki düzen vermedikçe eleştirilmeye devam eder.bir çeviri grupu bunlar üzerinden eleştiri alır Yarın aynı durum başka grupta olsun oda aynı şekilde eleştirilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baaburcan kullanıcısına yanıt
    Eleştirilir ama elindeki yamaları başkasına verilsin diye baskı yapılması bir eleştiri değildir. Grubun donanım haberden çekilmesine vesile olacak kadar linç etmek bir eleştiri değildir. Grubun yavaşlığını ve abonelik sistemini ben de eleştirim.

• Sasua S kullanıcısına yanıt
    Ellerindeki yamayı kimse almadı yeni çıkacak AC oyununu çevirmelerini istemedim kimsenin tekelinde değil bir oyun.Ayrıca duyuru yapmışlar Ellerinde bulunan Dragon age çeviri çalışmasını başka bir grupa vermek istiyorlar.
    Bunun yerine neden insanlar bizim çevirmemizi istemiyorlar deyip düşünmeleri gerekiyor
  • Animus u başından beridir takip ediyorum bir türlü bi icraat yapamadılar abonelik yaptılar 2 senedir Dos 2 nin yaması hala ortada yok.%80 diyorlarda ilerleme durumu hala net değil o da.Kapatsın dükkanı gitsin kredileri tükendi kısa zamanda da bişey yapacakları yok.

Boşuna savunupta milletin parasını heba etmeyin belki ücretli yama çıkartacak diğer gruplar olacak onlara gitsin.

Edit: Sanırım an ihtibariyle sitesi hacklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajapai -- 3 Mayıs 2020; 2:56:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • siz akıllanmazsınız. animus duyarı kasacak kadar neyin kafasını yaşıyorsunuz?
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Hiç

• Uzun süredir destek olduğum bir oluşum, kendi açımdan bundan sonra daha orta ayarda çeviri yükü olan oyunlara el atmalarını temenni ediyorum. Böylelikle daha fazla oyunu türkçe görmemizi sağlarlar. Uzun ve ciddi çeviri yükü olan oyunlar ne yazık ki bekletmesi bir yana, eleştiri ve hoşnutsuzluğu da beraberinde getirip daha fazla yıpranmalarına neden oluyor. Hız olayına gelirsem evet yavaşlar, özellikle son yamalarda yaşanılan sıkıntılar ile birlikte çeviri hızları pek istenileni veremediğini düşünüyorum.

Çeviri ve para konusu için ise burada çok tartışıldı, her zaman söyledim emek var ise çeviren kişi veya grup maddi bir istekte bulunmaya her türlü hakkı var. Ha bunu onaylarsın onaylamazsın bu senin şahsi fikrinden öteye gidemez. Bu tarz gönüllü veya paralı çeviri olmaz ise oyunları tr dil ile oynamayı hayal dahi etmeyin; çünkü firma bazlı ülkemizi pek umursayan yok ve böyle gidecek gibi. Assasin Creed son oyun için ise Animus kuruluş amacı zaten bu seri ve Valhalla içinde çıkış sonrası el atacaklarını belirttiler ama bu farklı kişi veya grupların el atmasına engel değil.

• Yama duyurusu haberi bile parayla adamların dini imanı para neyini savunacağız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu son yaşanan olay haklı iken haksız duruma düşmenin apaçık göstergesi. Dediğim olsuncu tayfa etrafında son çevirmen kalmayana kadar ezip geçiçek. Biz birde şirketlerin Türkiyeye dil desteğini vermesini bekleyelim, satış adedinden daha kötü sıkıntılar var burada...

• Siteyi hackleyecek kadar neyin kinini tuttu bu insanlar ben anlamadım, Animusu tabi ki eleştirebilirsiniz gerçekten oldukça yavaşlar ve fiyat politikaları da kötü ama birinin emeğine göz dikecek kadar kin tutmak aşırıya kaçmak olmuyor mu? Belki de onlar ME:A ve DA:I çeviri tool u çeklerden almasalar çeviriye hiç başlanmayacakdı(başka bir tool ile takas ederek aldılar diye biliyorum). bağış yapmazsınız eleştirirsiniz
    illa ki kendilerine çeki düzen vermek zorunda kalacaklardır elbet ama site hackleyip emeklerini yok etmek karaktersizliğin güzel bir örneği.
  • Biri de demiyor ki ikisi birleşip yapsınlar hem hız sorunu çözülür hem de iş yükü azalır diye. İşte insanoğlu hep bencil yamadan gelecek parayı düşündükleri için böyle piyonları sürüp kendilerince forumu gaza getiriyorlar

• Buradaki her gruba aynı şeyi yapıp adamları bıktırana kadar uğraştılar. Ac origins ve odysey yamaları tek seferlik 20-25 tl ye alındıgı zamanlarda birisi alıp kırıp başka sitelere yüklemişti ve gelip o yapan adamı burada savunmuştu buradaki insanlar. Grup da haliyle tek seferliği kaldırdı aboneliğe geçti sadece. Ben ve benim gibi 1-2 yıl abone olup destek verenler bile böyle sadece abonelik ile olmaz diye tepki gösterip aboneliklerimizi iptal edip tepkimizi gösterdik ama gidip site hackleyip oraya da duyar kasma yazıları yazarak kendine tarafta da topluyordur burdan... Bunu yapan daha önceki gruplara da buna benzer şeyleri yaptı.

Ve göreceksiniz benim iddiam yarın öbür gün bunu yapan adamlar ve şakşakçıları aynı şeyi Anonymous için de yapacaklar. Tepki göstermek yamayı almamak kullanmamak ile olur hacklemek ile değil ve bu karaktersizliği savunanlar da yarın Anonymous vb diğer grupların(kalmadı gerçi) da başına geldiğinde onlara da yapacağını görüyorum. Küfür hakaret etmeyi eleştri sanan, düzgünce derdini anlatamayan, tepki adı altında hacklemeyi doğru işmiş gibi görüp gösterenlere de selam olsun.Bunları yapan da destek olan da insalara cahil damgası yapıştıran okumuş cahiller..

• Bu kadar garip bir durum içerisinde kalsam, başlarım yamasına der bir insana bile yardımcı olmam. Bu insanlar yine iyi, yap yapma gibi hadsiz müdahalelerle muhattap olmuyorlar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.