Fiyatlarınız Nedir ve Dijital Fotoğraf Göndersem Ne Kadar Sürede Alabilirim ? |
Ankara Biometrik Fotoğraf 10 TL (45. sayfa)
-
-
Merhaba Foto albümü vs de yapıyormusunuz ?
-
İzmirde gören duyan varmı böyle bir kampanya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi günler, dijital fotoğraflarınız vesikalık mı yoksa fotoğraf baskısı mı olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi günler, talebiniz panaromik albüm şeklinde mi? Ne çeşit albüm baskısı olacak?
Düğün ,nişan ,kına karışık bir foto albümü şeklinde fotolar hazır zaten geçen sene fırsat olmamıştı albüm yaptırmaya öyle kaldı. 2 Adet yaptırmayı düşünüyorum hocam.
-
İletişim için mesaj atıyorum.
-
Selim Bey gerçekten çok yardımsever işinde profesyonel fotoğraf konusunda bizi kırmadı her türlü fotoğraf baskı işinde kendisini tavsiye ederim. Bu zamanda böyle fotoğrafçı bulmak zor kendisine tekrar tşk. ederim.
-
İletişim için mesaj atıyorum.
-
Bugün sorunsuz bir şekilde 40 adet 10x15 fotoğraf baskımı teslim aldım. Teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Ankara'da schengen vize başvurusu için biyometrik fotoğraf için uygun fiyatlı nereyi tavsiye edersiniz?
Geçen gün bir arkadaş vesikalık fotoğrafa 180 TL verdim dedi!! (neresi bilmiyorum)
Hocam Ümitköyde 4 biyometrik ve dijital halı 70 TL. Emektekilere göre daha uygun fiyat verdiler. Külahçı diye bir yer, Galleria yakınıquote:
Orijinalden alıntı: ms365
Merhaba, Ankara'da schengen vize başvurusu için biyometrik fotoğraf için uygun fiyatlı nereyi tavsiye edersiniz?
Geçen gün bir arkadaş vesikalık fotoğrafa 180 TL verdim dedi!! (neresi bilmiyorum)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bazı migroslarda kendi fotoğrafınızı çıktı alabilirsiniz .sanırım göksu park karşısındaki avmde girişte baskı makinesi var. 3,5lira
-
Konuya bir güncel çekelim. Ankara içi en uygun biyometrik foto neresidir?
-
2 hafta önce Sincan Yenikentde nufus müdürlüğünün yanında 4 adet biometrik 50 TL ye çektirdim.
Bilginiz olsun dostlar.
-
İyi günler, pandemi kaynaklı olarak vesikalık ve biometrik fotoğraf çekimi konusunda yardımcı olamıyoruz maalesef ilk başlıkta belirttiğimiz gibi. Bunun dışında ise mevcut krizden kaynaklı bir işletme açmaya da korkar duruma geldik,bir seyler düzelirse eğer kendimiz direkt işletme satın alıp işlerimize dükkan faaliyetleri olarak da devam edeceğiz. Şimdilik e ticaret sitelerinde faaliyet gösterdiğimiz için home office olarak çalışıyoruz. Bu yüzden uzun zamandır buradan gelen arkadaşlara ya alternatif yerlere yönlendirerek ya da bir şekilde bizde olur kendinde olur dijital kopyası olan arkadaşlara ortak noktada vs buluşup teslimat yapıyoruz . Halâ da bu forumdan gelen arkadaşlara yardımcı oluyoruz fakat genelde buraya yorum girilmiyor işlem sonrasında.
Burada en fazla yaptığımız işleri buraya fiyat olarak yazıyorum, özel ebatlar için ve kanvas baskılar için yine yardımcı olabiliriz :
10x15 cm fotoğraf baskısı 2 lira
13x18 cm fotoğraf baskısı 3,2 lira
15x21 cm fotoğraf baskısı 4 lira
210x297(A4) mm fotoğraf baskısı 12 lira
Elimizde dijital fotoğrafları olan ve kendinde hazır olarak dijital kopyaları olan forum üyeleri için vesikalık ve biometrik fotoğraf fiyatları ise:
-8 adet vesikalık fotoğraf 20 lira
-12 adet biometrik fotoğraf 20 lira
50 kişi ve üzeri olacak şekilde kurumsal /anlaşmalı olarak vesikalık ve biometrik fotoğraf çekimleri için yine Ankara içine ekipmanlarımız ile gelip yardımcı olabiliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba .
Elimde 9 adet Mini Dv kamera, 1 adet vhs kamera kaydı var. Bu kasetleri harddiske atabiliyor musunuz ? Fiyat ne kadar oluyor ?
-
Yardımcı olabiliriz, iyi günler...Farklı formatlarda kasetlerin çevrimi konusunda ,35 mm fotoğraf filmi tedariki ve banyosu konusunda da yardımcı olabiliriz.
-
hocam iletişim bilgilerinizi alabilir miyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1984sanatatolyesi@gmail.com mail adresimiz, 0553 744 27 09 sürekli ulaşabileceğiniz telefon numaramızdır. iyi günler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X