Şimdi Ara

Ankara-Isparta(barla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara aydınlıkevlerden çıkıp Isparta Barla'ya gideceğim iki günlüğüne en güvenli ve en kısa güzergah nasıldır nereden gitmem gerekir?
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Creco

Ankara aydınlıkevlerden çıkıp Isparta Barla'ya gideceğim iki günlüğüne en güvenli ve en kısa güzergah nasıldır nereden gitmem gerekir?

Barla' lıyım ben ama eyvah... yolunu bilmiyorum. Vallahi utandim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antalya yoluna yardır git
  • Ankara -> Afyon -> Şuhut (Afyon'un ilçesi) -> Eğirdir (Isparta'ın ilçesi) istikameti.

Şuhut'tan Eğirdir'e giderken Barla sapağı var.
  • Barla'lı olarak bende yardımcı olmaya çalışayım size...
    1. güzergah ankara-afyon-çay-barla
    2. güzegah ankara-emirdağ-bolvadin-çay-barla
    şimdiden hayırlı yolculuklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtnaim

Barla'lı olarak bende yardımcı olmaya çalışayım size...
    1. güzergah ankara-afyon-çay-barla
    2. güzegah ankara-emirdağ-bolvadin-çay-barla
    şimdiden hayırlı yolculuklar...

1. güzergay en doğru seçim
    Hayırlı yolculuklar...

• çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için. Kalacak yer hakkında bilginiz varmı peki orada yoksa mecburen geceyi aracımda gecircem.

• Sanırım Barla'da çeşitli vakıfların misafirhane tarzında yerleri var ama tam olarak nedir bilmiyorum. Ama 25 km uzaklıkta eğirdir var. Ekonomik olsun olsun diyorsan öğretmenevi sanırım 30 TL civarı yok iyi olsun diyorsan Mavi Göl Otel (SDU uygulama oteli) 65 TL. diğerlerine hiç dönüp bakma fena geçirirler. İkisinde de kahvaltı var. diğer yemeklerini de Mavi Göl'den yiyebilirsin. Sakın çarşıdaki Kemer lokantasına ve adadaki diğer lokantalara girme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creco

Ankara aydınlıkevlerden çıkıp Isparta Barla'ya gideceğim iki günlüğüne en güvenli ve en kısa güzergah nasıldır nereden gitmem gerekir?

Süleyman Demirelde okudum. Ankarada yaşıyorum. Sakın ama sakın Şuhut üzerinden gitme. Tek şerite yakın köy yolu gibi bir yoldur orası. Dağın taşın içinden geçiyorsun. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Şu istikamet en yakın ve en güzel yolu olan istikamettir.

Polatlı> Sivrihisar>Emirdağ>Bolvadin>Çay >Barla

Bu istikamet 355 kilometre. Sakın kestirmek için tali yollara gireyim deme. Kestireyim derken yolun berbat kalitesi yüzünden uzatırsınız. Zaten en yakın istikamet bu şekilde

Yer açısından sıkıntı çekmezsin otel fiyatları oldukça ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 15 Ağustos 2013; 16:53:22 >

• Ben Şuhut üzerinden tavsiye etmiştim ama

Ankara -> Emirdağ -> Bolvadin -> Çay -> Eğirdir istikameti daha iyi sanırım.

Eğirdir'in içinde sac tava yapan bir yer vardı. Merkez'deki tarihi Çınar ağacının yakınında bir yerdi ama ismini hatırlayamadım şimdi. Sac tavası çok iyiydi ve fiyatı da çok uygundu. Yazarken ağzım sulandı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Ben Şuhut üzerinden tavsiye etmiştim ama

Ankara -> Emirdağ -> Bolvadin -> Çay -> Eğirdir istikameti daha iyi sanırım.

Eğirdir'in içinde sac tava yapan bir yer vardı. Merkez'deki tarihi Çınar ağacının yakınında bir yerdi ama ismini hatırlayamadım şimdi. Sac tavası çok iyiydi ve fiyatı da çok uygundu. Yazarken ağzım sulandı .

İsmini hatırlarsanız özel mesajla atarsanız sevinirim gidince yerim madem o kadar güzel
    Herkese teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.