Şimdi Ara

Ankarada Nerde Yaşamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ankarada ev almayi planliyorum. Yeni evli oldugum icin muhitin biraz kaliteli olmasini istiyorum. Oyle cakal serseri olmasin. Eryaman diye dusundum ama orasida merkeze cok uzak. Site ici olmasi tercih sebebidir. Soyle 200 bin civarina hangi mahallelerden ev alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batıkent olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarertas

Batıkent olabilir

200 bine batıkent merkezde 25 yıllık evlerden olabilir. Kentsel dönüşüm başlayacağı söylenmekte yatırımda yapmış olursunuz. Zira merkez bölgelerde 10 yaş altı site az olmakla birlikte 300 den başlamakta. Çakırlar tarafına doğru belki 250 civarına yeni kooperatif evi bulabilirsiniz, çakırlardaki müteahhit evleride 350-400 civarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaz06 -- 17 Ağustos 2015; 2:22:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azaz06

quote:

Orijinalden alıntı: caglarertas

Batıkent olabilir

200 bine batıkent merkezde 25 yıllık evlerden olabilir. Kentsel dönüşüm başlayacağı söylenmekte yatırımda yapmış olursunuz. Zira merkez bölgelerde 10 yaş altı site az olmakla birlikte 300 den başlamakta. Çakırlar tarafına doğru belki 250 civarına yeni kooperatif evi bulabilirsiniz, çakırlardaki müteahhit evleride 350-400 civarında...

Doğru diyorsun bende batıkentte evimi yeni sattım acil olduğu için piyasadan 10 bin aşşa verdim 1 ayda gitti yalnız fiyatlar yazdığınızdan farklı bu aralar ben batıkentin en ücra yerlerinden bir yerde sattım Evimi merkeze uzak 20 yaşında 160 bine 1 ayda gitti , metroya yakın merkezi yerler 350 bin civarı oldu merkeze uzak yerler 200 bin civarı acilse 160 ,170 civarı çerez niyetine gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarertas -- 21 Ağustos 2015; 16:58:58 >

• Urankentten bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.