Şimdi Ara

Animus Projesine yapılan haksızlıklar (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yeni AC oyununu başkası çevirmeli ya da kim çevirmeli diye anket açmak bile yıkıcı bir baskıdır yapma bak yaşın benden büyük biraz uzun vaadeli düşün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neticede turkce yamayla oyun oynamak,zaruri ihtiyac degil.10 yil sursede her ay duzenli sekilde abone olup.maddi destek verin .sonucta yama 5 yilda ciksasa açliktan olmessiniz😁😁😁😁tam destege devam

• İşte böyle bir abonelik sistemi de asla kullanıcının yararına değil. Değişmesi lazım bir şeylerin.

• r0ket kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bu forumun en yıkıcı, eleştiri nedir bilmeyen ve önüne gelen duyar, fan damgası vuran kişisiniz. Size daha da diyecek bir şeyim yoktur. Hayatta başarılar dilerim.

• Öyle demeyin hocam. Mutant year oyununu seven xcom sayfasıda var. Ama sizin haklı olduğunuz yerler var kanımca. Evet özellikle dos2 çevirisi bu ekibe yüklendikten sonra ekip çok çok zor duruma düştü ve çok yavaşladılar. Üzerine abonelik sistemi yüzünden bu ne ya ayda 10 lira veriyoruz yama 1 yılda çıkıyor 120 liraya yama almış oluyoruz demesi üzerine eleştirilmesi gerek.

• Abonelikle ite kaka iş yap, aylarca beklet açıklama için bile para iste, işine gelmeyeni banla, aylarca abone olanlardan aldığı paralara karşılık aboneliği bitince yamaları esirge bir anlık gazla araştırmadan incelemeden ön siparişle yama çevirisi başlat sonra altından kalkamayınca (bunu ancak amatörler yapar) milleti halen beklet.

Bunlara bakınca kim kime haksızlık yapmış acaba (hatta kandırmış) buna rağmen bunları daha savunanlar net yalakadır benim gözümde.

Bu arada sait diyorsunuz sürekli ama sait varken origins yaması 6 ayda falanmı çıktıda şimdi bozuldular? Öncesi neyse sonrasıda aynı bunların. Hep gündemde olan oyunların çevirisini açıklayıp milleti gaza getirip aylarca kandırdılar insanları.

Üstelik milleti çevirilerin hızı sizin aylık aboneliğinizle alakalı diyerek milleti resmen mecbur ettiler abone olmaya bu bile bunların ne mal olduğunu anlamaya yeter.
  • Sasua S kullanıcısına yanıt
    Uzun vadeli düsündügümden boyle bir baslik actim bu oyunu baska bir grupun daha hizli bir sekilde oyunculara ulastiracagını dusundugumden.
    Bak sana sunuda soyleyeyim ben zamaninda elestirilerimi animusun discorda kanalinda da yaptim ama bir gelisme goremedim maalesef
    Ben hic bir zaman onlarin ucret politikalari hakkinda en ufak soz soylemedim emekleridir tabi ki alacaklar.
    Ancak is yamalarin cikma suresinin asiri derecede uzama noktasina gelirse orda dur derim.
    Eger bizim yaptigimiz baski,elestirileri goz onunde bulunduruyorlarsa aciklama yaparlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • baaburcan kullanıcısına yanıt
    Orada hemfikiriz zaten abi ona birşey demiyorum. Ama bu anket olayı şeye benziyor bak. Sen trafik polisisin çevirme yapıyorsun ve herkesin sicilini sorgulamak için tek tek tc bakman gerekiyor. Akan trafikte 5 araba 1 otobüs geliyor ve sende çok hızlı çalışan bir polis değilsin ama bitiriyorsun işi. Otobüs(Dos2) geldiği için de çok çok daha yavaşladın çünkü otobüs 50 kişilik ve tc sorman lazım tek tek. Biraz zaman geçiyor ve bundan rahatsız olanlar seni trafik polisliğinden attırıyor bu kimin hoşuna gider. Burada eleştirilecek kısım dediğin gibi yavaşlık olur abonelik sistemi olur hatta programı bile eleştiren olur tamamdır bunların değişmesine bende hemfikirim. Hatta bıraksınlar yan oyunları dişlerini sıkıp zorlu bir sürece girip teker teker tamamlasinlar söz verdiklerini önerim de budur. Ama kendi başladıklarını kendileri yapsınlar ki kimse kimseyi üzmeye devam etmesin.

Bir diğer durum şu uzum vaadede animus bu işten elini ayağını çekti diyelim. Ee bütün ağır oyunlar Anonymous'a mı kalacak? Bu biz oyunseverlerin yararına olmaz abi hız konusunda bile.

• Sasua S kullanıcısına yanıt
    yeni çıkacak AC oyununu zaten Animus çevirecek inşallah beni utandırıp yamayı hızlı bir biçimde oyuncularla buluştururlar.benim amacım bağcıyı dövmek değil kim yaparsa yapsın ama hızlı kaliteli yapsın tek derdimiz bu.
    İşte herkesin ortak isteklerinden biri hız konusu onda herkes eleştirmeli animusu.

• Oyun çeviri yükleri guruplara eşit dağıtılması anymousunda bir kapasitesi var animus projesinde iki gurupta şahane işler yapıyorlar karışmayalım işlerine devam etsinler bizde onlara destek olalım köstek değil burdan tüm oyun çeviren grupların ellerinden öperim

• Açık ara ankette dai 1. çıkmıştı ne oldu şimdi yakıştı mı animus a? O zaman bundan sonra animus un her duyurusuna ve anketine şüphe ile bakacağız demektir..

Bu kadar insan şikayet ediyorsa ortada büyük bir sorun var demektir ankette ki sonuçlar ortada. Hele şu yama ilerlemesini bile sadece abonelere göstermek ayrı bir rezalettir yani insanda biraz çekinme olur ama yok bu arkadaşlarda.

Ayrıca ben para veriyorsam hız da isterim kalitede isterim haa yapsınlar gönüllü çeviri 2 yılda çıkarsınlar. Ortada az kişinin çalışıp ücretsiz ve hızlı çıkan yamalar var örneğin fallout 4 ve dlc leri gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 3 Mayıs 2020; 17:45:27 >
  • Dragon Age:Inquisition'a giriştiklerinde çok sevinmiştim ama bi taraftan da üzüldüm çünkü bu ekip Divinity'i 2.5 senede zor çevirdi hatta çevirisi hala bitmedi Dragon Age:Inquisition artık bir ömür falan sürer diyordum onuda askıya aldılar. Koskoca diyalogdan diyaloga koştuğumuz Witcher 3'ü iki ekip ayrı ayrı çevirip bitirmişti hatta sonra aralarında tartışma çıkmıştı keşke Dragon Age:Inquisition'ı o ekiplerden birine verselerde şu güzelim oyunda çevrilse.

• Ben Animusprojesini severim oyunlarini Türkçe oynamiş olarak Hep takdir ettim.
    Lakin ilk defa hayalkırıklıgına ugradim..
    Koskoca Animusprojesi Vallalha Ac oyunu duyrulunca..
    Hemen Cevirdiklerin oyunlar'dan kurban şecmişler.. DAİ'yi kurban ettiler. Bizim Amacimiz AC oyunlarini cevirmekti diyor. Madem öyle size umut baglayanlara saygi nerde ? DAİ 2 kez 1. gelmesine ragmen Divinity 2 oyunu Zorla ilk şecenek yaptiniz.. 8 ay gecmesine ragmen.. %5 yazip biraktiniz. Bakiniz buraya kadar eyvallah ?. Benim en Kızdıgım nokta Şudur..
    Bu oyunu animus'tan başkasi cok zor cevirir demiştim.. meger yaniliyormuşum ?

''Diğer yandan yeni bir AC oyunu duyuruldu ve bizim kuruluş amacımız başta AC oyunlarını çevirmek olduğu için en öncelikli projemiz çıkış yaptığında Valhalla olacak. Bu sebeple, eğer DAI projesini devralmak isteyen başka bir çeviri ekibi varsa bize başvurup çeviri için gerekli araçları alabilir. Sadece daha önce kaliteli çeviriler yapmış ekiplerin başvurmasını istiyoruz. Bu çeviri için yeni kurulacak ekipler ile araçları paylaşmayacağız. Eğer biz DOS2'yi bitirince uygun bir ekip bulamamış olursak DAI çevirisine yine kendimiz devam edeceğiz. ''

Bu aciklamayi görünce DAİ'yi en son secenek haline getirmekle kalmadiniz.. Bunu cevirecek ekiplede araclarinizi paylaşmayacaginizi belirtmişsiniz. Siz Cevirmenleri Desteklemezseniz ? bu nasil olacak..
    Tamam ben eleştirdim.. haddimi aştiysam ksra bakmayin.
    Lakin sizi takip eden kişilerin cocuk olmadiginizida bilmeniz lazim.. Aciklamada Alenen abonelerle dalga geciyorsunuz ? En azindan net olun.. Ac Valhalla oyunu öncelik olacak diyerek herkesle dalga gectiginizi düşünüyorum. Sizin yerinizde olsam Bitmeye Yakin oyunlari ceviririm.. Diger oyunlari Cevirmekten vazgecerim Tamamen AC oyunlari Cevrilecektir ! Diye aciklama yaparim böylece kimseyede umut vermem..
    Bu aciklama beni cok üzdü hemde cok.. SAGLİK OLSUN !

• Eleştiriyi hak ediyorlar. İnanılmaz ağır çevriliyor oyunlar ve sürekli para isteniyor. Yeni oyunu umarım başka grup çevirir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Ben şu yazıdan tek birşey anlarım (yani bana göre) maksat başka birşey gibi. doğruya doğru da:inq çevirsine sadece has dragon age fanları satın alacaklar. ama satışlar az olacak çünki eski oyunun yaması. ama ac valhalla yeni oyun olduğu için. satışlar yüksek olur. öyle ola bilir mi?
    Diğer yandan yeni bir AC oyunu duyuruldu ve bizim kuruluş amacımız başta AC oyunlarını çevirmek olduğu için en öncelikli projemiz çıkış yaptığında Valhalla olacak. Bu sebeple, eğer DAI projesini devralmak isteyen başka bir çeviri ekibi varsa bize başvurup çeviri için gerekli araçları alabilir.
  • Haksızlık falan yapıldığı yok. İnsanlar durup dururken böyle linç etmeye kalkmadılar herhalde. Görünen köy ortada. Eğer eleştiri falan kaldıramıyorsalar en başta girmeyeceklerdi bu işlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 3 Mayıs 2020; 15:29:26 >
  • Yeni çıkacak oyunu elbette bunlar sahiplenecek başka türlü nasıl elindeki aboneleri tutacaklar. Uyanın yine bir hit oyun yine en az 1.5 senelik abonelik daha ne olsun.
  • Üsluba bakar mısınız ''Ne demek Assasins Creed'in yeni oyununu başka grup yapsın ve ya DAİ oyununun çevirisini başkası yapsın. ''
    Estağfurullah padişahım ferman senindir Anismus Projesi'nden başkası bir grup haşa bu oyunu kimse çeviremez. Bir kural vs mi var bizim bilmediğimiz ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.