|
Ankara'dan komisyonsuz yemek siparişi sitesi: Lezzet Ankara
-
-
başarılı olur mu bilmem ama akılcı bir çözüm yöntemi. Esnaf sıkıntıda diye 1000 lira destek, 5000 lira kredi gibi karşılıksız ve günü kurtaracak destekler vermek yerine işlerini büyütmelerine yardımcı oluyorlar.
-
Ulan başkanım be. Yemin ediyorum başa gelince şu adam ülkeyi ilk üçe sokar her konuda. Amerika ayağımızın altını öper.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye 20 yıl sonra ilk defa düzgün belediyecilik ile tanıştı, helal olsun Mansur Başkan
-
Komünist Mansur yine piyasaya müdahale ediyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: WB
Bu mesaj silindi.hüüüühüüü hüüüüüü
-
"Rekabete aykırı. Kapatalım!"
-
Aşırı mantıksız bir proje. Memur takımı kendini önemli hissetmek için her türlü piyasa ile rekabete giriyor, halktan aldığı vergiyi çarçur ediyor. Buna dur demek lazım. Belediye insanlarla rekabet edemez, belediyenin görevi bu değil. Çok parası varsa esnaflara vergi iadesi yapsın veya nakit para versin sonuçta Türkiye'de Kamu aşırı derecede zarara uğratılır, serbest piyasada 3 liraysa kamu onu 150 liraya alır çünkü Türk halkı vergilerinin hesabını sormaz!
-
Böyle boş işler ile uğraşacağına dinozor heykeli dikseydi(!)
-
Yazık kafana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunu bir de çevreci bisikletli kurye ile kombinleyeceksin
-
260 restron 17 sipariş
Oda kendileri denemek için vermiştir müşteriye hiçbir yararı yok kim niye buradan sipariş versin amacı esnafa destek olan zaten arayıp da sipariş verebiliyordu
Fikirde güzel gibi gorunsede kimse kullanamadığı için kapanacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin gibilerle normal anlaşmak imkansız gerçekten. Hiç yüzünüz kızarmıyor mu ya gerçekten merak ediyorum. İnsan bir kere de yapılanı takdir eder ama yok. 20 senedir yapılanlara ses çıkarmak yok şurda bir kaç aylık başkana laf et hadi ya.
-
Esnafın daha çok geçirebilmesi için yapılan bir hizmet! Hmm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WB
Bu mesaj silindi.oyun büyük ey ümmed-i muhammed
arşivler ortada yazılanlar ortada
vakit londra'ya karşı birlik olma vakti
seni abdülhamit'in yalnızlığına bırakmayacağız reyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 12 Haziran 2021; 2:27:55 >
-
bu doru ben orda değildim ama raporu yazan adamın eniştesinin iş yerinde çalışan kızla sevgili olan çocuğun kuzeninden duydum.100 DOĞRU DİYEMEM AMA 99,66666 DORU DİYEBİLRİİM.
MANSUR REİS <3
-
Güzel fikir doğruya doğru. En azından özel firmalar mecburen komisyonları kısmak zorunda kalır.
Uygulama başladıktan sonra esnafın memnuniyetini kazanırsa bize tebrik etmek düşer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
başarılı olur mu bilmem ama akılcı bir çözüm yöntemi. Esnaf sıkıntıda diye 1000 lira destek, 5000 lira kredi gibi karşılıksız ve günü kurtaracak destekler vermek yerine işlerini büyütmelerine yardımcı oluyorlar. |
Türkiye 20 yıl sonra ilk defa düzgün belediyecilik ile tanıştı, helal olsun Mansur Başkan |
Ulan başkanım be. Yemin ediyorum başa gelince şu adam ülkeyi ilk üçe sokar her konuda. Amerika ayağımızın altını öper.
|
Aşırı mantıksız bir proje. Memur takımı kendini önemli hissetmek için her türlü piyasa ile rekabete giriyor, halktan aldığı vergiyi çarçur ediyor. Buna dur demek lazım. Belediye insanlarla rekabet edemez, belediyenin görevi bu değil. Çok parası varsa esnaflara vergi iadesi yapsın veya nakit para versin sonuçta Türkiye'de Kamu aşırı derecede zarara uğratılır, serbest piyasada 3 liraysa kamu onu 150 liraya alır çünkü Türk halkı vergilerinin hesabını sormaz!
|
hüüüühüüü hüüüüüü |
oyun büyük ey ümmed-i muhammed arşivler ortada yazılanlar ortada vakit londra'ya karşı birlik olma vakti seni abdülhamit'in yalnızlığına bırakmayacağız reyiz |
piyasa mı ? tekel mi ? yemeksepeti bir ara tekeldi restoranları direk SÖMÜRDÜ! Nevzat semirdi semirdi.. devlet seyirci kaldı, Getir geldi de yemeksepetine ayar vermeye başladı. tutarsa vatandaşın(restoran esnaf vs.) lehine olacak bir durum şimdi size göre 1 tane yemeksepeti PATRONU 20000 tane esnaftan daha değerli. Eğer Belediye çiğ köfteci ,tantunici falan açsaydı dediğin olurdu ancak! |
Yazık kafana
|
Benzer içerikler
- jpg formatı nedir
- video edit programı
- video boyutu küçültme
- instagram yardım merkezi
- ses değiştirici program
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X