Şimdi Ara

Animus Projesine yapılan haksızlıklar (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1,5 sene mi? seni baya iyimser gördüm
  • o değilde bu çeviri işinde çok para var mı? eğer getirisi oluyorsa çeviri ekibi hazır, bize sadece alt yazıyı oyuna entegre edecek bir kişi bulsak yeter. oyunu kendimiz test ederiz olmadı buraya ekleriz. corona nedeniyle çeviriyide çabuk bitiririz. tek sorun, alınan para harcanan zamana değer mi?
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Bir oyunun çevirisini AAA ise 30 liraya satsan aşa yukarı 200-250 kopya yama satılıyor.

200x30= 6000TL

Aşa yukarı bu kadar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TackleBarry

Bir oyunun çevirisini AAA ise 30 liraya satsan aşa yukarı 200-250 kopya yama satılıyor.

200x30= 6000TL

Aşa yukarı bu kadar..
    durum böyleyse beklediğimden kötüymüş. satış garantisi yok, hem 30 liraya çeviri alan olacağınıda sanmıyorum. oyuna 30 tl vermeyen çeviriye verir mi? bu nedenle bir sürü grup böyle çeviri işlerine başlayıp dağılıyor. anca üniversite öğrencileri çeviri işine sıcak bakar, yarım kalan çevirilerde bu nedenle herhalde.

10 yıllık üyeyim ve forumda çeviri bölümü olduğunu bilmiyorudum. 2 gündür popüler konularda çıkınca bakayım dedim. buralar zamanında çok karışmış olmalı ki insanlar hala önceki grupların yaşadığı sorunların devam ettiğini dile getiriyor.

• Aga neden insanlara şunu çevirin bunu çevirin diye talimat veriyorsunuz. Tamam isteğini belirtirsin eyvallahta bırakın isteyen istediği oyunu çevirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çevirilerle ilgili bilgi almak için bile para ödediğin ve üstüne üstlük 1 yamanın çıkışı yıllar süren bir ekibin nesini bu kadar savunuyorsunuz anlamış değilim. Alışmışlar abonelik sistemi altında para kazanmaya yama isterse 3 sene de bitsin adamların umrunda değil kimse kusura bakmasın bir iş yapıyorsan ve karşılığını alıyorsan eleştirileceksin yapacak bir şey yok ben adım gibi eminim Ac nin son oyununu Anonymus ekibi çevirmeyi istiyordur ama maalesef aralarındaki arkadaşlıktan ötürü bu işe girmiyorlar keşke girseler gene bir yama için 2 sene beklemeyi kimse istemez...
  • JRache kullanıcısına yanıt
    Bakın okuduğunuzu anlamadan yorum yapıyorsunuz. Sizin söylediğiniz abonelik ve yavaşlık konusunda bende gerekli eleştiriyi yaptım. Bu grubu nasıl savunuyorsunuz diyorsunuz ya, adamların sitelerini hacklediler, öldüresiye kadar linç ediliyorlar bunlar insan dışı hareketler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sasua

Bakın okuduğunuzu anlamadan yorum yapıyorsunuz. Sizin söylediğiniz abonelik ve yavaşlık konusunda bende gerekli eleştiriyi yaptım. Bu grubu nasıl savunuyorsunuz diyorsunuz ya, adamların sitelerini hacklediler, öldüresiye kadar linç ediliyorlar bunlar insan dışı hareketler.
    Sizin dediğiniz kadar büyük bir baskı olduğunu düşünmüyorum şayet öyle bir şey olsaydı bu zamana kadar ya bu işi bırakırlardı yada kendilerine çeki düzen verirlerdi ama hiç bir değişiklik göremiyorum kendilerinde maalesef.
  • sana tek bi sorum var güzel kardeşim sence bir yamanın büyük bir yamanın betası duyurulup ondan sonra yanlışlık olmuş diyip o süre zarfında parayı götürüyolar tabiii sonra yamayı %60 çekmeleri Bana Bunun yanlışlıkla oldugunu kimse inandıramaz ADAMLAR BİLDİGİN DONLANDIRDI ! Haber cok takip ederim hayatımda ilk defa böyle bir dolandırıcılık yöntemiyle karşılaşıyorum.Kimse gelipte şu saaten sonra şu dolandırıcıları savunmasın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    30 liraya çeviriyi alan olacağını sanmıyor musunuz?Ac Odyssey yamasına 40 lira verdim üstelik sadece ana oyun,dlc ler dahil edilmemiş..yamanın 1.5 yılda çıktığı gerçeğine değinmiyorum bile.Tü kaka lık bir durum var ama yama kaliteli olmuş mu?Evet, ama asıl bize küsmemesi gereken gruplar anonymous gibi ekipler.Türkiyede ilk defa watch dogs'u türkçe oynamamızı sağlayan,heavy Rain den pek çok kaliteli yapıma kadar ücretsiz yama sunan,10 küsür sayfadır ağladığımız ve 50 küsür saatlik oynanış sunan walking dead definitive sürümü çevirip 15 tl isteyince taşlanan anonymous gibi ekiplere sahip çıkmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 3 Mayıs 2020; 19:23:46 >
  • AAA oyunlari ucretli olarak sadece ve sadece ananyomus cevirmeli.acin gozunuzu yav.para veriliyor bu yamalara para.hobi olarak ceviri yapilmiyor.gerekirse animus .ucrew vs bu tur gruplar cekilsin kenara.sadece ucretsiz grup ve kiisler.birde ananyomus grubu cevirsin(ucretli).
    Diyeceksinizki yuk biner her AAA oyuna yetisemezler vsvs.yav ac odsy kac ayda bitti ana oyun sadece dlc baslanmadi bile😁1.5 yilmi.eger her AaaOyunu ananyomus cevirse,okadar cok para demek.para demek daha hizli ceviri,daha cok cevirmen demek👍

Tartışmalar daha çok abonelik sistemi yüzünden oluyor. Bahsettiğiniz gibi tek seferlik satışta ki para az geldiğinden dolayı bir grup abonelik sistemi çıkardı. Netflix gibi parasını verip içeriklerine erişiyorsunuz. Yani geliri her aya bağlamaya çalışıyorlar bu seferde uzayan sürelerde insanlar geriliyor, tartışma bundan çıkıyor. Eğer insanlara kendinizi sevdirir düzgün iş yaparsanız kazanırsınız para odaklı yavaşlarsanız desteğinizi kaybedersiniz. Bundan ibaret sektöre giriş yapmak isterseniz diye olayları anlattım karar sizin...

• Yeni ac oyunu belki.500 kopya yama satacak belki.ananyomus kac ayda cevirir sizce.🤔3ay muhtemelen 40 tl den satilsa 20bintl.alin size kaynak,grubun daha buyumesi icin.tabi animus cevirse 2 yil yavas yavas cevirir nasilsa abonelik sistemi mevcut.
    Simdi kim cevirmeli,oyuncular icin ,yada kendi yama gruplarini dahada gelistirmek buyumek icin👍

• Buradaki yazılanları gören de Ac origins ile odyseyin yamasını kırıp korsan dağıtıp bide üstüne burada yamayı çevirenlere küfür hakaret eden burası değilmiş sanır...
  • Yorumlara kafalara bak çalıyorlar ama çalışıyorlar kafasında. Gidip bu konuya zıt bir konu açıp duyar kassam orda da gelip beni desteklicekler akılsız samimiyetsiz duygusal eleştirileriniz gerçekçilik dışı. Şunu unutmayın yetişkin insanlar yaptıklarıyla sorumlulardır
  • azor ahaii kullanıcısına yanıt
    Translate kullananlar işinin hakkını vermiyor kadar saçma bir düşünce olamaz. Forumda bazı insanlar yaması olsun translate olsa da olur Bi şekilde oynarız diyen arkadaşlar var. Zaten genelde artık çevrilmesi gündemde olmayan ya da çevrilmesi istenip hiç kimse tarafından rehabet görmeyen ( The Council mesela ) gibi oyunların çıkıyor genelde Translate yaması. Yerelleştirme yapılan oyunlara yapılmıyor yani Translate yaması dostum. Translate yaması yapan arkadaşlara da ayıp etmeyelim bence. Onlar da sonuçta diğer insanların isteği doğrultusunda yardım etmek amaçlı yapıyorlar. Keşke çeviri grupları artsa da hiçbir oyuna Translate yama yapılmak zorunda kalınmasa yani.
  • konunun hepsini okuyamadim, olaylari da cok bilmiyorum ama bu islerin icinde bulunan birisi olarak diyebilecegim bir sey var ki ceviri gruplari buyuk bir istek ve iyi isimlerle ortaya cikiyorlar. bir sure cok guzel ceviriler yapiyorlar. ama ilerleyen zamanlarda bu isi meslek olarak yapmayan kisiler birakmaya basliyorlar ve ortalik kaosa surukleniyor. sonunda ekip dagiliyor ya da pamuk ipligine bagli yasiyorlar. bu durum oyun ceviri isini meslek olarak yapmayan her grubun yuksek ihtimalle basina gelecek bir durum maalesef. ama a grubu gider b grubu gelir, onemli olan devamliligin saglanabilmesi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.