Şimdi Ara

ankaralı arkadaşlar @fearlessness annesini ziyaret etme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fearlessness çok çok geçmiş olsun ..benim annem de beyin kanseri... 5 kere ameliyat oldu kfasındaki şey büyüyo sürekli ama şuan iyi bakalım... dua edin bol bol... acil şifalar diliyorum annelerimize...

annelerinizin değerini bilin... iyi davranın onlara...

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

fearlessness çok çok geçmiş olsun ..benim annem de beyin kanseri... 5 kere ameliyat oldu kfasındaki şey büyüyo sürekli ama şuan iyi bakalım... dua edin bol bol... acil şifalar diliyorum annelerimize...

annelerinizin değerini bilin... iyi davranın onlara...

Allah şifa versin kardeşim inşallah
  • İSTANBULDAYIM
  • zaman uygun olursa bende gelebilirim..
  • Kızılay'da buluşalımmı topluca?
  • Süper bir düşünce. Çok duygulandım okuyunca. Ankara'da olsam kesin gelirdim...

Bir İzmirli olarak yapabileceğimiz birşey var mı?

Büyük geçmiş olsun...
  • benide listeye ekleyebilirsiniz, bende gelebilirim (çarşamba günü dışında gelebilirim)
    t-shirt olayıda çok iyi fikir bence.
  • @NightmarE_6 , zekk

arkdaşlar ekledim sizide listeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus-ati -- 13 Kasım 2007; 9:54:53 >
  • İstanbuldakilerde buluşup görüntülü konferans yapsın. Bi kafeden internete girer webcam den görüntü ve mikrofonla bağlanılsın eve. Destek heryerde destektir. Yanında olmak gerekmez
  • konuyu açan arkadaşı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Allah böyle düşünceli insanların sayısını çoğaltsın inşallah.
    ve tabi ki bu çağrıya uyup katılacak arkadaşlardan da Allah razı olsun.
    benim ev ankarada ama şu an okuduğum için şehir dışındayım. sizi takip edeceğim. gün ve saati ayarlanınca ben de ankarada bulunursam kesinlikle katılırım.

Allahtan en kısa sürede acil şifalar diliyorum.
  • kardeş ben yoğunluktan dolayı gelemeyeceğim ama bu cuma teyzem için bi dua okuyacam. sende benim için ellerinden öp. teyzeme olumlu düşünmesini söyle. inanıyorum o bu hastalığı yenecek!
  • çok tşkler arkadaşlar Allah herkesden razı olsn

arkadaşlar bu ziyareti kemoterapi zamanlarında (yaklaşık 1 ay sonra) diye düşündük bu aralar değil. umarım şimdi durumu uygun olmayanların 1 ay sonra gelebilmesi bi aksilik çıkmaz

hepinizi çok seviyorum
  • ulaşımı dert etmeyin o kolay
  • Benide yazın ve zamanı geldiğinde bi arkadaş pm ile haber verirse sevinirim pek takip etmiyorum konudışını...
    Çok geçmiş olsun,iş mülakatına girmem gerekmiyorsa o zamanlar(ki sınavı kazanamazsam yani ) saçımı 3 numaraya vurmak benim için problem olmaz.Tekrar geçmiş olsun kardeşim,Allah acil şifalar versin...Kanser tedavi kadar moralle de yenilir
  • arkadaşlar @fearlessness arkadaş en uygun zamanın kemoterapi başladığı zaman olduğunu söyledi eğer uygunsa 1 ay sonra yapacağız umarım listedeki arkadaşlar 1 ay sonra uygun olur .

Ayrıca yöneticimiz Saltuk arkadaş buluşma zamanı konuyu üst konu olarak yapacak ve herkes burdan konuyu rahat takip edecek.

Saltuk arkadaşa bu konudaki duyarlılığından dolayı teşekkürü bir borç biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus-ati -- 13 Kasım 2007; 14:30:48 >
  • 1 ay sonra güzel olur. Sınavlar tamamiyle bitmiş, herkes memleket gezilerini yapmış olur(tabi benim gibi öğrenci gelecekse) Ulaşım dert değil, o ayarlanır. Siz yeter ki arkadaşa ve ailesine moral için gelmeyi isteyin. Bugün sana yarın bana diye düşünün. Hepimizin başına gelebilir böyle durumlar Allah korusun.
  • pardon ne zaman ekleee
  •  ankaralı arkadaşlar @fearlessness annesini ziyaret etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: KRALTHEODEN

pardon ne zaman ekleee

arkadaşım 1 ay sonra senide ekledim
  • Gerçekten güzel bir yöntem
    İnşallah moral kaynağı olursunuz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.