Şimdi Ara

ANKARA MEZUN DERSANE ÖNERİSİİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mezuna kaldım ve dersane arayışı içerisindeyim tavsiyeleriniz varsa git/gitme öneririm/onermem gibi yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dersaneler kalkmadı mı ya?
  • Evet bir ara kaldırdılar ama sonra yeni karar geldi hala var 2018 de temel liselerle birlikte kalkacak

• golazena G kullanıcısına yanıt
    Gördüm gördüm, kurs merkezi olmuş ismi Sınav sistemi değişmedikçe kaldırılacağını düşünmüyorum, zaten her sene yeni sistem deniyorlar.

Burs sınavlarını takip edeyim madem. Teşekkürler
  • Zafer'e gitme yeter

• Açı 'ya gitme yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil7 -- 13 Ağustos 2016; 20:23:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Dershane Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seviyeye gitme sakin sinavi cok oneriyolardi batikent yada demeti

• makesomenoise M kullanıcısına yanıt
    hadi ya kızılay zafermiydi gittiğin?

• kamann kullanıcısına yanıt
    Kızılay sihhiye civarında arıyorum kardesim yinede cok sağol

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    niye onermessin hocalar mi iyi değil yoksa kalabalık ilgilenmiyorlar mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: golazena

niye onermessin hocalar mi iyi değil yoksa kalabalık ilgilenmiyorlar mi?

Hocam kalabalık falan sorun değil, önceki senelerde çok iyiydi açı ama bu yıl ordaydım ve ciddi sıkıntılar var. Meb'e geçen hocalar oldu ki en iyi hocalardı bi kaç tanesi -sıhhiye şubesinden bahsediyorum - idare söylediklerimize ilgisiz kaldı hep, pek sallamadı yani, bazı hocalar bi garipti falan öyle hocam yani. Yıllardır açıdaydım ama böyle rezillik görmedim ama belki mezunlara karşı da böyle olabilir. Yani ne de olsa 12'lerin yarısından az para veriyoduk, belki o yüzden ilgi azdı bilmiyorum. Ama kısacası uzak durun. Ha çok iyi hocalar da var ama, denk gelmezse sıkıntı büyük

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Öğretmen kadrosu benim için önemli ozellikle de fkb kadrosu. Açıyı kütüphanesi için istiyodum ama kalabalık olmasından dolayı çekiniyodum bir yandan.Öğretmen kadrosunu hiç hesaba katmamıstim siz boyle soyleyince seceneklerim arasından sildim. Bu arada çok teşekkür ederim

• quote:

Evet bir ara kaldırdılar ama sonra yeni karar geldi hala var 2018 de temel liselerle birlikte kalkacak

Hocam şimdiden kapanacak dershaneler yok mu ? Bilginiz var mı ?
  • quote:

Öğretmen kadrosu benim için önemli ozellikle de fkb kadrosu. Açıyı kütüphanesi için istiyodum ama kalabalık olmasından dolayı çekiniyodum bir yandan.Öğretmen kadrosunu hiç hesaba katmamıstim siz boyle soyleyince seceneklerim arasından sildim. Bu arada çok teşekkür ederim

Hocam rica ederim, inşallah hayırlısı budur yani, vardı buralarda bi arkadaş daha benim gibi açı mağduru

Edit: hocam iyi biyoloji hocasını tanıyorum ikisi de müthiş iyi, hem insanlık hem öğretmenlik açısından. Kimya ben çok anlamazdım hocalardan. Fizikte iki hoca müthişti ama ikisi de gitti malesef, kalanlardan biri hakkında çok iyi konuşmuyolardı. Kütüphane cidden iyi oluyo ama sadece onun için gidilir mi bilemem hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil7 -- 13 Ağustos 2016; 21:51:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: executioner 58

quote:

Evet bir ara kaldırdılar ama sonra yeni karar geldi hala var 2018 de temel liselerle birlikte kalkacak

Hocam kitle dershanelerinin çoğunun (açı,final,sınav...) mezun grubu için dersleri devam etmekte ara siniflari bilmiyorum, butik dershanelerden ise bazıları temel liseye dönüştü dershane kısmını kapattı bazilariysa dershane olarak devam etmekte araştırmak gerekiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: executioner 58

quote:

Hocam kitle dershanelerinin çoğunun (açı,final,sınav...) mezun grubu için dersleri devam etmekte ara siniflari bilmiyorum, butik dershanelerden ise bazıları temel liseye dönüştü dershane kısmını kapattı bazilariysa dershane olarak devam etmekte araştırmak gerekiyor

Teşekkürler hocam ben 12.sınıfım yazıldığım dershane kapanabileceklerini söyledi biraz ortalık karışık o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

quote:

Hocam rica ederim, inşallah hayırlısı budur yani, vardı buralarda bi arkadaş daha benim gibi açı mağduru

Edit: hocam iyi biyoloji hocasını tanıyorum ikisi de müthiş iyi, hem insanlık hem öğretmenlik açısından. Kimya ben çok anlamazdım hocalardan. Fizikte iki hoca müthişti ama ikisi de gitti malesef, kalanlardan biri hakkında çok iyi konuşmuyolardı. Kütüphane cidden iyi oluyo ama sadece onun için gidilir mi bilemem hocam.

biyoloji ve kimya fiziğe nazaran daha sözel olduğundan yeri geliyor kendinde çalışarak halledebiliyorsun da fizik öyle olmuyor hocam birinin sana adam akıllı öğretmesi gerekiyor o yüzden iyi bir fizik hocası olmazsa olmaz, en azından benim için öyle. Haklısınız sadece kutuphane için gitmekte sacma olur hocam

• golazena G kullanıcısına yanıt
    Evet mezun senemdi bu arada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

quote:

biyoloji ve kimya fiziğe nazaran daha sözel olduğundan yeri geliyor kendinde çalışarak halledebiliyorsun da fizik öyle olmuyor hocam birinin sana adam akıllı öğretmesi gerekiyor o yüzden iyi bir fizik hocası olmazsa olmaz, en azından benim için öyle. Haklısınız sadece kutuphane için gitmekte sacma olur hocam

Kimya da zor gelmiyo zaten hocam, Palme kimya denemelerinde 20'yi arada sırada geçerken sınavda 23 yaptım yani fizik bence büyük eksik hocam açıda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.