Şimdi Ara

Ankara Eryaman Banyoya Modem Kurup Cat6 Kabloyu Kesmisler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wolfrak , wolfrak Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Superonline Fibere dün itibariyle gectik. Ekip Sali hunu yani bugun gelecekken, bir gun once yani pazartesi gunu erken gelmisler.

Kutudan gelen kablo Havalandirma boslugundan banyoya iniyor
    Banyoda da 15 metre kadar fazlalik duruyordu. Oturma odasi salona uzatmak icin

Evde bulunan ailem, modemin nereye konulacagi konusunda beni aradilar bende superonline ekibinden arkadaslarla gorustum banyoya kurulmasinda sikinti olmadigini modemi oraya koyacaklarini soylediler. Tamam dedim.

Eve gectigimde 15 metrelik uzun cat6 kabloyu tamamen kesip, koridora attiklarini ve banyoya sadece 40 cm pay birakarak, camasir makinasinin ustune guzelce koymuslar.

Goruntu olarak, Deterjan, yumusatici, Modem olarak sacma sapan bir goruntu var.

Banyoya kurun dedik diye 15 metrelik cat6 kabloyu tamamen kesmeleri mi gerekiyor veya banyoyu kurun ama kabloyu kesmeyin diye uyarmak mi gerekiyordu?

Eryaman Superonline ile iletisim halindeyim bakalom hatti yenileyecekler mi?

Sizce ne yapmam gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ment -- 4 Ekim 2016; 9:40:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende eryamanda oturuyorum kiracıyım ve öğrenciyim ısrarla 12 ay taahütlü üniversiteli kampanyası istememe rağmen 24 ay taahüt yapmışlar onla uğraşıyorum gerekirse tüketici mahkemesine gidecem
  • 75 TL verdim gelip yeniden kablolama yapacaklar. Matkapla duvarlari geldirip balkona taktiricam.

1 tane densizin 15 metre kablomu kesmesi yuzunden 75 tl para odeyecegim. Hakkimi helal etmiyorum.

• Ment kullanıcısına yanıt
    O kişiyi bulup haddini neden bildirmiyorsunuzki resmen pislik yapmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereken her yeri aradim, imza atmissiniz bu yuzden yapacak bisey yok deniyor.

75 tl onumuzdeki faturayabeklenecekmis. Eklensin.

• banyoda router olmaz... eleman resmen trollmüş... + cat6 kesilmez mi o standart kablo...
  • Turkcell eryaman bayisine gidip teknik mudurden aparat + kablo istedim eve gidip kabloyu uzattirdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evden eve internet kablosu cekme!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banyoyoda modem koydurmak kimin fikri abi şaka mı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.