Şimdi Ara

ANKARADA ARABASIZ KALAN DONANIMHABERLİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANKARADA ARABASIZ KALAN DONANIMHABERLİ...

ARKADAŞLAR ANKARA GİBİ BİR YERDE OTOMATİK VİTES BİR ARAÇ BULAMADIM.
    YANLIŞLIKLA ARABAMI SATTIM (MANUELDİ).

ŞİMDİ OTOMATİK İSTİYORUM AMA BULAMIYORUM.
    SAHİBİNDEN.COM FİYATLAR ACAYİP ŞİŞKİN.
    İNSANLAR İNAT ÜSTÜNE İNAT EDİYORLAR.FİYATI YAZIP,AŞAĞIYA İNDİRMEYİ GURURLARINA YEDİREMİYORLAR.
    BU YÜZDEN FİYATLAR DEHŞET ŞİŞKİN.
    239.074 ADET İLAN SAHİBİNDEN.COM DA.
    İNAT ETMEK RAKAMI BURALARA KADAR ÇIKARIYOR.GALERİCİLER ,SAHIS OLARAK DAVRANIP,SAHTEKARLIĞI ZİRVE YAPTIRIYORLAR (SÖZ MECLİS DIŞARI).

İŞİN ÖZÜ ;18.000-20.000 ARASI OTOMATİK,HONDA,TOYOTA,FOCUS,MONDEO,PASSAT,PREMİRA 2000 VE ÜSTÜ ARAÇ ARIYORUM.TÜPLÜ-DİZEL...
    DONANIM HABER BU İŞİMİ ÇÖZECEKTİR....

CEVAPLANIRSA ANINDA DÖNECEĞİM.
    NOT:ANKARADAYIM.

• Emlak piyasası da böyle şişirilmişti, olan yine millete oluyor da fark etmiyoruz,
    Aracı al-sat çı ların cebinin dolmasından başka birşey olan yok
  • Neden büyük puntolarla yazma gereği duydunuz.

Okurken inanın gözlerim müthiş yoruldu.
  • bir insan yanlışlıkla nasıl arabasını satar ya : )
  • Arkadaş kesinlikle haklı yaz da geldi diye eskisi yenisi en kötü araba da bile 2000tl oynama var insanları keriz sanıyorlar. Onlar akıllı alıcılar enayi. Alan da yok tabi elleri boş beklesinler ne diyelim. Fiyatları şişirene de şişkin fiyatları görüp o akıma aldanan tatlı su kurnazlarına da burdan KOCAMANNNNNNNNNNNN bir . Biraz bekle kardeşim fiyatlar eylüle kadar normale düşer.
  • Bende ayni durumdayim. ankaradayim ve otomatik ariyorum. Gectigimiz 4-5 aya pranla fiyatlar yukseldi. Artik biraz daha beklicez. Yada tanidik eş dost bulcaz bisey.

• quote:

Orijinalden alıntı: metallcii

bir insan yanlışlıkla nasıl arabasını satar ya : )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Orijinalden alıntı: metallcii

bir insan yanlışlıkla nasıl arabasını satar ya : )

sanirim arkadasimiz "yanlislikta sattim" derken istemeden sattigini ve sonra pisman oldugunu anlatmak istemis. yok hakikaten yanlislikla da sattiysa olay daha da vahim
  • ""YANLIŞLIKLA SATTIM"" AÇIKLAMASI:
    2006 MODEL HONDA CİVİC OTM (40.000 KM TÜPSÜZ.) BULDUM,BİR DOSTTAN.
    TEK PARÇA BOYA VAR DEDİLER.BENDE ARACIM İÇİN İLAN VERDİM VE HEMEN SATTIM.ARABAYI ALMAYA GİTTİM.
    ARAÇTA,1 PARÇA DEĞİŞEN 5 PARÇA BOYA ÇIKTI.VE YANLIŞLIKLA SATMIŞ OLDUM.AÇIKLAMA YETERLİDİR UMARIM.OLAYLAR UZADIĞI İÇİN ÖZET-ÖZET ANLATTIM.
    AMA HALA ANKARADA ARABASIZ BİR DONANIMHABERLİYİM.
    DONANIMHABERLİ DOSTLARA DUYRULUR...

• Mazda 3 var Ankaraya yakın bir şehirde.Değişensiz ve boyasız.Otomatik vites Dynamic modeli.2005 model 140.000 km de.Fiyatı da uygun.Tüp taktırıp binebilirsin.Satılma sebebi dizel sıfır araç alacağından dolayı.Çok yakınen bir arkadaşımın.İlanlarda var inceleyebilirsin.
  • BÜTÇEM YETMEZ.20.000 TL BÜTÇEM VAR.NETTE ARAŞTIRDIM,24 YAZMIŞ SANIRIM.20 UYARSA DÜŞENEBİLİRİM.
  • Afedersin ben bütçe kısmını görememişim.Neyse kısmet tez zamanda bir araç bulursun inşallah
  • DONANIMHABER, OTOMATİK TOYOTA ALINMIŞTIR.
    MESAJLARA CEVAP VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnnm

DONANIMHABER, OTOMATİK TOYOTA ALINMIŞTIR.
    MESAJLARA CEVAP VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

hayırlı olsun,

araba hakkında ayrıntı verebilir misin ? aldığın tipte araba bakan arkadaşlar için en azından bilgi olur

modeli, durumu, fiyatı vs vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 23 Haziran 2011; 16:35:47 >
  • 2002 COROLLA 1.6 OTM SOL .19600 E.
    ÖN KAPUT+TAVAN+ARKA KAPUT DIŞINDA BOYA VAR.1 PARÇA DEĞİŞEN VAR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.