Şimdi Ara

ANKET : AMD işlemcinizde ısı sorunu yaşadınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı AMD işlemciler bildiğiniz gibi fazla ısınıp kilitlenmeler yaratabiliyor.

• kilitlenme olmadı ama ısı54de mallık ettim gidip palomino 2100 aldım
  • benim duron su anda 48 lerde dolasiyor oda benim hatam cok kotu bir fan aldim daha yeniydik bu konularda
  • 2083 mHz ye kadar yok da 2166 mHz de ısınma problemim oluyor şikayetçiyim bu amd den :-)
  • Isınmayla ilgili hiçbir sorunum olmadı...Kasam açık ve çok kötü bir fan kullanmama rağmen..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by userneym</i>
    <br />2083 mHz ye kadar yok da 2166 mHz de ısınma problemim oluyor şikayetçiyim bu amd den :-)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>hehehe, benim 1733mhz lik işlemci de 2300mhz'e geldiğinde biraz ısınmıştı. gerçi o günlerde de yaz geldiğinden ben yaza yordum.
  • Sıcaklık fazlalığı çeşitli yanlış uygulama/parçalardan kaynaklanır...Eğer işi biliyorsanız sorun olmaz...
    Mesela ben 2300 mhz de -günlük kullanımım- fan devrini ~2300 rpm civarı tutuyorum sorun yok...Bugünşlerde 5 derece kadar arttı max load 52-53 ve buda çok değil...
    1 ay öncesine kadar ise laod sıcaklığı 48-49 gibiydi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cooler master dp5j midir nedir imzamdaki değer max yük 50 derece
  • Ya kim yaşamış Amd' de sorun ya sinir oluyrum şu dedikodulara durup duruken yaşamak için kazma olmak gerek ya.
  • userneym , işlemcimizin kodu ve anakartlar aynı, vcore nedir?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by leop</i>
    <br />Ya kim yaşamış Amd' de sorun ya sinir oluyrum şu dedikodulara durup duruken yaşamak için kazma olmak gerek ya.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

+1
  • 2333mhzde iken cp5 ile 55 derece oluyor. o yuzden 2166 olarak kullanıyorum load 5050
  • 55 derce cok yuksek bir sıcaklık değilki ben olsam öyle kullanıırm.
  • imzamdaki degerler oyun oynarken gorulmus en yuksek sıcaklıktır...
  • bu sorunun cvbı göreceli.mesela benim adi bir kasam ve Cool.Mas. fanım vardı sıcaklık hemen 60 a çıkıyordu. ama çiftfanli güzel bir kasa aldım.şimdi 55i zor görür...
  • 166*12,5 2083mhz 1,65v 40load
    184*12,5 2300mhz 1,85v 48load
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by leop</i>
    <br />55 derce cok yuksek bir sıcaklık değilki ben olsam öyle kullanıırm.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    2333 ile 2166 arasında pek fark hissetmiyorum. genelde pcyi fazla zorlamayan işler yaptığımdan yuksek hıza da gerek kalmıyor. O yuzden boşuna kasmayayım diyorm
  • eski oem sogutucuda overclock çakınca tabiki haliyle ısınıyordu ... ama kalite soğutucu kullanınca sorun felan kalmıyor :))))çıkabildiğim maximum 2330 mhz stabil... normalde bu sogutucuyla 2200mhz de stabil kulanıyorum ısı normaal....
  • Volcano 6 fan ile 10*220 fsb de max 50 derece şimdilik
  • arkadaşlar bende coolermaster cp5-7jd1b-ol modeli var bu fan max kaç rpm destekliyor ve bu dönüş hızını bi programla falan değiştiremezmiyim
    anakart msi ms6380e kt3 ultra2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.