Şimdi Ara

ANKARA ÜNİVERSİTESİ-Bilgisayar Mühendisliği 2012(İNGİLİZCE-TÜRKÇE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
6.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bn bu yıl burayı kazandım ve geçmişte burada okuyanlar ve hala okumakta olanlar ile bilgi paylaşımı yapmak için bu konuyu açtım umarım okul ve bölüm hakkında bilgi sahibi oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi0666 -- 23 Ağustos 2012; 14:57:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asi0666

Arkadaşlar bn bu yıl burayı kazandım ve geçmişte burada okuyanlar ve hala okumakta olanlar ile bilgi paylaşımı yapmak için bu konuyu açtım umarım okul ve bölüm hakkında bilgi sahibi oluruz

abim geçen dönem buradan mezun oldu ve 2 tane arkadışm bu sene burayı kazandı.sormak istediğin soru varsa yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsilein

quote:

Arkadaşlar bn bu yıl burayı kazandım ve geçmişte burada okuyanlar ve hala okumakta olanlar ile bilgi paylaşımı yapmak için bu konuyu açtım umarım okul ve bölüm hakkında bilgi sahibi oluruz

abim geçen dönem buradan mezun oldu ve 2 tane arkadışm bu sene burayı kazandı.sormak istediğin soru varsa yardımcı olabilirim.

öncelikle en son keçiören taşındı 2 sene oluyor bu sene yada önemüzdeki sene tekrar tandoğan a taşınacakmı çok sağolun bu arada yardımcı olduğunuz için
  • sözde bu sene tandoğana taşınacaktı ama henüz bir karar yok.beklenen bu sene de keçiörende olması.sen hazırlık okuyacaksan zaten gölbaşında olacaksın öbür seneye kadar bölüm tandoğana taşınır.
  • quote:

sözde bu sene tandoğana taşınacaktı ama henüz bir karar yok.beklenen bu sene de keçiörende olması.sen hazırlık okuyacaksan zaten gölbaşında olacaksın öbür seneye kadar bölüm tandoğana taşınır.

evet ing yi kazandım hazırlık okumam şart o yüzden bnde öyle düşünmüştüm peki verilen eğitim hakkında ne gibi duyumlar aldın yani tabi kötü yönleri de olacak hangi üni dört dörtlük
  • quote:

quote:

sözde bu sene tandoğana taşınacaktı ama henüz bir karar yok.beklenen bu sene de keçiörende olması.sen hazırlık okuyacaksan zaten gölbaşında olacaksın öbür seneye kadar bölüm tandoğana taşınır.

evet ing yi kazandım hazırlık okumam şart o yüzden bnde öyle düşünmüştüm peki verilen eğitim hakkında ne gibi duyumlar aldın yani tabi kötü yönleri de olacak hangi üni dört dörtlük

çok iyi değil ama elbette ki iyi.ordan mezun olup da çok iyi yerlere gelenler var.kendini yetiştirirsen tabi çok iyi olur.
  • quote:

quote:

quote:

çok iyi değil ama elbette ki iyi.ordan mezun olup da çok iyi yerlere gelenler var.kendini yetiştirirsen tabi çok iyi olur.

peki ing ile türkçe arasında ne gbi söylentiler var mesela ing okuyan keşke türkçe okusaydım bi fark ykmuş diyormu yani ing nin bir avantajı varmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ekşi sozluk, unipuan, facebook başta olmak üzere bütün sosyal medya okulun kötülüğünden bahsediliyor. Bu sene başında interneti olmayan bilgisayar mühendisliği diye haber çıkmıştı, araştırıp bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini gördüm fakat gazi ye zamanında neler neler dediler fakat gazi hala yerinde duruyor ama o lafları edenler kim bilir ülkenin hangi cüzra köşesinde eğitim gördü pek bunlara kafayı takmıyorum bn tandoğan keçiören işininde kısa zaman içinde çözüleceğine inanıyorum yani söz konusu öyle ucuz bir bölüm değil.keçiören de kalacaksa da orayı sağlamlaştıracaklar sn de mi burayı kazandın
  • quote:

hepsini gördüm fakat gazi ye zamanında neler neler dediler fakat gazi hala yerinde duruyor ama o lafları edenler kim bilir ülkenin hangi cüzra köşesinde eğitim gördü pek bunlara kafayı takmıyorum bn tandoğan keçiören işininde kısa zaman içinde çözüleceğine inanıyorum yani söz konusu öyle ucuz bir bölüm değil.keçiören de kalacaksa da orayı sağlamlaştıracaklar sn de mi burayı kazandın

evet ben de burayı kazandım. Yalnız ben okuyan kişilere sordum(benim liseden, eksi sozluk'ten, facebook'tan) bi kişi bile iyi demedi. Kimisi ulaşımı, kimisi olanaklarıni, kimisi sosyal imkanları kötüledi. 4.sınıflar derse girmek zorunda kalıyormuş yetersizlikten bazen mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skugga1

quote:

hepsini gördüm fakat gazi ye zamanında neler neler dediler fakat gazi hala yerinde duruyor ama o lafları edenler kim bilir ülkenin hangi cüzra köşesinde eğitim gördü pek bunlara kafayı takmıyorum bn tandoğan keçiören işininde kısa zaman içinde çözüleceğine inanıyorum yani söz konusu öyle ucuz bir bölüm değil.keçiören de kalacaksa da orayı sağlamlaştıracaklar sn de mi burayı kazandın

evet ben de burayı kazandım. Yalnız ben okuyan kişilere sordum(benim liseden, eksi sozluk'ten, facebook'tan) bi kişi bile iyi demedi. Kimisi ulaşımı, kimisi olanaklarıni, kimisi sosyal imkanları kötüledi. 4.sınıflar derse girmek zorunda kalıyormuş yetersizlikten bazen mesela.

yani ekşisözlükte iyi bişey yazan pek görülmez :) hep mizahlı şeyler yazarlar ama yani hoca dsteği bilgisayar da pek etkili değildir interneti kullanarak hertürlü bilgiye ulaşabilirz yani o yorumu ben o yüzden pek önemsemedim 4. sınıfların yardmcı olmasını. bu arada ing mi sizn bölüm türkçemi

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki ing ile türkçe arasında ne gbi söylentiler var mesela ing okuyan keşke türkçe okusaydım bi fark ykmuş diyormu yani ing nin bir avantajı varmı?

orada okuyan hiç kimse memnun değil bu bir gerçek,cidden olanakları çok dar ama sonuçta ank.üni.bilg.müh.boru değil sadece etiketi bile işe yarar.

ingilizce okumak bence daha avantajlı.çünkü bilgisayar zaten ingilizce.bu yüzden ingilizceyi iyi bilmek lazım.ingilizce bölümü okuyanlar diğerine göre ingilizceyi daha iyi öğreniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsilein -- 23 Ağustos 2012; 16:23:32 >

• ben sırf keçiörende diye yazmadım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

orada okuyan hiç kimse memnun değil bu bir gerçek,cidden olanakları çok dar ama sonuçta ank.üni.bilg.müh.boru değil sadece etiketi bile işe yarar.

ingilizce okumak bence daha avantajlı.çünkü bilgisayar zaten ingilizce.bu yüzden ingilizceyi iyi bilmek lazım.ingilizce bölümü okuyanlar diğerine göre ingilizceyi daha iyi öğreniyorlar.

kesinlikle katılıyorum demek istediğim de buydu eğer biz bu üniversiteyi bu kadar kötülersek türkiye de kaç tane bilgisyar mühendisliği bölümü var onlar hiç okumasın o halde.Bize sağlam bi bilgisyar versinler.bi kaç tane de iyi hocayla bide kendimiz araştıra araştıra google da herşey var araştır yeterki diploma da olduğu zaman gayet güzel bnce bide ing eğitim alan ünivrerste öğrencileri daha kolay iş buluyor diye duydum oda bnm için ayrı bi avantaj olur diye düşünüyorum

• quote:

ben sırf keçiörende diye yazmadım.

bnmde ilk tercihim hacettepe bilgisayardı o gelmedi ank bilgisayr ing 2.sıradaydı bu geldi :) yani keçiören meselesi de inş bu sene olmadı seneye çözülür.
  • avantaj tabi.ama sana tavsiyem kendini okuluna bağlama,oradan bir şey bekleme.hep kendini araştıra araştıra geliştir.belli bir alan seç o konuda olabildiğince sivrilmeye bak.çünkü türkiyedeki üniversitelerde mezun olunca direkt her şeye hazır bir şekilde işe başlamak için eğitim verilmiyor.
  • quote:

quote:

bnmde ilk tercihim hacettepe bilgisayardı o gelmedi ank bilgisayr ing 2.sıradaydı bu geldi :) yani keçiören meselesi de inş bu sene olmadı seneye çözülür.

ankarada mı yaşıyorsun?
  • Ben orada okumaya başlayacağım bu sene hazırlık bitti.

Öncelikle Türkçe-İngilizce ve %30 ingilizce bölümleri var gailba 3 yıldır Türkçe bölüme alım yok. %100 ingilizcelerin keşke Türkçe okusaydım dediği şey tahminimce harç paralarındandır. Ben 116 lira öderken(%30) arkaşım 580 lira ödedi. %100 olduğu için harç paraları artıyor. %30 'un anlamı da en az %30 yani bu %100 e kadar çıkabilir anlamı taşıyor. İlk yıl herşey aynı bir fark yok.
    Bir okulun iyiliğini de kötülüğünü de okuldaki öğrenciler belirler. Her yeni gelen dönemin başarısına göre okul başarı kazanır. Bu yüzden her dönem kendi içinde yarışır.
    Çok kişiyle görüştüm. Bence en dürüst yorum şuydu. Her hoca elinden geleni yapıyor. Sen de onları dinlersen ve kendin de birşeyler katarsan olur.
  • quote:

quote:

aslında sizin mesele ankara diş yüzünden hep erteleniyor.diş hekimliği yeni bir bina yapıyor oraya yerleşene kadar da sizin eski ana binayı işgal etmiş durumda.aslında şu an diş hekimliğinin binası hazır ama bazı sorunlar varmış taşınamıyorlarmış.onlar taşınınca ank.bilg. eski yerine döner diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

aslında sizin mesele ankara diş yüzünden hep erteleniyor.diş hekimliği yeni bir bina yapıyor oraya yerleşene kadar da sizin eski ana binayı işgal etmiş durumda.aslında şu an diş hekimliğinin binası hazır ama bazı sorunlar varmış taşınamıyorlarmış.onlar taşınınca ank.bilg. eski yerine döner diye düşünüyorum.

Diş hekimliği binası taşındı. Açılışı yaptılar. Rektör ve bölüm başkanı değişti. Bence yeni gelen rektör taşıyarak herkesin beğenisini kazanabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.