Yakınımda ki restoranın fiyatları getiryemekte ki fiyatlarıyla aynı ben komisyonsuz satacaklarını sanıyordum sanırım amaç komisyonu cebe atmak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiden Shogun -- 12 Haziran 2021; 17:7:9 > |
Ankara'dan komisyonsuz yemek siparişi sitesi: Lezzet Ankara (2. sayfa)
-
-
Hep içi boş icraatler. Ankara halkı daha iyilerini hakkediyor. Umarım önümüzdeki seçimlerde adam akıllı biri kazanır.
-
Umarım yaygınlaşır.
Komisyon olmaması fiyatlara yansırsa Burdan herkes karlı çıkar (yemeksepeti hariç)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Melih sen misin XD
-
Uygulama yok mu çok güzel hizmet ama uygulama olmadan ne kadar yayılabilir ki ?
Birde bunun tüm Türkiye’ye ait versiyonunu merkezi hükümetten bekleriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kamu, özel sektör ile rekabet etmez. Uygun bir komisyon ile hizmet daha mantıklı olabilirdi bir nevi ama bu tür şeyler özel firmaları direkt yok etmeye yöneliktir.
Mansur Yavaş iyidir, güzeldir ama biraz popülist ve liberal ekonomiden uzak bir hareket olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamaya gelirsek özellikle getir ile baş etmesi mümkün gözükmüyor ayrıca getirde komisyon almıyordu ve indirimleri ortada, alternatif olabilmesi için sadece site yapıp sipariş verdirmek yetmiyor maalesef, belli bir maddi destekte olması gerekecek bunu nasıl ve neye göre yapacak onu bilmiyorum ve göreceğiz bakalım yoksa bu hali ile kısır kalması muhtemeldir.
-
sıcak değil + konu yanlış yere açılmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 12 Haziran 2021; 16:43:12 > -
Uberin yasaklandığı gibi yemeksepeti ve getir de yasaklansın ankarada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben yemeksepetinden söylüyorum, mekanı beğenirsem paketlerinde zaten tel no oluyor arayıp sipariş veriyorum, hem telefonla sipariş verince ekstra tatlı felan ekliyorlar yada bazı menüler daha ucuz olabiliyor, tabi sormak lazım çünkü çakallık yapanda oluyor. telefonla aramak pek çok kişinin hoşlandığı bir şey değil o yüzden böyle bir websitesi yapılması çok iyi hatta kaynak kodu isteyen belediyelere verilip başka şehirlerde de hayata geçirilebilir. tabi buna yemeksepeti, getir lobisi izin vermez ayrı konu.
-
Bu kadar iğrenç bir kodlama/scripti ilk defa görüyorum. Ama fikir güzel. Geliştirilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 12 Haziran 2021; 18:5:0 >
Serbest piyasaya aykırı bu hareket
Nevzat Aydın kudurmuş Bu zamana kadar milleti iyi sömürdüler, sonları gelince kudurmaya başladılar.
Nevzat Aydın'dan Mansur Yavaş'a tepki: Yüzde 0 az olmuş
ABB Başkanı Mansur Yavaş, esnafın yüzde 0 komisyonla sipariş kabul edebileceği 'Lezzet Ankara' projesini duyurdu. yemeksepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın "Yüzde 0 az olmuş. Üzerine para verilmeli' dedi.
-
Ortada rekabet yok esnafını koruyan bir belediye var. Kaliteli ekmek, su nasıl hakkıysa milletin komisyon vermeden yemek yemesininde hakkı olduğunu düşünüyor.. Hee %20 komisyon alan bir arabulucu şirketi savunan varsa burada o kendi zavallılığı..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Holk
Aşırı mantıksız bir proje. Memur takımı kendini önemli hissetmek için her türlü piyasa ile rekabete giriyor, halktan aldığı vergiyi çarçur ediyor. Buna dur demek lazım. Belediye insanlarla rekabet edemez, belediyenin görevi bu değil. Çok parası varsa esnaflara vergi iadesi yapsın veya nakit para versin sonuçta Türkiye'de Kamu aşırı derecede zarara uğratılır, serbest piyasada 3 liraysa kamu onu 150 liraya alır çünkü Türk halkı vergilerinin hesabını sormaz!piyasa mı ? tekel mi ? yemeksepeti bir ara tekeldi restoranları direk SÖMÜRDÜ! Nevzat semirdi semirdi.. devlet seyirci kaldı, Getir geldi de yemeksepetine ayar vermeye başladı. tutarsa vatandaşın(restoran esnaf vs.) lehine olacak bir durum şimdi size göre 1 tane yemeksepeti PATRONU 20000 tane esnaftan daha değerli.
Eğer Belediye çiğ köfteci ,tantunici falan açsaydı dediğin olurdu ancak!
-
İşletmeler komisyon yok ama fiyatlar diğer komisyonlu yerlerlerdekiler ile aynı gibi örnekleme için konudaki resim bile bunun kanıtı yine 3 kağıtçı esnaf oyunları dönecek işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niyetin ve fikrin hemen belli oldu. Amaç yorumdan çok çamur atmak. yapılanın kötüsü olmaz verilen hibelerde bu uygulama hepsi güzel birşey için yapılmış. Ama sen sırf taş atmak için yorum yapıyorsun. Şu ülkeden bi temizlenmediniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X