Şimdi Ara

Ankara Hukuk mu Bilkent Hukuk mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
3.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TM-2 sıralamam 978. Şimdiye kadar hedefim hep Ankara Hukuk'tu ama tercih döneminde araştırınca birtakım olumsuzluklarını duydum sınıflar çok kalabalık, hocalarla iletişim çok zayıf, akademik kadrosunu kaybetti vb. şeklinde. Bilkent'in akademik kadrosu, fiziksel imkanları ve İngilizce eğitimi gerçekten çok iyi ama ortamı konusunda bazı tereddütlerim var. Konuştuğum hukukçuların bazıları "Asla özele gitme, Ankara Hukuk her zaman öndedir" tarzı yorumlar yaparken bazıları "Artık hukukta dil çok önem kazandı, Ankara eskisi gibi değil, Bilkent'i düşün." tarzı yorumlar yapıyor. Bir de tam burslusuna puanım yetmediği için yarı burslusuna gideceğim gidersem. Ankara Hukuk'a puanım yeterken Bilkent'e para ödemek de ne kadar mantıklı olur bilmiyorum. Kafam epey karıştı yani.

Fikirlerini paylaşıp yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

• Ankara Hukuk hakkinda duyduklarini ben de duydum, Bilkent siradan bir vakif üniversitesi değil marka değeri en yüksek üniversitelerden, Bilkent Hukuk'un paralisi bile ilk 20 binden aliyor diye biliyorum yani ortam hakkinda endişen olmasin, her türlü Bilkent yazardim yerinde olsam
  • bilkent bence bizim dersanede de itüye gidebildiği halde bilkent %50 burslu ya gelecek adamlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyisland -- 15 Temmuz 2013; 12:45:10 >
  • kesinlikle bilkent hukuk
  • bilkent ismi varken hic bir sekilde ankara universitesine gitmezdim
  • İlber Ortaylı'nın tek bir dersine girmek bile yeter bence Bilkent yazmak için. + Lale Sirmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakhukuk_gakguguk -- 15 Temmuz 2013; 13:31:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Ankara Hukuk’la Bilkent Hukuk
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özel mezunu olan insanların yaşadığı sıkıntıları tahmin edemezsin. Sıralaman için tebrik ederim. Kesinlikle ankara hukuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhn12

Özel mezunu olan insanların yaşadığı sıkıntıları tahmin edemezsin. Sıralaman için tebrik ederim. Kesinlikle ankara hukuk

ilk 100 sıkıntıda hep evet
  • Bizim okuldan 700. Çıktı Bilkent hukuk yazdı.

• ankara tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakhukuk_gakguguk

İlber Ortaylı'nın tek bir dersine girmek bile yeter bence Bilkent yazmak için. + Lale Sirmen.

İlber Ortaylı Bilkent'te ders vermiyor artık. Sadece Galatasaray Üniversitesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urancan

quote:

İlber Ortaylı'nın tek bir dersine girmek bile yeter bence Bilkent yazmak için. + Lale Sirmen.

Misafir öğretim üyesi olduğunu biliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Urancan

quote:

Misafir öğretim üyesi olduğunu biliyorum.

Misafir öğretim üyesi de olmadığını söylemişti. Geliyorsa sadece ziyaret için geliyordur. Halil İnalcık hala orada sonuçta.

• Yukarı
  • bilkente 50 lira vereceğine bir sene aylığı 2 milyar olan kurslara git ingilizceyi daha iyi öğrenirsin

ama babanın maddi durumu baya bi iyiyse tabiki bilkent
  • Tıp ve Hukuk'ta devlet ünileri önde bence.Ankara

• Birçok açıdan düşünüp karşılaştırma yaptım ve Ankara Hukuk yazdım. Fikrini paylaşan herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.