Şimdi Ara

Ankara üniversitesi engel durumumu nasıl bildirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene Ankara üniversitesi açık ve uzaktan öğretim fakültesine başlayacağım yönetim bilişim sistemleri bölümünden.

Yüzde 92 engelli raporum var ve katkı payı ücreti konusunda indirim olması için bunun tanımlanması gerekiyor. Engelli öğrenci birimi ile görüştüğümde üniversite nin daire başkanlığına kendim götürmem gerektiği söylendi belgeleri. Yürüyemiyorum ve hiçbir şekilde Ankara ya gitme durumum yok. Daire başkanlığını arıyorum ancak açan olmuyor.

Nereden ulaşıp nasıl bilgi alabilirim veya başvurabileceğim başka bir yer var mı?

Yardımınızı rica ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Öğrenci işlerinde çalışan yetkiliye bunları söyledin mi? Verdiğiniz numarayı açan olmuyor dediniz mi? Akrabam veya tanıdığım belgeleri getirse olmaz mı diye sordunuz mu?

Not: Eğer oluyorsa gönder bana belgelerini ben teslim ederim. Elimize yapışacak değil ya.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt
    Birkaç yere mail attım bekliyorum.

Çevremdeki insanların da gitme durumu yok maalesef. Mail ile pdf olarak göndermek için uğraşıyorum. Bakalım cevap bekliyorum şuanda

• denn.zent D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum bu arada en azından umursayıp bir şey yazdınız düşünmeniz yeter :)

• Hocam böyle bir durumda varsa danışmanınız yoksa herhangi bir üniversite bölüm hocanıza mail atmanız mantıklı olacaktır.

• dasdacik kullanıcısına yanıt
    İlk senem. Danışman a yazdım o engelli birimine aktardı telefon numarası verdi. Dün saçma şekilde gelmeniz gerekiyor deyip durdular. Bugün katkı payı birimi ile görüştüğümde bi mail adresi verdiler oraya mail atmamı istediler bekliyorum bakalım attım maili

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

ankara belediyesine at olmadı mesaj

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ShibLeg kullanıcısına yanıt
    Yardım masası vs var mı nereye yazabilirim?

• mavi masa var ankara belediyesinin 153 olması lazım orayı bir arayıp sorun yarın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 23 Eylül 2021; 3:25:46 >
  • 1-Hemen internetten fax numarasını bul ve dilekce ile engel raporunu faxla

2- Dilekce ve engel raporunu hemen ankara üniversitesi katkı payı bölümüne apase ile gönder.

başka yolun yok. acele et.Bu iki seçenekten birini yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizamanda -- 23 Eylül 2021; 16:30:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.