< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohmkanunu -- 20 Mart 2016; 14:01:34 > |
Ankastre kutusundan Kablo değişimi
-
-
Kutudaki port değil elektrikçi halledebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutudan direk CAT6 kablo çektikten sonra modeme gelen ucuna nasıl bir şey yapıp modeme takılacak şekilde olması gerekiyor. bu konudada desteğinizi rica ederim. -
Rj11 takıcaksın
CAT 6 kablo ile telefon kablosu ne kadar fark yaratır acaba? Bende cat6 mı çeksem acaba
kardeş sen dedigin gibi cat 6 çek o kabloyla 8 mbit aldıgına şükrek ben o kabloyla eskiden 3 mb alıyodum oda hiç durmadan kopuyodu şimdi kutudan cat 5 çektim süper oldu. -
-
son koyduğunuz resimde modemi bilgisayara nasıl bağladınız onu anlamadım. kablo takılı değil herhalde -
Wifi ile bağlı CAT5 kablosununun ucunda RJ11 teleffon jakı mevcut. DSL girişine takılı modemin. -
Hızınız da ne kadarlık bir artma oldu hocam? Bende müstakil bir evdeyim cat5 çeksem faydası olur mu acep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 1 Nisan 2016; 21:49:29 >
cat 5e için o fiyat fazla utp kablo için, bakır alaşımı yüksek s/ftp 23awg 3 lira f/utp 23awg olsa 2.5 lira metresi olur ortalama, cat5e'nin fiyatı ortalama 0.60 krş olur senden fazla almış 1 ay cat5 yerine cat6 aldım 20m^ye 15 TL verdim -
13 MB kadar hız alabiliyorum hız testi sonucunda, kopma problemimde son buldu. Sorun bulunmuyor. Taahhüt süresi bitince TURKNET e geçmeyi düşünüyorum AKN bulunmadığı için umarım sorun yaşamam. Konuya cevap geç yazdım üzerinde iki sene geçmiş 😀
foruma giriyorsanız size bi sorum olacak aynı problem bende de var
Profile baktım 1 yıldır girmiyor. Benzer sorun bende de baş gösterdi.quote:
Orijinalden alıntı: crazykartal
foruma giriyorsanız size bi sorum olacak aynı problem bende de var
İnternet hızı 2-3 arası, servis geldi ölçüm yaptı bina içi kablonuz eski ve kalitesiz dedi. Kablo konusunda ikilemde kaldım cat5-6 kullanın diye yazanlarda var, normal telefon kablosu olur diyenlerde. -
İç tesisatta sorun var ise degistirmenizi mutlaka tavsiye ederim tek parça halinde saf bakir cat5- cat6 olursa tadindan yenmez. Ucundada rj11 jak oldu mu tek parca şeklinde süper olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir foruma giremedim. Konu Üzerinden 1,5-2 sene geçmiş.
Güncel durumundan bahsedeyim
Türk Telekom firmasından Türknete geçiş yaptım.
TİP-7 saha dolabı kabini geldi.
Şuan güncel olarak 100 mbps paket almakta olup 95 TL aylık ödeme sağlıyorum.
Hız testi değerlerim Max 94 mb e kadar sonuç alabiliyorum.
Ankastre kutusunda çekmiş olduğum CAT5 kablosu kaza sonucunda makas ile kablo ikiye ayrıldı ve lehimle bağlantısını yapıp kullanmaya devam ediyorum
Türknetten memnunum.
SNR değerim düşük ama kopma yaşatmamaktadır.
Keenetic Extra DSL modem kullanıyorum.
-
Cat5e kablo hava olaylarına dayanıklımı ki? Onların dış kablo olarak modeli var ondan mı aldın yoksa?
Cat6 öneririm ve dayanıklıdır, mümkünse kabloyu çok dışarda bırakmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankastre direkte olduğu için mecbur dışarda olcak 10m gibi spiral boru geçirsem saçma olmaz değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X