Şimdi Ara

Anker Soundcore Liberty 4 Pro ANC 3999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Naçizane tavsiyem Samsung Galaxy Buds FE ürününe de bir bakman hocam. Rtings'de en iyi 5. earbud idi yanlış hatırlamıyorsam konuşma ve ofis kullanımı puanında. Üstelik ilk 10 içerisindeki diğer ürünler en az 5.000TL idi. Ara ara kampanya denk geliyor ve çok komik bir fiyata düşüyor. Ben sonbahar gibi 125TL indirim çekiyle 874TL'ye almıştım.

Bunu hem Anker Q10 hem de Sennheiser Momentum 4 kullanıcısı olarak belirtiyorum.

https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/samsung-galaxy-buds-fe-truly-wireless-vs-anker-soundcore-liberty-4-true-wireless/44564/35287

• Ürün çok hoşuma gitti. Aslında iPhone kullandığım için 4.nesil Airpods alasım var ama ANC'siz boş ürüne de 6000 TL veresim gelmiyor.

Evde 3-4 senedir sorunsuz kullandığım Anker Q10 var, o yüzden Anker'in kalitesinden şüphem yok.

Üründe yok yok, çok arada kaldım :)

• snowtger kullanıcısına yanıt

Naçizane tavsiyem Samsung Galaxy Buds FE ürününe de bir bakman hocam. Rtings'de en iyi 5. earbud idi yanlış hatırlamıyorsam konuşma ve ofis kullanımı puanında. Üstelik ilk 10 içerisindeki diğer ürünler en az 5.000TL idi. Ara ara kampanya denk geliyor ve çok komik bir fiyata düşüyor. Ben sonbahar gibi 125TL indirim çekiyle 874TL'ye almıştım.

Bunu hem Anker Q10 hem de Sennheiser Momentum 4 kullanıcısı olarak belirtiyorum.

https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/samsung-galaxy-buds-fe-truly-wireless-vs-anker-soundcore-liberty-4-true-wireless/44564/35287

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 5 Aralık 2024; 16:53:48 >

• massacrer kullanıcısına yanıt

Hocam hali hazırda Samsung Galaxy Buds 2 kullanıyorum aslında. Bir süre sonra kulaklıklardan biri kulağımdan çıkıyor. Her başlığı denedim ama nafile. Yeni bir şey arama sebebim bu.

Bu seferlik değişik bir ürün olsun istiyorum.

Anlık gaza gelip aldım valla uok yok harbiden, kulaklık düşünüyordum aldım bakalım nasılmış inş cacık değildir

Tasarım benzer ama hem eşim hem de ben kullanıyorum. Ben tüm gün home office olarak iş amaçlı kullanıyorum ve haliyle yemek yerken ya da yatar kalkarken de kulağımda oluyor. Arada bir düzelteyim dediğim oluyor ama düşme vs hiç yaşamadım açıkçası. Eşim de ofisinde kullanıyor gün içinde işteyken ve o da hiç bahsetmedi böyle bir sorundan Buds FE için.

Bu arada bu iş tamamen kulak yapısı, kulak kanalı genişliği ve kullandığın silikon başlık boyutuyla da alakalı ama bireysel tecrübemde bir sorun yaşamadım.

Yani fiyatı şu an 1.500TL üstünde ama olur da yine 1.000TL'ye düşerse bu kadar net ses ileten ve bu kadar kaliteli ANC özelliği olan bir kulaklık bulman çok zor. Ayrıca müzik için de ses kalitesi falan Buds 2'den bariz iyi.

• çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt

ben de aldım bakalım umarım iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Wingtipsleri olduğu için kulağıma tam oturan hiç bir zaman düşmeyecek hissi veren nadir modellerden. Ben de çok memnunum. Geçen ay 1200tl lere kadar düşmüştü bu ay 1600 lere yükselmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Aralık 2024; 18:0:58 >
  • yurtdışı fiyatından daha ucuz bence kaçırmayın

Doğrudur hocam. Ama dediğim gibi senelerdir Galaxy Buds+ ve Galaxy Buds 2 kullanıyorum. Artık bu kulaklık tarzı taktığım zaman boğuyormuş hissi vermeye başladı. Yoksa Samsung'un kalitesinden şüphem yok.

İlk kez stem tarzı bir ürün denemek istiyorum. Dün siparişi geçtim. Bugün kargoya vermişler. Umarım memnun kalırım.

• Güzel fiyat. 4nc kullanıyorum. Memnunum. Gürültülü alanda konuşmada Pro daha iyi gibi duruyor testlerde
  • Geldi valla canavar gibi, sadece siyah değil de mavi alın, toz kir göstermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çikkarito09 -- 7 Aralık 2024; 13:51:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikkarito09

Geldi valla canavar gibi, sadece siyah değil de mavi alın, toz kir göstermez

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Benimki de gece 2'de bulunduğum ile gelmiş ama bugüne yetişmez sanırım.

Mavi ile beyaz arasında kalıp beyazda karar kıldım. Umarım kir göstermez :)

Ürün de zamlanmış 500 TL kadar.

Hayırlı olsun hocam. Umarım memnun kalırsın :)

Kamil gibi siyah aldım ben xd ben alırken renk seçeneği yoktu diye hatırlıyorum ya iptal edim dedim ettirmediler neyse siyah kullanırız np. Bas, ses seviyesi, mic, gürültü engellemesi bayağı iyi ilk deneyimime göre. Hızlı bağlantı gerçekleşiyor. Mmiiisss , illa kutusuna koyman gerekmiyor, kutusuzda bağlanı koparıp tekrar bağlanıyor benim için en önemlisi buydu. Bazen tek kulaklıpı alıp cebime atıyorum ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çikkarito09 -- 7 Aralık 2024; 14:20:26 >
  • çikkarito09 Ç kullanıcısına yanıt

Hani kulaklıkları hijyen dolayısıyla iade almamaları açıklanabilir ama daha teslim almadığınız ürünü iptal etmemeleri saçma olmuş.

Siyah gayet güzel duruyor hocam. Sadece izlediğim videolarda siyah ve mavi biraz parlak geldi gözüme. Onlar çok parmak izi tutar diye mat beyaz aldım.

Not; Gerçi tekrar bakınca siyahın da mat olduğunu gördüm :) Yabancı incelemelerde hep parlaktı, anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 7 Aralık 2024; 14:34:6 >
  • hocam bende yakından takipteyim kulaklığı güzel indirimde yakaladınız hayırlı olsun kimsenin pişman olacağını düşünmüyorum. Ben yeşil renginin indirime girmesini bekliyorum ona bayıldım sonradan neden yeşil almadım diye üzülmemek için bekleyeceğim.

• pro olmayan versiyonu var bende. mikrofon baya iyi. çok defa dışarıda konuştum. sesle ilgili olumsuz bir şey duymadım. güzel fiyata yakalamışsınız. güle güle kullanın

• inşallah yakın zamanda tekrar indirime girer

• dreamboi kullanıcısına yanıt

yılbaşından önce bir indirim bekliyorum bende valla umarım gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.