Şimdi Ara

Ankara üni mi ege üni mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ankara üni hakkında sorularını alabilirim . hangi bölümü düşünüyorsun ona göre de fakültelerden tanıdıgım varsa yönlendirebilirim .

• andaco kullanıcısına yanıt
    Kimya bölümünü düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• dmğwmğdmeşs D kullanıcısına yanıt

tabii ki . anladığım kadarıyla senin istediğin bölüm fen fakültesinde ki bu da tandoğan / beşevler kampüsünde bulunuyor demek. Öncelikle üniversitenin en güzel kampüsü tandoğan kampüsüdür , çok merkezi ve güzel yerlere oldukça yakındır bu anlamda bir sıkıntın olacağını düşünmüyorum . Kimya eğitimi hakkında bir bilgim yok ama bizim üni araştırma üniversitesi falan diye özel bir etikette diye biliyorum , kimya da fazlasıyla bu konuda destek görüyordur bence. Onun dışında ben bir kere fen fakültesine girmiştim gayet büyük ve güzel bir binası , bahçesi var . Kimya okuyan birini tanımıyorum , aklıma gelmedi ancak bulursam emin ol ki sana yönlendiririm. Bizim üniversite bugün youtube kanalına insta sayfalarına falan tanıtım videolarını yükledi oradan da rahatlıkla bi önbilgi edinebilirsin. Şimdiden başarılar ve mutluluklar dilerim gayet güzel bi fakülte olduğunu düşünüyorum . Ben şahsen ege hakkında çok sahip değilim ancak izmirliyim , uzun süre de bulundum orada . Ancak Ankara bana daha çok uyuyor . Gri havası da boldur ama hatıra potansiyeli ve sağlam dostlukların kurulması sebebiyle çok sevdiğim bir şehir . Bunların muhasebesi sana kalmış ancak soruların olursa ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım :))

• Bozkır istiyosan ankara deniz istiyosan ege

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ege

Çok teşekkür ederim kararımda büyük etkisi olacağı kesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dmğwmğdmeşs D kullanıcısına yanıt

rica ederim şimdiden başarılar dilerim :)

Sence bilgisayar mühendisliği (gölbaşı kampüsü) olarak Ege mi Ankara mı?

• talhaklc T kullanıcısına yanıt

maalesef ceng hakkında bir bilgim yok tanıdığım olsa sordururdum ama youtube kanalına bütün fakültelerin tanıtımlarını attılar istersen oraya bakıp bi fikir edinebilirsin .

• Ankara üni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.