< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
siz akıllanmazsınız. animus duyarı kasacak kadar neyin kafasını yaşıyorsunuz?
![]() |
Herkesin şikayet ettikleri konulara bende katılsam da gerçekten grubun üstüne çok gidildi ben üzüldüm şahsen kendi adıma bu kadar laf yemeyi kimse hak etmiyor hadi diyelim animus çekti gitti alın oyunlarınız da sizin olsun yamalarınız da dedi nabacaz görkemde insan ya kaç tane projenin başında durabilir ayrıca hala sağdan soldan hakaret yemeye devam ediyor bu adam adamcıkıın biri gelip paralı sattığı için dolandırıcı diyip çekip gidiyor insan dayanmaz bu laflara bu zamana kadar bırakıp gitmediğine ben şaşırıyorum görkemin animus pis u crew tü kaka anonymous dolandırıcı nereye kadar bu böyle gidecek sonrada oyunlara bekle ki yama gelsin her zaman eleştirelim ama bu kadar da milletin üstüne gitmeye gerek yok
|
Ayrıca Anonymous, "Çeviri yapmak isteyen başka gruplara biz yardım edeceğiz." Diyerek çeviri gruplarını arttırmayı hedeflerken, Türkçe yamaları arttırmayı hedeflerken... siz diğer bir çeviri grubunu öldürüyorsunuz.
|
Yama duyurusu haberi bile parayla adamların dini imanı para neyini savunacağız
|
hadsiz sensin. yav bu insanları paraylamı buraya gönderiyorsun animus? yok değilse demekki aaklı yok fikri var denilen insan tipi böyle oluyor.
para verilen bir işte insanların her türlü müdahalede bulunma hakkı vardır. değeri 50 bin dolar olan yamayı size 20 liraya çeviriyorlar daha ne diyemezsiniz. o zaman yapmasınlar arkdaşım. siz laftan anlamıyormusunuz? hiç kimsenin cebinden tek kuruş alma o zaman istersen yamayı 6 senede bitir kimseninde umurunda olmaz. ancak her ay insanlardan para talep edip üstünede 20 ay para vermiş adam bile yamayı vermeyip sonunda satmaya çalışırsan yani göz göre göre insanları dızlamaya çalışırsan tepkiler tabiki böyle çığ gibi büyür, yerden yere vurulursun. yahu para veriyorsun para. hiç mi aklınız fikriniz benliğiniz kişiliğiniz yok sizin. para veriyorsanız eleştireceksiniz tabiki. evinize internetten bir ürün söylediğinizde PARANIZLA ürün 2 günde değilde 6 günde gelse ortalığı ayağa kaldırısınız. yok ben kaldırmam, allah razı olsun işin gücünün arasında banada paramla satın aldığım eşyayı yolluyorsun sanada zahmet veriyorsuz püüüü bu insanlar değerinizi bilmiyor diye bi mesaj atarmısınız? bu kadar taraflı ve yanlış bir açıdan bakmayı bırakın. PARA VERİYORSANIZ ELEŞTİRME HAKKINIZ VARDIR. hele ki vaat edilenler asla yerine getirilmiyor hatta dalga geçer gibi yav %90 dedik ama meğerse %50 filanmış bi bakıp size dönecez deniyorsa her türlü şeyi söylemeye hakkımız vardır. |
Ellerindeki yamayı kimse almadı yeni çıkacak AC oyununu çevirmelerini istemedim kimsenin tekelinde değil bir oyun.Ayrıca duyuru yapmışlar Ellerinde bulunan Dragon age çeviri çalışmasını başka bir grupa vermek istiyorlar.
Bunun yerine neden insanlar bizim çevirmemizi istemiyorlar deyip düşünmeleri gerekiyor |
Ben kimseye haksızlık yapıldığını filan düşünmüyorum Animus projesi projelerine ve hızına çeki düzen vermedikçe eleştirilmeye devam eder.bir çeviri grupu bunlar üzerinden eleştiri alır Yarın aynı durum başka grupta olsun oda aynı şekilde eleştirilir.
|
Bir ara yerlere göklere sığdırılamıyordu... Uğruna ne kavgalar ne tartışmalar görmüştüm bu forumda. Hatta abartmıyorum birbirlerine açık adres verip tehdit edenler bile vardı hatırlayanlar vardır belki.(Ciddiyim) Bundan 2-3 sene sonra aynısı Anonymous'a da olacak. Başka bir grup çıkacak o övülecek Anonymous yerilecek. Halbuki tüm çeviri gruplarını benimsesek hepsine destek versek, ortada ne tartışma kalacak ne açık adres verip tartışmalar kalacak... Şimdi bunu yazıyorum diye fanboy sanmayın beni. Tüm grupları imkanım el verdikçe desteklerim, ayrım yapmam (İşinin hakkını veren Translate kullanmayanları) Ek Parantez:(Translate yamaya da karşı değilimdir, herkesin zevki farklıdır) Ciddi cidii fanatiklik seviyesinde holiganlar türedi bu forumda, Fenerbahçe Galatasaray derbisinde yaşananlar yakında buralarda da yaşanacak. Çeviri grupları arasında ayrım yapmadan, iyisiyle kötüsüyle destek olmamız lazım. Herkes hata yapar insanız sonuçta, hatalar düzelir yanlışlar düzeltilir. Herkes için geçerli bu. Çeviri gruplarını küstürmememiz gerek. Ayrıca saçma bir şekilde holigancılığıda bırakmamız gerek. Umarım ihya oluruz...
|
Animus u başından beridir takip ediyorum bir türlü bi icraat yapamadılar abonelik yaptılar 2 senedir Dos 2 nin yaması hala ortada yok.%80 diyorlarda ilerleme durumu hala net değil o da.Kapatsın dükkanı gitsin kredileri tükendi kısa zamanda da bişey yapacakları yok.
Boşuna savunupta milletin parasını heba etmeyin belki ücretli yama çıkartacak diğer gruplar olacak onlara gitsin. Edit: Sanırım an ihtibariyle sitesi hacklenmiş. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 3 Mayıs 2020; 2:37:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajapai -- 3 Mayıs 2020; 2:56:59 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|