Bildirim
Ankara'da Modifiye Yapan Yerler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kargo parasına değmez hocam. -
kardeş sen varya burnunun ucundeki yere bir bak istersen cok güzel bir yer var
http://www.firebal.net/asp/index.asp
suat bey var iletişime gec bende modlat sende bir an önce bende bir armor var onun mod luyorlar inş yakında sizlerle olacak kardeş
0312 418 53 46 -
quote:
Orijinalden alıntı: murat0678
kardeş sen varya burnunun ucundeki yere bir bak istersen cok güzel bir yer var
http://www.firebal.net/asp/index.asp
suat bey var iletişime gec bende modlat sende bir an önce bende bir armor var onun mod luyorlar inş yakında sizlerle olacak kardeş
0312 418 53 46
Abi ben oraya gittim.Suat Bey'i de buldum hatta.Sanayide çalıştığımız yer kapattı o yüzden bir süre boyama yapamıyoruz dedi.Sizinki boyama değildir o zaman.
-
sitelere git boyacılar var onlar boyar yada araba kaportacı boyanlar var fırında onlar boyar ama ben kendim boyuyorum şahsen ruzgar esmeyen bi yere gir boya zevk işi alıştıgın zman ztn sen kendin boyarsın ilk başta akıtmalar olabilir herkesin yaşadıgı birşey -
sitelerdeki boyacılarla daha önce muhattap oldum şanslıysan belki boyarlar
bende ankaradayım sitelerde tanıdık yerler var konuyu görüp okuyunca bir arkadaşa tel açtım pazar günü istersen boyayabiliriz keçiörene yakınsan arabada sorun olmaz tek masrafında 1 kutu boya olur bende k60 nasıl bişimiş görmüş olurum aklıma gelmişken bende kandalfı kırmızıyamı boyasam ? :)
diğer konulardada belki yardım edebilirim mach-lll@hotmail.com -
quote:
Orijinalden alıntı: volkov_19
sitelerdeki boyacılarla daha önce muhattap oldum şanslıysan belki boyarlar
bende ankaradayım sitelerde tanıdık yerler var konuyu görüp okuyunca bir arkadaşa tel açtım pazar günü istersen boyayabiliriz keçiörene yakınsan arabada sorun olmaz tek masrafında 1 kutu boya olur bende k60 nasıl bişimiş görmüş olurum aklıma gelmişken bende kandalfı kırmızıyamı boyasam ? :)
diğer konulardada belki yardım edebilirim mach-lll@hotmail.com
Abi süpersin :D Büyük yerlerde yaşamadığıma üzülüyorum herkes birbirine yardımcı olmaya calısıyor :D -
Malesef geç oldu.Ben boyadım bile.Boyamaz olsaydım ama :D -
quote:
Orijinalden alıntı: E2i4LiFe
Malesef geç oldu.Ben boyadım bile.Boyamaz olsaydım ama :D
kesme biçme gibi işlemlerin geri dönüşü biraz zor olabilir ama boya konusunun geri dönüşü kolay hoşuna gitmiyorsa söküp yeniden yapabiliriz
zaten bizim bu haftaki boya işimiz sarktı sanırım gelecek hafta yapıcaz -
quote:
Orijinalden alıntı: volkov_19
quote:
Orijinalden alıntı: E2i4LiFe
Malesef geç oldu.Ben boyadım bile.Boyamaz olsaydım ama :D
kesme biçme gibi işlemlerin geri dönüşü biraz zor olabilir ama boya konusunun geri dönüşü kolay hoşuna gitmiyorsa söküp yeniden yapabiliriz
zaten bizim bu haftaki boya işimiz sarktı sanırım gelecek hafta yapıcaz
Yok o kadar da kötü değil.Ama topaklanmalar oldu haliyle ilk boya deneyimim sonuçta.Biraz da boya azlığından oldu.Ama fena olmadı.Size de kolay gelsin.Bu iş için geniş alan,geniş zaman,ekstra boya ve ikinci bir bilgisayar olması gerektiğini anladım.Yapacak olanlar bunları dikkate alsınlar.İyi forumlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X