2 gundur kimse kullanmamis hala 17 :D mansur sadece sovmen taraftara oynuyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3645D418B -- 14 Haziran 2021; 15:3:34 > |
Ankara'dan komisyonsuz yemek siparişi sitesi: Lezzet Ankara (7. sayfa)
-
-
Hala daha tribünlere oynuyor diyen var, ya birader bu adam tribüne oynamak istese, bazıları gibi siyasetin işine karışır CB ile laf dalaşına girer.
Adam gelmiş, ensafı komisyoncuların tekelinden kurtarmaya çalışıyor halen daha bir muhalif olma çabası. Maliyeti sorgulayan adam var, dinocanı sorguladın mı kardeşim sen, oraya buraya dikilen sonra bakılmayan çöplerle dolan fışkiyeleri sorguladın mı ? Belediyenin çaycısına verilen 20.000'i sorguladın mı da gelip adamın halk için harcadığı parayı sorguluyorsun. Aldığı parayı kuruşu kuruşuna hakeden, haksızlığın karşısında duran her başkana selam olsun. Özellikle de Mansur başkana, Ankara'yı gereksiz "eserlerle" doldurmak yerine halkı düşündüğü için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biraz daha dikkatli bakarsaniz iktidar değişiminden sonrası için konuştum uzun uzun yazıcaktım da vazgeçtim ülkenin en muhalif insanlarındanım bana 5 li çeteyle alakalı şeyler söyluyorsun klasik beton kafa kemalist
-
piyasa dediğiniz bir tek yemeksepeti var aracılık yapan firma olarak. yüzlerce firma olsaydı dediğiniz doğruydu ama komisyon tek bir patrona gidiyor.
-
YAPSA değil, yapsınlar görelim ondan sonra konuşalım ama nerdeee. anca laf, anca konuşun boş boş.
-
Millet hemen coşmuş şöyle süper böyle süper diye de sürdürülebilir bir uygulama değil. Şuanda az kullanıcı var ama kullanıcı sayısı arttıkça, online ödeme gibi durumlar oldukça güvenlik, canlı yardım vs tutarları artacak. Burada harcanan para vergilerden çıkıyor. Esnafa bir süreliğine yardım için kullanılabilir ancak uzun dönemde mantıklı değil. O kadar büyürse ya kapanır ya da komisyon kesmeye başlar zaten.
Açıkçası ben oturduğum ilçe için bu uygulamayı yapmayı düşündüm, %1 ile 5 arası komisyon ile ancak devlet(rekabet kurumu) engel çıkartacağı için ilerletmedim. Sadece ben değil zaten milyon tane kişinin de aklına gelmiştir. Şimdi devletin böyle bir şey yaptığını görmek garip geldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionBu devletçiler,taş kafalı memurlar,hani bize de yardımcılar bizi bitirdi
Alıntıları GösterTabii canım yüz yıl önce "çarklarda eziyorlar, "so close so far"ın tillahını yaşatıp köpek gibi öldürüyorlar böceğe dönüşsen çare olmuyor olm" diyen adam var Ölümün köpeğinkinden farksız diyen adam var. Bunlar hala anlamadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 14 Haziran 2021; 17:31:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cemsinanTabii canım yüz yıl önce "çarklarda eziyorlar, "so close so far"ın tillahını yaşatıp köpek gibi öldürüyorlar böceğe dönüşsen çare olmuyor olm" diyen adam var Ölümün köpeğinkinden farksız diyen adam var. Bunlar hala anlamadı
Alıntıları GösterAnlamalarına daha bir üç yüz yıl var.Oysa ki temel gerçekler seviyesi bunlar
-
bence yanlış yapılmış, özel sektörle mücadele edilmemeli , bıraksınlar getir gibi yemek sepeti gibi daha fazla uygulama çıksın özel şirketlerden zaten uygulama arttıkça rekabetten dolayı komisyonlar da ciddi şekilde düşer yine hem uygulama firmaları kazanır hem de satıcılar daha az komisyon verir
bence belediye toplanan paraları bu konuda harcamamalı ki bu tür bir olayın da altyapısı sanmıyorum ki ucuz olsun kaldı ki belediyenin işi de değil bence bu
-
Masaya çık tepin istersen.
-
burdaki mesajlarıyla
diğer konudaki mesajları kıyaslarsanız
insanların ne olduklarını anlarsınız
-
güzel iş. tebrik ederim ankara belediyesini. normalde devlet baba komple bu yönde,bu tarzda çalışmalı bence.
-
Yemeksepeti gibi sömürü ustası adamları savunanlar hala var , yok liberal ekonomi falan filan , sonuç ne için tüm sistemler bir - 1 insanın rahat etmesi 100.000 insanın sürtünmesi mi ? Hayır zengin olacak ama diğer çalışanlar da bu zenginlikten yararlanacak, Almanya, Norveç , İsveç örnekleri verirler orada ki vergi , işçi hakları vs. Bilmezler
Evet yemek sepeti son hareketi uyanık spor yaa, başka devlette yapsa süründürürler ama yok liberal ekonomi bla bla.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/202106131044721913-yemeksepeti-calisanlari-patron-sendikali-olmamizi-istemedigi-icin-asilanamayacagiz/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 14 Haziran 2021; 21:25:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionBu devletçiler,taş kafalı memurlar,hani bize de yardımcılar bizi bitirdi
Alıntıları GösterSizin devletçi kafa dediğiniz Atatürk'ün ilkelerinden biri, tabi liberal ekonomi ile o kadar fabrika açtınız pardon kapattınız özelleştirme ile hala Atatürk'ün kuruduğu fabrikaları özelleştirme ile ekmeğini yediniz.
Liberal ekonomi kralı Amerika derler ama bilmezler ki Amerika'da çiftçilere verilen sübvansiyon rakamları devasa olduğunu bilmezler liberal ekonomi bla bla..
Devlet adı üstünde devlet yeri geldiğinde liberal olur serbest piyasa akar yeri geldiğinde tekel oluşumuna izin vermez devletçi olur!!
-
Bir AKP'li olarak Valla Helal Olsun Mansur Yavaşa bu son icraatinden sonra bende ona oyumu veririm.https://findi.pro/3x8sV
-
Yemeksepeti tekeldi artık değil. Getiryemek ve benzeri bir çok girişim çıktı. Bizim asıl piyasa rekabeti için girişimcileri desteklememiz gerekirken girişimcilere köstek olup 0 komisyonla bu işe girmek akıl karı değil. Sarı taksiye destek vermek için Uber'i yasaklayan zihniyetten hiç bir farkı yok. Gerçi sen onu da "sadece bir uygulama" olarak görüyorsundur. Vizyonun bu kadar.
-
Nevzat? Sen misin?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X