Bildirim
Ankara'lı Uydunet kullanıcılarına soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum çok cevap gelmezse diye yazayım dedim. Ben gopda oturuyorum. yeni bağlattım gerçi ama gayet memnunum. -
5 yildir emek te kullaniyorum. Oldukca memnunum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hosderede 2yil kullandim 3-4kez gitti baglanti oda apartmandan kaynakliydi memnundum 1, 5yildir guvenlik caddesindeyim hic sikintim olmadi yalniz dikmende baglaticam simdi bende ordan endiseliyim bilgisi olan var midir
3 tane hattımız var Ankara'da 2 tanesi dikmen vadide sorunlu bunlar genelde; yıldız civarlarında ise bir sıkıntım yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheKane
İyi akşamlar, Ankara'da Hoşdere civarında oturan varsa acaba uydunet hizmet kalitesi nasıl söyleyebilir mi, kopma durumu, istenilen hız alınabiliyor mu? Şimdiden teşekkürler.
Hosderede hizmet Mükemmel....
Bölgeye bakan taşeronun hizmet kalitesi adına bir standardı yok. Sorun yaşarsanız şansınıza kalmış.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X