Uber ile bu konunun zerre alakası yok, uydurmuşşsun kafandan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara'dan komisyonsuz yemek siparişi sitesi: Lezzet Ankara (4. sayfa)
-
-
Nevzat Aydın yemeksepetini batırdı .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lazer__oyun büyük ey ümmed-i muhammed
arşivler ortada yazılanlar ortada
vakit londra'ya karşı birlik olma vakti
seni abdülhamit'in yalnızlığına bırakmayacağız reyiz
Alıntıları GösterSilip kaçmış yorumu, ne yazmıştı ki?
-
Mansur yavaş effect
-
nE
-
quote:
Orijinalden alıntı: neilblackUber ile bu konunun zerre alakası yok, uydurmuşşsun kafandan
Alıntıları GösterAlakası olmayan yanı neresi, uberde bir uygulama platformu getir yemeksepetide uberde bu işten komisyon alıyor bunlarda
Ayrıca sitenin bu hali ile bir arama motorundan yada yemek tavsiye sitesinden farkı nedir?
Bu tür uygulamaların para kazanmasını istemiyorsanız etrafınızdaki lokanta vs yemek yerlerini arama motorundan rahatlıkla bulup telefon ile sipariş verebilirsiniz.
Ben zaten hiçbir uygulamadan ek bir indirim yada fırsat yok ise sipariş vermem ki çünkü bir anlamı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 13 Haziran 2021; 11:11:15 >
-
Tamam mansur baskana oy verdim ama yanlışa da yanlis demek lazım belediye sadece belediyecilik yapmasi lazim tum belediyeler icin gecerli sunnetmis yardimmis ve bu tarz seylerden uzak durmali ulkede girisimci ler ciksin sen giricimci ye yatirimciya rakip olamazsin belediyelere sonsuz butce verilmemesi lazim kaynaklar sorumsuzca harcanmasin ki aynisi merkezi hukumet icinde gecerli ama malesef olmuyor halk vergilerin hesabini ne belediyeye ne de hukumete soramıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Insanlar hizmet etmeye calisiyor. Bedava para verilse hesap soracak hale geldik. Muhalefet olmak bu degil ki
quote:
Orijinalden alıntı: tozyet
Başarılı olamayacak bir proje. Kamu zaten hiçbir zaman özel sektörle baş edemez.,gidin dunyanin en buyuk 5.ekonomisi Almanyaya bir bakin bakalim.Kamu ozel sektorle bas edemezmismis.
quote:
Orijinalden alıntı: Why ShyNevzat Aydın kudurmuş Bu zamana kadar milleti iyi sömürdüler, sonları gelince kudurmaya başladılar.
Nevzat Aydın'dan Mansur Yavaş'a tepki: Yüzde 0 az olmuş
ABB Başkanı Mansur Yavaş, esnafın yüzde 0 komisyonla sipariş kabul edebileceği 'Lezzet Ankara' projesini duyurdu. yemeksepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın "Yüzde 0 az olmuş. Üzerine para verilmeli' dedi.
Bursa'da kaç tane esnafa neden yemek sepetinde yoksunuz dediysem. Paramızı alamadık çıktık dediler. Joker indirim diyor giriyorsunuz normalde 30 liraya satılan menü 55 lira olmuş jokerle. Kampanya diyor giriyorsunuz alıyorsunuz yemeği yarım porsiyon geliyor. Tamamen rezalet artık yemek sepeti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: E.R.W.,gidin dunyanin en buyuk 5.ekonomisi Almanyaya bir bakin bakalim.Kamu ozel sektorle bas edemezmismis.
Alıntıları GösterAynn kardeşim Daimler aç kapıyı
Saftirin biri yok vergilerimizle neler yapılıyor vs. yazmış. Kardeşim sonuç olarak halka hizmet diğer kendini bilmez yüksek komisyonlu uygulamar yerine böyle bir oluşum gayet mantıklı. O saftirik kardeşim web sitesi vs. uygulama yaptırmak çokda maliyetli bir şey değil sen üzülme vergilerinin nereye kullanıldığını sorgulaman en son yerlerden biyer burası.
-
-
Mesajımda hiç bir hakaret olmamasına rağmen sırf belediyeyi eleştirdim diye silmişler. Zaten gelen cevaplarda da hayır şunları yaptı demek yerine ancak hakaret edebilmişler.
Heykelleri eleştirdim diye 30 gün uzaklaştırma cezası verdiler, hakaretleri ise günler sonra zoraki siliyorlar. İşte DH gerçeği..
burada amaç zaten esnafa destek olmak. iyi okumamışsın heralde.
-
Ben de severim sevmesine de kendisini, bu bence pek etik değil, devlet özel sektörle rekabete girmemeli,
bu arada site tasarımını başka birine yaptırmalılar fazla amatörce duruyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: WBMesajımda hiç bir hakaret olmamasına rağmen sırf belediyeyi eleştirdim diye silmişler. Zaten gelen cevaplarda da hayır şunları yaptı demek yerine ancak hakaret edebilmişler.
Heykelleri eleştirdim diye 30 gün uzaklaştırma cezası verdiler, hakaretleri ise günler sonra zoraki siliyorlar. İşte DH gerçeği..
AKP'den reklam alan bir sitenin moderasyonu için "heykelleri eleştirdim diye ceza verdiler" diye ağlayabilmek de gerçekten inanılmaz bir başarı.
-
Bende blocklu ama her sene parti değiştirip yine malum partiye dönüyor xd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X