Şimdi ben yurtdışından tr ye döndüm liseyi bitirmek için, çok akıllı birisi olduğum söylenemezde. Şimdi benim seneye bilkent üniversitesi banka finans bölümünü kazanmam lazım, istediği puan 265 civari. Şimdi 210 ham puan lazımmış, liseden de 50-60 gelir diyolar. Ankarada üniversiteöğrenci verme oranı en yüksek dershane hangisi? Bu sene kafaya koydum üniye girmem lazım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
para olsada seneye sürünmesem bende ama mecbur
final-sınav bunlar iyi dershanedir bildigim kadarıyla
210 sana yetecekse Karacan'a git. hem ortam güzel , hocalar desen tam bi kafa.. birçok dersaneye gittim ama Karacan daki ortamı hiçbirinde yok. hem oku hem eğlen. Tabi 210 puan dediğin için bu dersane. ..
quote:
Orjinalden alıntı: kaan2121
210 sana yetecekse Karacan'a git. hem ortam güzel , hocalar desen tam bi kafa.. birçok dersaneye gittim ama Karacan daki ortamı hiçbirinde yok. hem oku hem eğlen. Tabi 210 puan dediğin için bu dersane. ..
210 ham puan size kolay gibi gelebilir, ama ben hayatımda hiç trde okumadım. Türkçe bölümünde baya zorlancam, matematiği yapabilrim ancak :) seneye alamassam 260 puan bittim ben
quote:
Orjinalden alıntı: Halukcan
quote:
Orjinalden alıntı: kaan2121
210 ham puan size kolay gibi gelebilir, ama ben hayatımda hiç trde okumadım. Türkçe bölümünde baya zorlancam, matematiği yapabilrim ancak :) seneye alamassam 260 puan bittim ben
210 alınması çok zor bi puan değil.
Dörtler Dershanesine bakabilirsin. Bu sene oradan mezun oldum. Ama fiyat epey tuzlu. Kadrosu oldukça iyi ve öğrencilerle bire bir ilgileniyorlar.
Dörtler Dershanesine bakabilirsin. Bu sene oradan mezun oldum. Ama fiyat epey tuzlu. Kadrosu oldukça iyi ve öğrencilerle bire bir ilgileniyorlar.
dipnot: fiyatı 6000tl
fiyatının tuzlu olması iyi dersane olduğu anlamına gelmiyor ayrıca öyle fiyatı yüksek tutup iyi dersaneyiz izlenimi veren yer çok iş sonuçta öğrencinin kendisinde bitiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme