Bildirim
ankara da iphone 4 nereden alınır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çanakkalede bütün turkcell bayilerinde iphone 4 8gb 1250 tl diye yazıyordu bence Ankara'da da geçerlidir bu gidip sormanızda fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GARMONSU38
Çanakkalede bütün turkcell bayilerinde iphone 4 8gb 1250 tl diye yazıyordu bence Ankara'da da geçerlidir bu gidip sormanızda fayda var.
teşekkür ederim cevabınız için.birazdan çıkacağım zaten fakat çıkmadan önce foruma da bir sorayım dedim.tekrar teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: okd
quote:
teşekkür ederim cevabınız için.birazdan çıkacağım zaten fakat çıkmadan önce foruma da bir sorayım dedim.tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim dediğim gibi burda bulunan bütün turkcell bayilerinde hala daha dürüyor o yazı. Kampanya felen diye yazmıyordu bence bütün şubelerinde aynı fiyat geçerlidir. Şimdiden hayırlısı olsun umarım bulabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: okd
quote:
teşekkür ederim cevabınız için.birazdan çıkacağım zaten fakat çıkmadan önce foruma da bir sorayım dedim.tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim dediğim gibi burda bulunan bütün turkcell bayilerinde hala daha dürüyor o yazı. Kampanya felen diye yazmıyordu bence bütün şubelerinde aynı fiyat geçerlidir. Şimdiden hayırlısı olsun umarım bulabilirsiniz.
ben de geçen gün burada bulunan bir mağazanın camında 1300 lü birşey yazıyordu fakat emin değilim her neyse artık gidip göreceğim.tekrardan teşekkür ederim,sağolun.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone meşgule atma
- telefonda arama yaparken dıt sesi gelmiyor
- mtjv3tu/a vs mqd83tu/a
- apple kimliğiniz fatih istanbul yakınında bir aygıta giriş yapmak için kullanılıyor
- iphone kapalıyken alarm çalar mı
- ios 18 yeni emojiler
- iphone 17 slim
- iphone 13 ölçüleri cm
- iphone 15 sessize alma tuşu
- pro max ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X