Şimdi Ara

Ankara'dan komisyonsuz yemek siparişi sitesi: Lezzet Ankara (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
12.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu akp li bir başkan yapsa başka bir şehirde yerden yere vurmak çamur atmak için binbir türlü yalana başvururdunuz. İkiyüzlü olmak. Bu şekilde nasıl kendinize tahammül ediyorsunuz merak ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoreXXX

Niyetin ve fikrin hemen belli oldu. Amaç yorumdan çok çamur atmak. yapılanın kötüsü olmaz verilen hibelerde bu uygulama hepsi güzel birşey için yapılmış. Ama sen sırf taş atmak için yorum yapıyorsun. Şu ülkeden bi temizlenmediniz

Tebrik ederim mesajımdaki gizli şifreyi çözmüşsünüz. Artık ülkenin temizlenmesi konusunda da katılıyorum. Bana şimdilik nasip olmadı bakalim kısmet  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı olamayacak bir proje. Kamu zaten hiçbir zaman özel sektörle baş edemez.

• Bravo Mansur Başkana  

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Zaten bitti ki YemekSepeti, sıfır kampanya ve fahiş ücretlerle Getirle bile baş edemezler. Aylardır kullanmadım bile.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler trollere cevap vererek bu anlamlı hizmeti başka yöne çekmelerine izin vermeyelim. Ortada esnafı ciddi şekilde etkileyen bir sorun var aslında. Özellikle gıda sektöründeki esnafı tekeline aldı bazı şirketler. Yanılmıyorsam yemeksepeti %32.50 komisyon alıyordu. Yemeksepeti ile çalışan bir esnaf varsa bu oranı söyleyebilir ama yüksek olduğunu net hatırlıyorum. Elinin taşın altına koymadan adamlar sana ortak oluyor.

Umarım İstanbul'da da bu tür bir şey olur.

• Pambık troller! Yemeksepeti esnafı komisyon alıp tokatlarken sesiniz çıkmıyordu. Şimdi beleşi çıkınca mı bozuldunuz?

• ImPerspektif I kullanıcısına yanıt

%12 diye biliyorum ben.

• Yemeksepeti ve Getir geldi esnaflar paket servisten de gelir elde etmeye başladı yahu. Sanki zorla üye yapıyorlarmış gibi izlenim uyandıranlar var. Komisyon yüksekse telefonla birkaç müşteriye sipariş götürmeye devam et kardeşim tutan mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: CoreXXX

Bunu akp li bir başkan yapsa başka bir şehirde yerden yere vurmak çamur atmak için binbir türlü yalana başvururdunuz. İkiyüzlü olmak. Bu şekilde nasıl kendinize tahammül ediyorsunuz merak ediyorum

arkadaş yılın esprisini yapmış...

akp li başkanlar anca çalmaktan, yandaşa kıyaktan anlar, birde dinazor heykellerinden...

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Esnaf sattığı yemeğin parasını komisyonsuz bir şekilde cebine koyacak kim neden rahatsız olsun bundan?

• Buradakilerin ikiyüzlülüğüne riyakârlığına bayılıyorum ya :) Uberin gelmes için yaygara koparan zihniyet gelmiş burada online sipariş firmalarının komisyonun hesabını yapıyorlar. Sanki uber burada komisyonsuz hayrına iş yapıyor.

Şimdi diyecekler taksiciler çok mu iyiydi. Evet taksicilerin iyisi de var kötüsü de aynı gıda esnafın iyisi kötüsü olduğu gibi ama sorun burada sizin ikiyüzlü davranışlarınız.

• Holk kullanıcısına yanıt

Sen nasil bir trolsün  

• kuklacini kullanıcısına yanıt

heheh bu yorumu okuyunca dünyanın her yerinde tanıdığı olan büyük troll keremcem geldi aklıma  

• Why Shy kullanıcısına yanıt

esnaf şikayet edip belge gösteriyor herif hâlâ pişkin pişkin cfvaplar veriyor, en çok bu nevzatın zararına olduğu için destekliyorum projeyi. Site dandik olmuş o ayrı.

• ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Komisyon oranı %8 ile %12 arası, desteksiz atmayalım. Taşın altına elini koymuyor ne demek; dijital olarak yapılan işlemlerin tamamı Yemeksepeti sorumluluğunda. Kolay değil öyle gözüktüğü gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.