Şimdi Ara

Animus Projesine yapılan haksızlıklar (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Animusun en son yaptıgı Dragon age icin yaptıgı aciklamalardan "kuruluş amacımız Ac oyunlarını cevirdiğimiz icin Valhalla ya öncelik verecegiz dediler".
    O zaman bende sorarım o zaman "Kurulus amaciniz" öncelik Ac oyunlarini cevirmek ise "Ac odesey Dlc leri icin Dos2 den sonra cevirecegiz" ne demek nasil bir yaman celiski anlamakta zorlaniyorum.
    Adam diyor Ac odeseyy testi cok uzun sürdü
    Animustan cevap verilen cevap" hayir test 1 ay surdu 3-4 ayda test ici duzenlemeler yaptik ondan gec cikt"i diyor o 3-4 ayi test olarak saymiyor.
    Bu sekilde aciklama yapacagina hic yapma insanlarin gozunde daha cok deger kaybediyorsun.
    Dragon age icin ucretli anket calismasi yaptilar Dragon age icin oy kullanan sirf oy kullanmak icin abone olanlarin hakki ne olacak?

Size abonelik sistemleri hakkinda bir örnek vereyim Ac odeseyy cevirilirine ilk basladiklarinda ustuste 4 ay abone olanlara yama yi alacaklar diyorlardi aradan 2-3 ay gecti biz sistemimizi degistirdik dediler surekli boyle abonelik sistemlerini degisitirip abone olan insanlarin guvenlerini kaybediyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61B7652C7

Bu mesaj silindi.
    Dostum kafana göre takıl ya sen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

ne zaman bir yama tartışma konusu olsa aklıma hep dos 2 yaması geliyor.bu yamanın akibeti şu an nedir,ne durumdadır,yakın zamanda bir süpriz olabilir mi?
    DOS 2 Alpha rezilliğinden sonra tüm çevirmenlerini oraya kaydırdık demişlerdi en son.
  • Dini İmanı Para olmuş olan adamları savunmak LUL
  • Animus ne amünyum diyenler beğen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baaburcan

Animusun en son yaptıgı Dragon age icin yaptıgı aciklamalardan "kuruluş amacımız Ac oyunlarını cevirdiğimiz icin Valhalla ya öncelik verecegiz dediler".
    O zaman bende sorarım o zaman "Kurulus amaciniz" öncelik Ac oyunlarini cevirmek ise "Ac odesey Dlc leri icin Dos2 den sonra cevirecegiz" ne demek nasil bir yaman celiski anlamakta zorlaniyorum.
    Adam diyor Ac odeseyy testi cok uzun sürdü
    Animustan cevap verilen cevap" hayir test 1 ay surdu 3-4 ayda test ici duzenlemeler yaptik ondan gec cikt"i diyor o 3-4 ayi test olarak saymiyor.
    Bu sekilde aciklama yapacagina hic yapma insanlarin gozunde daha cok deger kaybediyorsun.
    Dragon age icin ucretli anket calismasi yaptilar Dragon age icin oy kullanan sirf oy kullanmak icin abone olanlarin hakki ne olacak?

Size abonelik sistemleri hakkinda bir örnek vereyim Ac odeseyy cevirilirine ilk basladiklarinda ustuste 4 ay abone olanlara yama yi alacaklar diyorlardi aradan 2-3 ay gecti biz sistemimizi degistirdik dediler surekli boyle abonelik sistemlerini degisitirip abone olan insanlarin guvenlerini kaybediyorlar.
    Yaw bu ücretli anket ne ya? Nasıl bir kafa bu şaşkınım. Yanlış mı anladım ben? Ankete girenler para mı verdi yoksa üye sahiplerine mi anket yaptırdılar?

• tarkanbeyaz kullanıcısına yanıt
    Abone olanlara anket yaptilar ama sen ben bu ankette oy kullanmak istiyorum dersen ucret verip abone olmak zorundasin

• baaburcan kullanıcısına yanıt
    Anonymous bedava yapmaya kalktı burada. Oylamada sırf kendi istediği oyun birinci olsun diye herkes yeni hesap açıp oy kullanıp çıktı gitti. Hile hurda karıştırdılar anonymous da haliyle biz de oylamayı kendi grubumuzda yaparız dedi. Yakın zamanda oldu bu bide. Şimdi biraz daha iyi anlaşılır neden gruplar buradan gidiyor ya da burayı takmıyor...
  • Bu posta bakınca neden malum parti hala iktidar çok daha iyi anladım. Bravo, "Buna da şükür" kafanızdan çıkamadığınız sürece haliniz vahim

• Olayların öncesini bilmiyorum ama anladığım kadarıyla diyeceğim şu. Başkalarının yaptığı işlere laf edip klavye başından hakaret edeceğinize gidin İngilizce öğrenmeye çalışın kendinize bi faydanız dokunur

• Animus Projesi filan görünce Amariganın yeni bir uzay procesi filan zannedip merakla girdiydim oyun moyun bişeyi çıktı aynı durumda olanlar basın abi geri önemli bişey yok 🤯😁

• Ahahahha
  • Sasua S kullanıcısına yanıt
    Aboneleri sağmayı bırakıp çeviri işine odaklandıkları zaman desteklenirler yine. Önceden sevilen bir grupken antipatik bir gruba dönüştülerse dönüp bir aynaya baksınlar
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Adamlar emek harcamış heralde para ister ve buna para vermekte de bir sıkıntı yok. Ben hiç para vermedim ama öyle bir durum olursa para verip alırım yamayı. Ister ücretsiz verirler ister parayla satarlar. Alana da satana da bir şey deme hakkınız yok. 37 yaşındayım demişsin ama yazdıkların pek yaşını yansıtmıyor. Aslında boş yapmışsın deyip bırakmam lazımdı.

• E boş yapmışsın deyip bıraksaydın o zaman !

evet 37 yaşındayım . arada derede girip bir şeyler yazıyorum. fikrimi yazıyorum . iyi yada kötü oluyor yazdıklarım. Hani cevap verenleri çokta takmıyorum açıkçası. keşke boş yapmışsın deyip bıraksaydın o yüzden .
  • machinegunneddie M kullanıcısına yanıt
    Para vermek istemeyen, üyelik istemeyen, bedava olmasını beklemek istemeyen herkes senin gibi oynasa sorun kalmayacak burada adamlara çıkışacaklarına :)
  • Herkes tutturmuş bir emeklerinin hakkıdır diye gidiyor ama madem bu kadar verilen emeklere karşı düşüncelisiniz o zaman Animus ekibinin çevirdikleri oyunların asıl sahiplerinden izinsiz bir şekilde oyunlar üzerinden yaptıkları yamaları satarak para kazanmalarına neden karşı çıkmıyorsunuz? Bunu bana açıklayın. Bırakın bu işleri kısacası. Her şeyi geçtim madem paralı olmasını istiyorsunuz para en azından bir kereliğine alınsa gene bu kadar sıkıntı olmazdı. Bunlar ne yapıyor abonelik diye bir sistem çıkartıp milleti resmen söğüşlüyorlar ve senelerce bekletiyorlar yarım yamalak çeviriler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 6 Mayıs 2020; 21:34:17 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.