Şimdi Ara

Ankara'da 1500 TL sermaye ile ne iş yapabilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
7
Favori
8.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Babam kadar olmasada inceden bir bilgi sahibiyim özelden yazdım oradan detayları anlatayım nedir ne değildir diye :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8MB AGP 8 kullanıcısına yanıt
    Yaşım 23. Bu mantık çerçevesinde birçok yere başvuru yaptım. Kimse bu yaş aralığına deneyimsiz eleman almıyor. Böyle bir iş düşünmemin nedeni bu. Kendim acı tecrübeler kazanıp öğreneceğim, mecbur bırakıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiğ kofte

simit

boya - badana

su tesisat

• tavuk-pilavcı / çizim yeteneğin varsa dövme makinası alıp yaşadığın yerde dövme yapabilirsin.
  • 1500 sermayeyi bi yerde işe başlayarak yükselt 5-10 bin olduktan sonra bi çiğköfte dükkanı açsan kendi işinin patronu olursun Allah yardımcın olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Mantıklı bir düşünce. Olabilir, mantıklı hocam. Bakış açınızı beğendim. Değerlendireceğim mutlaka. Teşekkürler.

• gustawa G kullanıcısına yanıt
    Çizim yeteneğim hiç yok. Ama İstanbul'da pilavcılar vardı. Ankara'da hiç görmemiştim. Bu fikir güzel, teşekkürler.

• Aliexpress gibi sitelerden elektronik sigara alıp burda satabilirsiniz %70-90 arası kâr getirir.

• mario gomeeeeeez kullanıcısına yanıt
    Tesisat olabilir, diğerlerinden piyasada çok fazla var malum.

• gokhan858585 G kullanıcısına yanıt
    Hocam o iş vizyonsuz bir iş. Zaten her köşede çiğköfteci var. Düşüneceğim en son iş modeli. Yine de teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

hojam 1500tl çok düşük bi rakam o paraya hiçbişey olmaz. avm de mısır bile satamazsın o paraya zaten satsan da o işlerin geleceği yok.sonra bu lanet işe nerden bulaştım dersin. onu bunu dolandırıp yolunu bulmaya çalışan bir orrrrrmancı çocuğu olup düzene ayak uydurmayı denersin o da olmaz.

sen yine asgari ücretle geçinmeye devam et ama tr asgari ücretle değil. almanya asgari ücretle. ya yaaaa döçlant.u tü pö alleğ an fığons. or betır tı go yunaytıd steytz bıro koz in faking kantriıs layk törkiy,itz nat izi tu sörvayv wid lovıst salari. if ay vöğ yuğ ay kult evın tığay ti göoğ ingılınd,cıs go samveağ in ebroout. yohusam yazıh olur gardaşşş gaçinamenoğparayınan

Yorumlarımı iyi oku anlamaya çalış
    Hem onu bunu bırak şimdi
    Burda iyi saçmaladın, sonra biz yazınca gevezelik yapmayıp adam gibi yazmayı öğrendin aferin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• GR33K kullanıcısına yanıt
    Hocam o işi yapan yüzlerce adam var. 😑 Facebook'ta gruplarda özellikle. Gerçekten mide bulandırıyor. Normal bir geçim sağlamak çok zor o iş ile. Bana öyle geliyor. Ayrıntılı bilgi alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azad Harada

Pazarda kıyafet satmak için birçok yere kayıt yapmak gerekiyor. Esnaflar odası bunlardan biri. Bu yapılabilir, ama şöyle bir sorun var hocam. Her kalem üründen bir pazarda yalnız iki kişi satabiliyor. Mesela, portakal satacaksınız, iki tezgah dışında yasak. Biraz araştırdım geçenlerde. Satanlar nasıl satıyor, bunu kendileriyle görüşmek gerek. Şunu da belirtmekte fayda var, Giyim & Konfeksiyon ürünlerinin üretimi genelde İstanbul / Pendik civarlarında oluyor. Ankara'da üretip satan toptancı yok, üç şubesi giyim konfeksiyon olan arkadaşım söyledi. İstanbul'dan bahsettiğim meblağlara ürün getirmek hayal maalesef. 😑
    Pazarda sana bisi sattirmazlar, orgut gibi hepsi. Bi pazar kurtlerde, bi pazar islamcilarda, bi pazar alevilerde. Bu memlekette is yapilmaz. Is yapanlarla bi baglantin yoksa kimse sana nefes aldirmaz. Bi dukkan acarsin harac isterler, pazara gidersin zabita taciz eder, lokanta acarsin 3 kurus kazandigini goren mulk sahibi kirani 2 katina cikarir.

Ben senin yerinde olsam biraz calisir, kolelik yapar, ucuz bi araziye derme catma bi ev yapar, tarim ve hayvancilik yaparim.

• besttrr kullanıcısına yanıt
    Pazar konusu öyle biraz, haklısınız. Mesela yaşadığım muhitte, Kürtler yoğun biçimde. Aralarına girmek çok zor, çünkü bir şey anlatmak imkansıza yakın. Pazarlar bu yüzden sakat. Bin beş yüz liraya dükkan açma ihtimalim yok, ama anladım demek istediğinizi.

• Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    bimde su fiyatı uygun.düşünebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 31 Aralık 2018; 2:18:51 >
  • Hocam babam istanbulda toptan-parakende çorap satıyor. Istanbul ve diğer illerde müşterileri var. Pazara çıktığında bugün senin elinde olan paradan daha fazla günlük cirosu oluyor. Müşterilerininde aynı şekilde. Tabi bunun için a'dan z'ye bir tezgahın olması gerek. Tabi bu kadar iş yapmasının sebebi 10 yıllık bir tecrübe hırs, araştırma ruhu vs. Sıradan çorap alıp satmıyor fabrikalarla anlaşmalı büyük meblâğlarla çalışıyor. Ihracat fazlası, forma sakati vs gibi çorapları alıyor depoları ve formahanesinde çalışanları var emek verip öyle satiyor şuan yerinizde olsam yapacağım tek işti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merik and sago -- 31 Aralık 2018; 0:13:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.