Şimdi Ara

Animus Projesine yapılan haksızlıklar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AC yamaları niye gecikiyor diyen arkadaşlar yeni AC oyunlarının RPG oyunundan farksız olduğunu anlamıyorlar herhalde, örnek Odyssey bildiğin RPG oyunu gibi hiçbir farkı yok, based skill, inventory system, dialogue system...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

AC yamaları niye gecikiyor diyen arkadaşlar yeni AC oyunlarının RPG oyunundan farksız olduğunu anlamıyorlar herhalde, örnek Odyssey bildiğin RPG oyunu gibi hiçbir farkı yok, based skill, inventory system, dialogue system...
    Sadece bu yoruma cevap verecem. RPG olması bir şey değiştirmez. 600.000 kelime var oyunda. Witcher 3 te RPG. Diğer çevrilen ve 1 sene bile sürmeyen oyunlarda RPG. Bu "hız" konusu mlsf RPG FPS TPS olmasına bakmaz.
  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımız fevkalade haklı bir yorum bırakmış. 600k kelimelik herhangi bir rpg yi 25k kelimelik fps oyunuylar bir tutmuş çok haklı... 6 saatlik BF5 story sini, 100+ saatlik witcher 3, ac odyseyle eş tutmuş.
  • Son zamanlarda kendilerine duyulan güvenin azalmasından dolayı ömürlerini çok uzun görmüyorum. Umarım yanılırım çünkü yavaş da olsalar ağır çeviri yükü olan oyunları çeviriyorlar.
  • Şu an için eleştirilmeyi hak ediyorlar fakat bu sayfalarının hacklenmesini haklı çıkarmaz.Kendilerine inanan insanlar hayal kırıklığı yaşadığı için tepkilerini ortaya koyuyorlar fakat öteki tarafta saldırmayı bekleyen tipler var.Açıkçası aylardır Dragon Age inquisition yamasını boşlayıp üstüne askıya almaları bende büyük hayal kırıklığı yarattı.Başlarındaki arkadaş 23 studios'a gittiğinden beri eski halinden eser kalmadı ama yaptıklarını hiçe saymak adil olmaz.Kıymetli bir ekip ama kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor.Kendilerine inanan insanları hayal kırıklığına uğratmazlar umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çeviri grupları ile ilgili olarak iki şeyden rahatsızım, birincisi abonelik sistemi, ikincisi çevirilerinin yüklenmesi için bir program kullanma dayatması. bu ikisini yapan gruplardan herhangi bir alışverişim olmuyor, orjinal dilinde oynamayı tercih ediyorum. çeviri grupları düşük bir alt limit belirleyip yamaları satışa sunsa eminim hem çok kişiye ulaşırlar hem de mevcut durumdan çok daha fazlasını kazanarak devamlılık noktasında gelir elde ederler. burada bir çok insan elinden geldiğince çeviri gruplarını desteklemeye gönüllü, durumu el vermeyenler alt limitten, durumu kötü olmayanlar alt limitin üzerinde ödeme yaparlar, yeter ki onlar da biraz kullanıcı dostu olsunlar. animusa gelirsek mevcut kötü şöhretini bizzat kendileri yarattılar. abonelik sistemi, yüksek yama ücretleri, uzun süren çeviriler vs.
  • Valla şahsen benim için fark etmez. Yapsın da kim yaparsa yapsın yeter ki oyun sonrası en hızlı şekilde çıkarsın. Şu yapmış bu yapmış beni bağlamaz. Ha hatalar olabilir ilk başta birkaç oynama ile düzeltilir. Kimse babamın oğlu değil. Emek verenin emeğine saygı duyarım gerekirse bağış bile yaparım.

• Yazık hala toplum olarak düzgün bir şekilde eleştirmeyi ve tepki göstermeyi öğrenemedik. Evet bu insanların yanlışları var hataları var ama sitelerini hackleyip bide doğru bişey yapmış gibi show yapmak da nedir? Bu insanlar yıllarca sektöre hizmet etti. Animusta bizim yararımıza Anonymous'da bunu unutmayın... Konu AC çevirisini devretmelerinden çok benim gözümde bazı şeyleri yoluna koymaları için uygundu fakat görüyorum ki amacını sapıtmış. Umarım dava açarlar ve bu hackleyen arkadaş hak ettiği cezayı alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 3 Mayıs 2020; 7:6:52 >
  • Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    Böyle sağda solda adamları kötülüyorsun ama yamalarını da ilk sen indiriyorsun, ne perhiz ne lahana turşusu demezler mi adama peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 3 Mayıs 2020; 7:59:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Böyle sağda solda adamları kötülüyorsun ama yamalarını da ilk sen indiriyorsun, ne perhiz ne lahana turşusu demezler mi adama peki?
    Hız konusunda değinmişiz sen gelmiş konuyu nereye taşımışsın. Daha Odyssey yamalarını bile indirmedim yani. Neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Hız konusunda değinmişiz sen gelmiş konuyu nereye taşımışsın. Daha Odyssey yamalarını bile indirmedim yani. Neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım.

Alıntıları Göster
    İndirmedim dediğin yama sayenizde korsanda geziyor, insanlara iyilik perisi gibi gözükmeyi bırakın. Böyle devam ederseniz hepiniz fişleneceksiniz zaten.

• Animus önce bir oturup düşünsün bakalım bu kadar insan neden yeni oyuna yama yapmalarını istemiyor diye..Herkes biliyor ki oyun çıkacak 1,5 sene sonra belki sadece ana oyunu çevirebilecekler. Araya yine alakalı alakasız projelerede başlayacaklar. Örneğin mutant year çevirip ücretsiz yayınlamışlardı geçen aylarda. Yahu ne alaka arkadaş ne ugrasıyorsunuz böyle kimsenin oynamadığı oyunlar ile?

Ben istemiyorum çevirmelerini dai konusunda zaten tam beklediğim tahmin ettiğim şey oldu. 2017 den beri ac oyunlarının çapı büyüdü çeviriside uzadı tamam ama daha fazla iş yükü olan oyunlar daha kısa sürede çevrildi. İnşallah bu işleride bırakırlar onlar yüzünden her ac oyununu 1.5 sene sonra oynamaktan bıktım yemin ederim !!
  • Evet bende eleştirdim ama çeviri grubu küstürülmemeli, zamanında bu yapıldı ve oyunçeviri dağıldı, şimdi ise doğru düzgün birkaç grup var ve bunların kıymetini bilmeliyiz yoksa burda başlık açıp nolur yapın diye yalvarırız, eleştirinin dozunu kaçırmayalım arkadaşlar ve mümlünse kırıcı değil yapıcı olsun, ah be animus biraz daha hızlı ol be güzelim

• Broon kullanıcısına yanıt
    hadsiz sensin. yav bu insanları paraylamı buraya gönderiyorsun animus? yok değilse demekki aaklı yok fikri var denilen insan tipi böyle oluyor.

para verilen bir işte insanların her türlü müdahalede bulunma hakkı vardır. değeri 50 bin dolar olan yamayı size 20 liraya çeviriyorlar daha ne diyemezsiniz. o zaman yapmasınlar arkdaşım. siz laftan anlamıyormusunuz?
    hiç kimsenin cebinden tek kuruş alma o zaman istersen yamayı 6 senede bitir kimseninde umurunda olmaz. ancak her ay insanlardan para talep edip üstünede 20 ay para vermiş adam bile yamayı vermeyip sonunda satmaya çalışırsan yani göz göre göre insanları dızlamaya çalışırsan tepkiler tabiki böyle çığ gibi büyür, yerden yere vurulursun.

yahu para veriyorsun para. hiç mi aklınız fikriniz benliğiniz kişiliğiniz yok sizin. para veriyorsanız eleştireceksiniz tabiki. evinize internetten bir ürün söylediğinizde PARANIZLA ürün 2 günde değilde 6 günde gelse ortalığı ayağa kaldırısınız. yok ben kaldırmam, allah razı olsun işin gücünün arasında banada paramla satın aldığım eşyayı yolluyorsun sanada zahmet veriyorsuz püüüü bu insanlar değerinizi bilmiyor diye bi mesaj atarmısınız?
    bu kadar taraflı ve yanlış bir açıdan bakmayı bırakın.

PARA VERİYORSANIZ ELEŞTİRME HAKKINIZ VARDIR. hele ki vaat edilenler asla yerine getirilmiyor hatta dalga geçer gibi yav %90 dedik ama meğerse %50 filanmış bi bakıp size dönecez deniyorsa her türlü şeyi söylemeye hakkımız vardır.

• Aslında Animus bıraksın harbiden, Anonymous'ta çevirmesin zaten ellerinde oyun var yeterince bakalım kim çevirecek AC oyunu bir daha. Ah ama translate yama yeter bunlara.

Şimdi herkes zamandan bahsetmiş ama DOS2, DAI, VTMB, MEA bunlar hiç bir zaman çevirilmeyecek oyunlardı! Kimse bunları çevirmeyecekti, çevirmiyordu, çevirilmediler bu adamlar el atana kadar! 10 yıl sürse de kardasınız yani, görememeniz yazık!

Ödeme işi de ilginç zorla aylık abone olun denmiyor insanlara beklersin bitince bir kere de alırsın! Bu kısımda aylık üye olupta yakınanları da anlamıyorum çünkü başından ne zaman biteceği belli olmayan bir projeye isteyerek GÖNÜLLÜ DESTEK verip şikayetlenmenin de bir mantığı yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 3 Mayıs 2020; 11:35:37 >
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Ne demek parayla mı gönderiyorsun! Her farklı düşünceye böyle saygısız ithamlarda bulunmamayı ve iletişim kurmayı baya yavaş öğreniyorsunuz herhalde.

Neyse ben hayatımda hiç yama almadım, almayı da düşünmüyorum. Para konusu hakkında bir şey demiyorum, neye tepki gösterdiğimi bile anlamamışsınız. Bahsettiğiniz şu şeylere gelince de bu konularda zaten haklısınız. 10 bin dolarlık şeyi 5 liraya yapacağım dese dediğini yapmalı, söz verdiği taahhüt süresince tamamlamalı.

Tepki gösterdiğim şey şu bir insana bir işi YAP / YAPMA DİYEMEZSİN. İstemiyorsan ALMAZSIN veya DESTEKLEMEZSİN.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu "abonelik sistemini ve hızıni bende begenmiyorum ama"cumlelerini anlamakta zorlanıyorum amasi filan yok zaten bu yuzden elestiriliyor bize oyun yapmasini filan beklemiyoruz "ya biz hata yaptik bircok konuda bundan sonra,boyle olmayacak ayağımiz daha sağlam basacak"diyorlar mi?
    Kac defa elestirildiler bu ilk degil herhangi bir calismalarinda bir duzeltme bir hizlanma oldu mu?
    Tokezlediklerini kabul ediyorlar mi?
    Onlar hic bir aciklama yapma geregi duymazken baskalarinin onlari savunmasi garip değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 3 Mayıs 2020; 12:8:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkes konuşuyorsa demekki bir sıkıntı var ve bunu göz önüne almaları gerekiyor.

Kuruluş amaçları zaten belli olan bir grup ve asıl amaçları da belli o yüzden asıl yapmaları gerekeni yapmaları gerekiyordu fakat düşündükleri gibi olmadığı için bugün bunun tepkisini alıyorlar.
    Tabi bilmediğimiz gizli bir çeviri varsa ve bu yavaşlattı ise o konuda bir şey diyemeyeceğim.
  • He yav he animus cevirsin,nasilsa 3.5 yil bekleriz ahhaahhah

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.