Şimdi Ara

Anka kasası yatırımı mantıklı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300 tane almayı planlıyorum sizce yükselir mi 1-2 ay içinde?

• 5 bin tane alıp 1 yıl beklersen anca o zaman yatırım olur o , 300 tane alıp 1-2 ay beklemen hiç kâr bırakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

5 bin tane alıp 1 yıl beklersen anca o zaman yatırım olur o , 300 tane alıp 1-2 ay beklemen hiç kâr bırakmaz

O zaman yemisim yatırımı sağ ol gidip silah aliyim bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valveye bağlı, oyunda drop u kaldırırlarsa 1 haftada 5 kuruştan 35 kuruşlara çıkar avcı kasasında olduğu gibi.
  • fiyatı yüksek olan çıkartmaları fiyatları düşünce topla. mesela tanesi 30 liraya yakın olan çıkartmaları bu indirim döneminde 19-20 liralara topladım, şimdi gene yükselmiş fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

5 bin tane alıp 1 yıl beklersen anca o zaman yatırım olur o , 300 tane alıp 1-2 ay beklemen hiç kâr bırakmaz
    Keşke 5 bin tane alsaydım
  • Şimdi yatırımı yaptık ettikte bu parayı nasıl nakite çevireceğiz? 2300-2500tl arası değişiyor bendeki skinlerin ederleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Şimdi yatırımı yaptık ettikte bu parayı nasıl nakite çevireceğiz? 2300-2500tl arası değişiyor bendeki skinlerin ederleri.
    %70-80 civarı nakit alabilirsiniz oyunları %70-80 arası indirimle hediye edersiniz dhde bu tarz konular var biraz araştırırsanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.