Şimdi Ara

Ankarada dijital baskı nerden almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ankarada kaliteli ve uygun fiyatlı dijital baskı nerden alabilirim.(çok sayıda alacağım da) yardım ederseniz sevinirim. (fiyat belirtirseniz iyi olur)

• Demetevler 1.cadde de Metro İstasyonuna çok yakın. Mimar Sinan Lisesi yanında STUDYO BUSE var. Samimi bir yer. Dijital baskı oradan ucuz ve kaliteli alabnilirsiniz.. Benim adımı verebilirsiniz. Can Bey gönderdi dersiniz. Sahibi Şeyhmuz ortağı ise Hakan Beylerdir.
  • kızılay civarı istersen koleje doğru hülya color var 17.5 ykr olması lazım ama çok yaptırırsan indirimde yapabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ordumesudiyeli

Demetevler 1.cadde de Metro İstasyonuna çok yakın. Mimar Sinan Lisesi yanında STUDYO BUSE var. Samimi bir yer. Dijital baskı oradan ucuz ve kaliteli alabnilirsiniz.. Benim adımı verebilirsiniz. Can Bey gönderdi dersiniz. Sahibi Şeyhmuz ortağı ise Hakan Beylerdir.

ilgin için çok teşekkür ederim ama demetevler ters kalıyor bana.

quote:

kızılay civarı istersen koleje doğru hülya color var 17.5 ykr olması lazım ama çok yaptırırsan indirimde yapabilirler

kolej çok uygun sağol tazmaz00
  • quote:

Orjinalden alıntı: namari

quote:

Demetevler 1.cadde de Metro İstasyonuna çok yakın. Mimar Sinan Lisesi yanında STUDYO BUSE var. Samimi bir yer. Dijital baskı oradan ucuz ve kaliteli alabnilirsiniz.. Benim adımı verebilirsiniz. Can Bey gönderdi dersiniz. Sahibi Şeyhmuz ortağı ise Hakan Beylerdir.

quote:

kızılay civarı istersen koleje doğru hülya color var 17.5 ykr olması lazım ama çok yaptırırsan indirimde yapabilirler

175ykr 10X15 fiyatımıdır?

• evet ben köksal color da bastırıyorum aynı fiyata. çok olduğunda indirim olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: MrKutlu

quote:

Orjinalden alıntı: namari

quote:

quote:

175ykr 10X15 fiyatımıdır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.