Bildirim
Ankarada dijital baskı nerden almalı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Demetevler 1.cadde de Metro İstasyonuna çok yakın. Mimar Sinan Lisesi yanında STUDYO BUSE var. Samimi bir yer. Dijital baskı oradan ucuz ve kaliteli alabnilirsiniz.. Benim adımı verebilirsiniz. Can Bey gönderdi dersiniz. Sahibi Şeyhmuz ortağı ise Hakan Beylerdir. -
kızılay civarı istersen koleje doğru hülya color var 17.5 ykr olması lazım ama çok yaptırırsan indirimde yapabilirler -
quote:
Orjinalden alıntı: ordumesudiyeli
Demetevler 1.cadde de Metro İstasyonuna çok yakın. Mimar Sinan Lisesi yanında STUDYO BUSE var. Samimi bir yer. Dijital baskı oradan ucuz ve kaliteli alabnilirsiniz.. Benim adımı verebilirsiniz. Can Bey gönderdi dersiniz. Sahibi Şeyhmuz ortağı ise Hakan Beylerdir.
ilgin için çok teşekkür ederim ama demetevler ters kalıyor bana.
quote:
kızılay civarı istersen koleje doğru hülya color var 17.5 ykr olması lazım ama çok yaptırırsan indirimde yapabilirler
kolej çok uygun sağol tazmaz00 -
quote:
Orjinalden alıntı: namari
quote:
Demetevler 1.cadde de Metro İstasyonuna çok yakın. Mimar Sinan Lisesi yanında STUDYO BUSE var. Samimi bir yer. Dijital baskı oradan ucuz ve kaliteli alabnilirsiniz.. Benim adımı verebilirsiniz. Can Bey gönderdi dersiniz. Sahibi Şeyhmuz ortağı ise Hakan Beylerdir.
quote:
kızılay civarı istersen koleje doğru hülya color var 17.5 ykr olması lazım ama çok yaptırırsan indirimde yapabilirler
kolej çok uygun sağol tazmaz00
175ykr 10X15 fiyatımıdır?
-
evet ben köksal color da bastırıyorum aynı fiyata. çok olduğunda indirim olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: MrKutlu
quote:
Orjinalden alıntı: namari
quote:
quote:
kolej çok uygun sağol tazmaz00
175ykr 10X15 fiyatımıdır?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X