Şimdi Ara

[ANKET] Çanakkale İİBF mi Trakya İİBF mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

[ANKET] Çanakkale İİBF mi Trakya İİBF mi?

(En Son Oy Tarihi: 19.7.2017)
Giriş

Arkadaşlar maddi durum öncelik yurt durumu falan.

Çanakkale hakkında İİBF fakültesi bigadaymış, yani merkeze 90KM falan uzaktaymış.
    Sizce Trakya'ya mı öne alayım Çanakkale'yi mi?

• Dostlarım seçimleriniz benim için çok önemli, ona göre tercih listemi hazırlayacağım. Hangisini derseniz onu yazacağım başa.
  • mezuna kalma şansın varsa kal hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

mezuna kalma şansın varsa kal hocam

Maalesef hocam yok, üniversitedeyken yarım OBP ile bile olsa tekrar sınava gireceğim.

Bu sene LYS matematikten 0 geometri ile 20 net matematik yaptım, azıcıkta edebiyat olsaydı sınıf öğretmenliği geliyordu. Ama ben rezil edebiyat yaptığım için bunlar geliyor.
    Ben esasında sınıf öğretmenliği/pdr istiyorum. Seneye edebiyatı bu sene gibi 23 net yapmazsam, 40 net civarı yaparsam, birazda geometri,türev,trigonometri,integral öğrenirsem 30 nette matematik yaparsam yaşadığım ilin(Gaziantep) sınıf öğretmenliği veya PDR gelir diye düşünüyorum. Mezuna kalma şansım olsa kalırdım ama maalesef dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeruKinien -- 18 Temmuz 2017; 22:55:27 >
  • Ankete göre Trakya'yayı öne alıyorum arkadaşlar. Sıralama 209 bin, geçen sene 218 bin ile almış, salim ünsal 238 binlerden bahsediyor. Umarım gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.