Şimdi Ara

ANKARA HACI BAYRAM HUKUK HAKKINDA BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulun adının değişmesi ne gibi olumsuzluklar doğurdu Ankarada okumak istiyorum ama okul çok kötüledi ise marmarayı yazacağım yardım ederseniz sevinirim

• Okula Gazi iken girdim ancak bir sene sonra Ankara Hacı Bayram Veli oldu ismi.

Hocalardan pek bi değişen olmadı. İStifa eden bile yok bildiğim kadarıyla. Varsa da tek tük birkaç tanedir.

Dersler aynı, sınavlar aynı. Dönemlik sistemdi Gazi'deyken, yıllığa geçilmeye çalışılıyordu. 2019-2020 akademik döneminin başlamasıyla beraber yıllık sisteme geçilecek.

Genel olarak sistemi oturmuş eski bir hukuk fakültesi. Öğrenci sayısı çok. Dersleri ders notları düzeni sistemi belli.

Ancak yine de isim değişikliği fakülteye karizma kaybettirdi diye düşünüyorum.

Gazi kampüsünün dışında İİBF ile beraber ufak bi kampüs içindeydi. Halen de aynı yerde. Ulaşımı kolay. Marmara ile kıyaslamayı en iyi yatay geçiş yapanlar yapacaktır. Ancak Hacettepe yerine kesinlikle AHBV yazılır. Zira AHBV'de devam sorunu yok. Not sistemi oluşmuş. Ders notu bulmak gibi bir problem yok. Ulaşım çok daha rahat. Dahaeski bir fakülte. Hacettepe'de bu saydıklarım birazcık problem olabilir. Hacettepe isminden dolayı puanı daha yüksek. O da tercih meselesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.