Şimdi Ara

Ankara Fırat Elektronik Hakkında Bilgi (LG G5)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda telefonu bu servise cihazını götüren varmı ? Ghost screen ve ışık sızması nedeniyle cihazı garantiye vericem. 6 ay dolmadı cihaz değişimi yaparlar mı ?

• serviste kulak misafiri olmustum. calisan 6 aya kadar degisim sonrasi ise tamir demisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31.10.2016 18:40:19 0xxxxxxxxxx 35xxxxxxxxxxxx IMEI No.lu cihazinizin servisimizdeki islemleri tamamlanmistir.
    31.10.2016 18:40:16 Kargodan geçti Kutu no : ONBURO
    31.10.2016 13:56:41 Kalite kontrol tamamlandı.
    31.10.2016 12:58:53 Cihaz Statusu Değişti: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Tamir Kodu: S4-Yazılım yüklendiKapanisSonucu: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Not:Cihazın genel kontrolleri sağlandı. Batarya akım, ses frekans değerleri normal. Resetlendi.
    31.10.2016 12:52:14 0xxxxxxxxxxxx 35xxxxxxxxxxx IMEI numarali cihazinizin servis islemlerine baslanmistir.Cihaz takibinihttp://www.lgankaraservis.com adresinden yapabilirsiniz.
    31.10.2016 12:33:42 İşemri Açıldı

Işık sızmasını S4 Yazılım yükleyerek düzeltmişler ne kadar başarılı bir servis :)))

• Müşterinin biri değişim istemişti.Servisteki bayan 6 ay dolmadıysa değişim yapabiliriz dedi.6 ay dolmadıysa cihaz değişimi yasal hakkın yapmazlarsa zorla iste thh gideceğini belirt.

Ben de G4 verdim servise bootloop hatası yüzünden 14 günde anakart değişimi yapıldı.Cihazı teslim aldım.1 hafta sonra ghost screen sorunu ile karşılaştım.Servise tekrar verdim lcd panel bekliyoruz 14 gün oldu.20 iş günü dolsun thh gidip para iadesi talep edeceğim.G5 verselerde almayacağım artık Lg kullanmayı düşünmüyorum.
  • Cihaza değişim vermişler ama ne zaman gelir onu bilmiyorum yeni cihazdada aynı problemle karşılaşırsam birdaha lg kullanmayı düşünmüyorum
  • turkbey006 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben para iadesi almaya uğraşıyorum.20 iş günü dolsun az kaldı direk hakem heyetine gideceğim.Lg G4'lerin hepsinde aynı sorun var bootloop oluyor.Size de değişim vermişler para iadesi isteyin vermezlerse hakem heyetine gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer_71

Hocam ben para iadesi almaya uğraşıyorum.20 iş günü dolsun az kaldı direk hakem heyetine gideceğim.Lg G4'lerin hepsinde aynı sorun var bootloop oluyor.Size de değişim vermişler para iadesi isteyin vermezlerse hakem heyetine gidin.

Fatura benim üzerime değil maalesef para iadesi isteyemiyorum.20 iş günü 30 güne tekabül ediyor. Bekleyip görecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbey006

quote:

Fatura benim üzerime değil maalesef para iadesi isteyemiyorum.20 iş günü 30 güne tekabül ediyor. Bekleyip görecez.

Toplam 23 güne tekabül eder , cts günlerini yasa iş günü kabul ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: turkbey006

quote:

Toplam 23 güne tekabül eder , cts günlerini yasa iş günü kabul ediyor

Anladım hocam yasal prosüdür nedir bilmiyorum o yüzden bekleyecez mecbur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.