Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır kampa gitmek istiyoruz. Fakat Ankara çevresinde nereye gidilir , ne zaman gidilir pek bir bilgimiz yok. Kampa eşimle ve başka evli çiftlerle gideceğimiz için başta güvenlik olmak üzere , tuvalet ve su sıkıntısının olmaması tercih sebebimizdir. Sizler deneyimlerinizi paylaşır mısınız? (Not:Konuyu kış mevsiminde açmam , kampa kışın gideceğimiz anlamına gelmiyor. Genel bir bilgi istiyorum) Teşekkürler.
arkadaslar dısarı cıkamk bıle yasaktı ulkede daha dune kadar ohal verdı ne kampı
Ben de merak ediyorum gelecek cevapları. Ama DH bunun içinu uygun bir site değil sanırım :)
Sorgun Tabiat Parkı - Güdül ( WC-SU-Güvenlik var ) Şahinler Tabiat Parkı - Kızılcahamam ( WC-SU-Güvenlik var ) Karagöl Jeositi - Kızılcahamam ( wc-güvenlik yok ) Aluçdağı Tabiat Parkı - Çamlıdere ( WC-SU-Güvenlik var ) Çamkoru Tabiat Parkı - Çamlıdere ( WC-SU-Güvenlik var )
Aluç ve çamkoru iyidir.
Çok kalabalık olmamakla beraber,genelde kampıçlar aile oluyor.
1 ay önce Çamkoru'ya gittim. Sakin güzel bir yer. Güvenlik, WC, çeşme var. Kamp ücreti yok. Kamp alanına araba ile giremiyorsunuz. Ancak fazla mesefe yok.
Ekim ayı içinde tekrar gitmeyi düşünüyorum. Gelmek isteyen olursa grup halinde gidebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Fenomenon
1 ay önce Çamkoru'ya gittim. Sakin güzel bir yer. Güvenlik, WC, çeşme var. Kamp ücreti yok. Kamp alanına araba ile giremiyorsunuz. Ancak fazla mesefe yok.
Ekim ayı içinde tekrar gitmeyi düşünüyorum. Gelmek isteyen olursa grup halinde gidebiliriz.
Ekim ayında tulumunuzun iyi olması gerekir,orası için.
Nickimi_kedi7N
kullanıcısına yanıt
Hocam decathlon'un 0 derece olan tulumu var. Bu ayın başında gittiğimde çok rahattı. Ama havalar epey soğudu o zamana göre O yüzden biraz tedirginim ama yine de gitmeyi düşünüyorum. Yanıma sıcak su torbası almayı düşünüyorum.
Fenomenon
kullanıcısına yanıt
Çadır iyi ise sıkıntı olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Fenomenon
Hocam decathlon'un 0 derece olan tulumu var. Bu ayın başında gittiğimde çok rahattı. Ama havalar epey soğudu o zamana göre O yüzden biraz tedirginim ama yine de gitmeyi düşünüyorum. Yanıma sıcak su torbası almayı düşünüyorum.
Sıcak su torbasını ayağınıza koyarsanız,işinizi görür muhtelemen 0 derecelik bi tulumda.
Konfor 0 dimi?
SnaemeteS
kullanıcısına yanıt
teşekkürler decathlon'un çadırı var. işimi görür diye düşünüyorum.
Nickimi_kedi7N
kullanıcısına yanıt
ideal sıcaklık 0 derece limit -5 derece yazıyor işimi görür heralde. teşekkürler.
Fenomenon
kullanıcısına yanıt
Bolca odun toplayın gece çok lazım oluyor,hepsini yakmayın sabaha da bırakın derim hocam.
Nickimi_kedi7N
kullanıcısına yanıt
teşekkürler hocam
Fenomenon
kullanıcısına yanıt
Gittiniz mi acaba? Ankaradayım ben de eşimle gitmek istiyoruz yakınlarda bir kampa ama tek cesaret edemiyoruz.
KerasusluK
kullanıcısına yanıt
Hocam gitmedim. Gitmeyi de gözüm yemedi açıkçası :D Artık seneye gidicem. Gidecekseniz çamkoru güzel tavsiye ederim. Ancak hava cidden soğudu. Düzgün malzeme olması lazım.
Ankara Beypazarı Karaşar Eğriova Yaylası.... 150 Km....
Ben kurban bayramında gitmiştim , Edirne’den gelen aile grupları vardı...
Güneş enerjisi ile sıcak su , yemek , buzdolabı , bungalov sobalı konaklama , dağ bisikleti , tırmanış parkuru temiz hava...
Araştırmanızı öneririm...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme