Şimdi Ara

Ankara Vatan söğütözü vestel 65ud8950 3.999

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ürün teşhir yalnız mağaza fiyatı wep sitesinde gözükmüyor , arada yolum düşüyor mağazaya fiyat dikkatimi çekti paylaşmak istedim

4kli 1000hz smart, paneli Cristal panel ihtiyacı olan varsa değerlendirebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allin -- 23 Mart 2019; 12:57:46 >

• İyiymiş web olsaydı alınırdı. Ama teşhir olayını bilemedim.
  • Teşhirse en fazla 2ay daha dayanır eve getirince sonrasında tekrar asıl yeri manisa Vestel fabrikasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Teşhirse en fazla 2ay daha dayanır eve getirince sonrasında tekrar asıl yeri manisa Vestel fabrikasi
    yerine yenisini verirlerse sorun yok bence:)
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Önyargılı olmamak lazım, teşhir ürünününde iki yıl garantisi var, Vestel eski Vestel de değil müşteri memnuniyetini gerçek anlamda öne çıkarıyor, Vestel’in son bir iki yılda müşterilerini üzdüğünü mağdur ettiğini görmedim duymadım.
  • 1.5 yıldır 65UD8900 kullanıyorum. Sıfır almıştım ürünü, 9 ay sonra servise vermek zorunda kaldım. Ekranın iç tarafında aşırı tozlanma olmuştu.

Teşhir ürünü iki yıl garantili olmuyor normalde, bunu teyit ederek almak lazım.
  • Vestel’de 3 yil tv lerin garantisi
  • Teşhir ürünlerinde standart garanti prosedürü uygulanmaz, tabi tanıdğınız varsa mağazada uygulanabilir
  • RAIN_MAN kullanıcısına yanıt
    Standart prosedür uygulanmazdan kastınız nedir?
  • Teşhir, outlet, seri sonu, kısmen arızalı veya kapalı kutu, bir malın garanti süresi en az 2 yıl olmak zorunda. Garanti süresi sabit, ancak mal değişir, mesela şöyle: hoparlörünün bozuk olduğu belirtilerek satılan bir ürünü, hoparlörü bozuk diye garantiye veremezsiniz, ama hoparlör dışındaki tüm özellikleri, en az 2 yıl garantili olmak zorunda.

6502 sayılı kanun böyle. Ama herkes kabul eder ki bu çok mantıklı değil; o nedenle satıcılarla alıcılar arasında bu konuda bir teamül vardır; bazı teşhir ürünlerini satıcılar 2 yerine 6 ay, 1 yıl gibi daha kısa garanti süreleriyle satarlar, müşteri de kabul ederek alır, ancak kanuna göre yine de 2 yıldır garanti süresi. Müşteri, sonradan kanuna dayanarak çamura yatarsa, firma garanti içinde saymak zorunda kalır, onun da yatabileceği çamurlar vardır tabii.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.