Şimdi Ara

(ANKET) Eşit ağırlıkta 7k ile 10k arasında kaç sayısalcı vardır? (Say'cılar yardım!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(ANKET) Eşit ağırlıkta 7k ile 10k arasında kaç sayısalcı vardır? (Say'cılar yardım!!)

(En Son Oy Tarihi: 23.8.2020)
Giriş
  • Kardolar 2-3 bölüm arasında gidip geliyorum(Hukuk/Psikoloji/İİBF).O yüzden bu tarz anketler benim için çok önemli buna göre kendimce hesaplamalar yapacağım..

Özellikle sayısalcı arkadaşlar daha sağlıklı sonuçlar olması adına anketime katılırsa sevinirim...

Sağlıcakla kalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BagdahtsSniper -- 27 Temmuz 2020; 20:25:4 >

• 45 kişi başlığa tıklamış 10 kişi anketi cevaplamış kardolar el insaf ya
    İlk defa bi şey istedik sizden..
  • 5-6bin kişi vardır
  • Tulum peyniri espri seviyesi yerlerde bro az geliştir kendini ya..
  • 12kdayim ama EA dan yazmayı dusunuyom
  • Ben varım hocam artık TM’ciyim.7k ile yazacağım galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 27 Temmuz 2020; 20:27:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her sene ne kadar varsa bu sene de o kadar var ne farkederki
  • Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    Umarım istediğin yer gelir bro nereleri düşünüyorsun ?
    Dokuz Eylül falan mı yoksa ODTÜ ibf falan mı?
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    haklısınız 3 senedir bu konu açılıyor açılabilecek en gereksiz konu olduğunu düşünüyorum
  • BagdahtsSniper B kullanıcısına yanıt
    Hukuk hocam
  • Windows Xp W kullanıcısına yanıt
    Güzel sıralama kardo umarım istediğin yerler gelir 7k-10k arası doğru düzgün fakülte yok aslında bend aynı durumdayım
    Ama özel üniler çok iyi burs programlari açıklayacağını duydum bu seneye özel..onlari da bir incele istersen
  • SteinsGate S kullanıcısına yanıt
    Bro akşam akşam insanın canını sıkma az ötede yaşa sana uyarsa cevapla olmadı bı susda insanliğini görelim lütfen bir bildiğimiz var herhalde...
    Hocam bir konu açtım hedeflerim doğrultusunda sizi de beklerim 7k TM(sayısalcı olan biri diye) siz de tahmin yürütün hocam .
  • Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    Kardo özelden bir arkadaş ile mesajlastik Dokuz Eylül'ü çok övdü hatta Haci Bayramdan iyi dedi bir incele istersen..ama 10kdan yazmaya basla benc birde özellerin ilk 5 tercih buraların takip et..

(İletişim birimleri yardımcı olur)
  • Petruccist kralsın ya bana böyle adamlar ile gelin işte en azından kendince haklı ve tutarlı görüşleri var
    (Bende öyle düşünüyorum ancak yinede orda halli bir edep-sos ve ortalama üstü bir mat ile 10k ya girme ihtimalleri yok mu sence hocam?
  • Desene o zaman bizim bu işlerde sayisalcilar gibi zor geçecek..(yığılmalar)
    Ben de biraz önce bir arkadaş ile konuştum 110 tyt si var sadece 35 mat ile 15 k yım dedi ea da buna benzer bir durumlar olursa bizim lehimize olur diye düşünüyorum
    Neyin agresifliği bu ? Bu konunun gereksiz bir konu olduğunu istediğim gibi söylerim kimse de laf edemez. ayrıca senin açtığın bir konu olmasına rağmen başkasının yorumunu cevapladım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.