Şimdi Ara

ANKARADA IS IMKANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar ankarada oturan bilgisayardan iyi anlayan web tasarimindan anlayan internet cafede calisacak elemana ihtiyacim var. ilgilenen arkadaslarim bana pm atin tesekkurler

• ne iş olsa yaparım abii ;-)
  • part time olur mu ?

yer neresi ?
  • iyi gel yap ozaman
  • 7 gün 16 saat çalışmaya hazırım, yeter ki iş olsun...

zaten evde işsiz güçsüz bilgisayar başında pinekleyip adsl için cepten para ödüyoz birde.. ;-)

size patron diyebilir miyim???
  • patron demen icin once oturup konusmamiz lazim demi benim seni ise almam lazim hem sen nelerden anliyorsun benim bilmem lazim
  • bizi takan yok herhalde. istifa ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA SIGORTAYI NASIL BILIRSINIZ
    15 yıl önce açıldı
    yurt dısında calısmak
    11 yıl önce açıldı
    GENCLER IS BEGENMIYOR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben Batıkent deyim..

Hukukta okumasam .. spora gitmesem kesin çalışırdım bilgisayardan çok iyi anlarım ama web yok bende..
  • sen benim anladığım şeyler kadar mı para vereceksin, yada istediğin şeyleri fazla tutup verdiğinden çok mu isteyeceksin...

sen internetcefe de çalışanından neler bekliyorsun...

istediğin yazılım, işletim sistemi ve donanım bilgisi nedir???

4 yıllık üniversite mezunu, iyi derece ingilizce bilen, deneyimli ehliyeti olan, fiziği düzgün, plesabtable, diksiyonu iyi, insan ilişkilerinde bapşarılı, ekip çalışmasınıa uygun, seyahat engeli olmayan, askerlik sorunu bulunmayan, 25 yaşından gün almamış, web sayfası yapımında uzman, asp, php, mysql, uygulamalarına hakim, ssk ve asgari ücretle birini arıyorsan o ben değilim...

zaten bütün patronlar bunları arıyor..
  • anladığıma göre iş isteyen yok burada neyse bende gazeteye ilan vereyim ama yinede ilgilenen olursa beklerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.