Fiyatlar pahalı gibi geldi. Veri güvenliği sağlayabileceklerine inanmıyorum. çünkü kâr amacı gütmüyorlar dolayısı ile güvenlik için de çok para harcayamazlar |
Ankara'dan komisyonsuz yemek siparişi sitesi: Lezzet Ankara (5. sayfa)
-
-
Zaten bu ülke ne sıkıntı çekiyorsa devletin büyüklüğü ve hantallığı ve aynı zamanda özel sektörün zayıflığı ve gelişmemişliğinden çekiyor. Ben yanlış bir hareket olarak görüyorum. Pandemi biter bitmez kapatılması gereken bir uygulama devletin serbest piyasayla rekabete girdiği spekülatörlük yaptığı bir ülkeden hayır gelmez. Bunlar devam ettikçe her şey vergi özel sektörde şartlar çok kötü diye Türk halkı ağlamaya devam eder.
-
t**sakların ekrana sıgmıyo artık mansur başkan helal olsun senin gibi görev yapana seçimde sen başkan olmalısın artık yap bi güzellik aday ol baskanm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben.hastanede calisiyom kumpir 8 ₺ tutuyo ayranla 10 lira adam 300 metre ye gelmiyo simdide ayak cekiyo beter olsunlar ......
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öğlen site açılmıyordu şimdide giriş yapılamıyor. Amatörce hazırlanmış hissi verdi bana. Font, logo, tasarım sanki lise talebesine yaptırılmış gibi. Umarım gelişir.
-
dolama nevzat çıldırıyor... :D
-
Devlet özel sektörle rekabete girmemeli.Tanzim marketleri vb. ne kadar yanlışsa bu uygulama da o kadar yanlıştır.Bu arada buraya üye olan esnafın fiyatları yemeksepetinde ki fiyatları ile yine aynı olacaktır yani vatandaşın bütçesine pozitif etki yapacağını zannetmiyorum.
-
Alıntı
metni:Aşırı mantıksız bir proje. Memur takımı kendini önemli hissetmek için her türlü piyasa ile rekabete giriyor, halktan aldığı vergiyi çarçur ediyor. Buna dur demek lazım. Belediye insanlarla rekabet edemez, belediyenin görevi bu değil. Çok parası varsa esnaflara vergi iadesi yapsın veya nakit para versin sonuçta Türkiye'de Kamu aşırı derecede zarara uğratılır, serbest piyasada 3 liraysa kamu onu 150 liraya alır çünkü Türk halkı vergilerinin hesabını sormaz! Bence mantık olarak iyi ama kimsenin girip de sipariş vermeyeceğini düşünüyorum. Proje ne kadar kişiye ulaşabilecek ve ulaştığı kişilerin yüzde kaçı bunu siparişe gönüştürecek. Yemeksepeti getir bir dünya tanıtım masrafı yapıyor boşuna mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChocolateEngineer -- 13 Haziran 2021; 23:4:5 >
-
Şu süreçte doğru ama normal zamanda devlet kurumlarının piyasaya karışmaması lazım. Denetim sadece.
Kar amacı gütmeyen güzel bir insiyatif, belediye ekmek satıyorsa neden halka/esnafa faydalı web sitesi açamasın. Özel sektör 150% karla çalışmaya alışmış, kuyruklarına basınca hemen bağırmaya başlıyorlar.
Amacı çok iyi ama bu iş yatırım ister, çalışan ister. Site açmakla iş bitmiyor. Ben yakınımdaki 3-5 lokantanın telefonunu aldım, direkt onları arıyorum. Yemeksepetinin ağır yükümlülüklerini duyunca kullanmaktan vaz geçtim.
-
güzel hizmet ama bizim insanımıza iyilik yaramaz. fiyatlara baktım yemeksepeti ile aynı ama restoran komisyon ödemeden üye oluyor siteye ve aradaki fark siparişten karın üstüne kar olarak adama kalıyor. yemeksepetinden siparişimi geçer yoluma bakarım en azından karşımda bir muhattap bulurum bir şey olursa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SirkadyenSilip kaçmış yorumu, ne yazmıştı ki?
Alıntıları Gösterböyle "Allah bilir kaç liraya kime peşkeş çektiler kime yaptırdılar siteyi " falan diyordu. site de öyle bir dandik ki herhangi bir öğrenciye 500 liraya falan yaptırırsınız
-
O/bu parti canı cehenneme. Kim ki millet için birşey yapıyorsa çalmadan çırpmadan helal olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayatında iktisat dersi almamış adamlar piyasaya müdahale, komünizm filan demeye başlamışlar 😂
Bu meseleyi tek boyutlu ele alırsak yanlış yaparız, mesela esnaf üzerinden ele alırsak harika bir uygulama, hele şu pandemi döneminde hepsine ilaç gibi gelecektir. Lakin devlet özel sektöre rakip olmamalı, özel sektörü desteklemeli ve şartları daha iyi noktaya taşımalı...
Arkadaşlar olayı yemeksepeti özelinde değerlendirmeyin, yarın lokantaların karşısına da rakip çıkabilir yada çalıştığınız bir sektöre giriş yaparsa üzülürsünüz, bu durumu Mansur başkan üzerinden değerlendirmeyin, kendisi çok özel birisi fakat bu hamlesi güzel olmakla birlikte sakıncaları olan bir hamle...
Bu uygulamayı, pandemide zarar gören lokantalar özeline indirgeyebilir, şimdi pandemide pekte etkilenmeyen tuzu kuru firmalarda bu uygulamaya giriş yapacak, getir, yemeksepeti gibi uygulamalarda fiyatı neyse o şekilde satacak, bir nevi iyi niyeti kullanacaklar...
Son olarak, bütün sakıncaları bir kenara bırakırsak halk için, esnaf için güzel bir proje, uygulamayı daha güvenli ve işlevsel hale getirdiklerinde, hızlıca popüler hale gelecektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞAKACIAlakası olmayan yanı neresi, uberde bir uygulama platformu getir yemeksepetide uberde bu işten komisyon alıyor bunlarda
Ayrıca sitenin bu hali ile bir arama motorundan yada yemek tavsiye sitesinden farkı nedir?
Bu tür uygulamaların para kazanmasını istemiyorsanız etrafınızdaki lokanta vs yemek yerlerini arama motorundan rahatlıkla bulup telefon ile sipariş verebilirsiniz.
Ben zaten hiçbir uygulamadan ek bir indirim yada fırsat yok ise sipariş vermem ki çünkü bir anlamı yok.
Alıntıları GösterUberde insanlar uygulamayı değil aldıkları hizmeti beğeniyorlardı . Sürücüden komisyon alınmayan benzer bir uygulama ile aynı hizmet verilse insanlar direkt onu seçerdi.
Yani insanlara iki yüzlü riyakar diyeceğin bir durum yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Belediyenin yerinde olsam belediye destekli koperatif kurar işi yine yemekçilere devrederdim
-
Özel sektorun soyle bi problemi var buyudukten snra tekellesiyorlar.Yemeksepetide ayni sekilde komisyon oranlari ,parayi icerde tutma sureleri vs vs.Bakiniz 3 buyuk markete yumurtayla ilgili ses kayitlari medyaya yansidiginda istisnasiz tutuklanmali en agir sekilde yargilanmaliydilar cnku yumurta bebeklikten olume kdrki en temel beskn gidalarindan biriydi ve insnalarin alim gucunu bilincli dusuruyorlardi.Devlette suc varmi tabi var ama ozel sektor azbise buyudukten snra boyle olucaksa alternatifler desteklenmeli ve olmali
100 yıla belediyecilik konusunda damga vuruyor adam. Diğerleri niye böyle kararlar alamıyor çok enteresan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X