Şimdi Ara

Ankarada yardım edebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.izmirden ankaraya geldim yabancısıyım arabanın arka balata sıkmaya basladı bahçelievler tarafındayım buraya en yakın tamirci nerde bulabilirim.şimdiden teşekkürler

• Bizim tamirciler şaşmazda ama tanıdık yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdan zor bulursun.
  • tanıdık olması önemli değil yapılcak iş zor bi iş değilde tamirciler şaşmaz dediğiniz yerde mi sadece?
  • Gölbaşı sanayi yada şaşmaz sanayi gir içine yaptır
  • oraya en yakın kazım karabekir de var.
  • bahçeli tarafında bulamazsın. istanbul yoluna çık, saşmaz sanayisini sor herhangi bir benzinliğe. onlar gösterir. bahçeliye 18 km falan. araç nedir bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 8 Temmuz 2013; 23:23:36 >
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt
    kazım karabekirin neresinde acaba bilmiyorumda buraları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

bahçeli tarafında bulamazsın. istanbul yoluna çık, saşmaz sanayisini sor herhangi bir benzinliğe. onlar gösterir. bahçeliye 18 km falan. araç nedir bu arada?

cevabınız için teşekkürler araç 2004 renault clio
  • Şaşmaz sanayide yaptırabilirsiniz elfireni teli içeriden pas yayıp takılmış olabilirmiki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyintel

Şaşmaz sanayide yaptırabilirsiniz elfireni teli içeriden pas yayıp takılmış olabilirmiki.

olabilir izmirden yola çıkmadan önce arka balataları değiştirmiştim.bilkentten real alışveriş magazı önünde başladı araba gitmiyodu bi baktım balatadan kötü bi koku geliyori
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.