Şimdi Ara

ANKET!!!! İDDİALISINA SORU ÇÖZÜMÜNDE HANGİ KONU TERCİHİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

ANKET!!!! İDDİALISINA SORU ÇÖZÜMÜNDE HANGİ KONU TERCİHİNİZ?

(En Son Oy Tarihi: 6.9.2019)
Giriş
  • Arkadaşlar forumda iddialı öğrenciler olduğunu biliyorum...bu yüzden sağlam ve kaliteli sorulardan oluşan...üniversite sınavlarında nasıl soru gelirse gelsin kaçırmak istemiyorum diyen ve fen lisesi-anadolu lisesii gibi iddialı okullarda yüksek not almak isteyen arkadaşlar için zor soru çözüm videoları yüklüyorum youtube kanalıma özgür fizikçi adı altında...tavsiyelerinizi bekliyorum. Sorular video linkinde pdf olarak var...hepinize başarılar
    Şimdilik yüklenen soru çözümleri;
    İDDİALISINA DİNAMİK SORU VE ÇÖZÜMLERİ
    İDDİALISINA İŞ, GÜÇ, ENERJİ SORU VE ÇÖZÜMLERİ
    İDDİALISINA ELEKTRİK AKIMI SORU VE ÇÖZÜMLERİ
    İDDİALISINA ATIŞLAR SORU VE ÇÖZÜMLERİ
    İDDİALISINA ÇEMBERSEL HAREKET SORU VE ÇÖZÜMLERİ
    İDDİALISINA BASİT HARMONİK HAREKET SORU VE ÇÖZÜMLERİ
    İDDİALISINA TORK DENGE SORU VE ÇÖZÜMLERİ
    İDDİALISINA AĞIRLIK MERKEZİ SORU VE ÇÖZÜMLERİ
    İDDİLAISINA DOĞRUSAL VE BAĞIL HAREKET SORU VE ÇÖZÜMLERİ

İDDİALISINA SORULARDA HANGİ KONULARIN ÖNCE ÇÖZÜLMESİNİ İSTERSİNİZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgürFizikçi -- 25 Aralık 2018; 21:10:25 >

• Hocam takipteyiz kaliteli iş yapıyosunuz konu anlatım videoları gelir mi yakında?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quarsil156 Q kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum konu anlatım videosu isteği malesef az...genellikle soru çözümü isteniyor...bir aksilik olmazsa ROBERT AYT SB nıda çözeceğim kanalda maksat faydalı olabilmek inş. Ben zorluklarla kazandım üniversiteyi, imkanı az olanlar için iyi değerlendirilirse youtube kanalları efsane baiarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgürFizikçi

Çok teşekkür ediyorum konu anlatım videosu isteği malesef az...genellikle soru çözümü isteniyor...bir aksilik olmazsa ROBERT AYT SB nıda çözeceğim kanalda maksat faydalı olabilmek inş. Ben zorluklarla kazandım üniversiteyi, imkanı az olanlar için iyi değerlendirilirse youtube kanalları efsane baiarılar

Cok tesekkur ederim hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu iddialısına serisindeki çözdüğünüz soruların yayını eski değil mi?

Bir de Robert Yayınları nasıl? Orta seviye bir kaç kitap çözüllüyor youtube da.Siz biraz daha yorumlu konuyu bilenlerin yapacağı kitaplardan çözüm yapsanız çok iyi olur.Anlatmak istediğim başlangıç ve orta seviyeye hitap eden çok kanal var ama üst seviyeye hitap eden kanal sayısı az.Çok teşekkürler şimdiden.Her şey için. :)
  • Bakacağım hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nihat bilgini incelediyseniz eğer Robert’e göre zorluğu biraz daha mı düşük ? Robert soru bankasını ilk defa duydum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir önceki müfredat ama mekanik kısmında ösym geçen yıl yine işlem sordu...yenilenen müfredatta da işlem ve formüllerin nerdeyse hepsi duruyor...Bu kısımdaki amaç zaten uç noktada soru ihtiyacı olanlara yardımcı olmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teşekkürler sorular çok iyiydi

• Sorular işlem ağırlıklı ama gerçekten nerden ve nasıl başlıyacağınızı anlamak için iyi yorum yapmanız lazım beğendiğinize sevindim
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Robert yayınlarında 3 farklı test var...ısınma...efor ve kondisyon testi şeklinde...kondisyon testleri hakkaten kalite olmuş iddialı öğrenciler için işe yarar tavsiye ederim...birde yorum ağırlıklı ve ösym tarzı sorular var
  • Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Ben işlemli sorular ağırlıklı fizik ayt arıyorum ne önerirsiniz? robert yayınları işlemsel mi yorum mu

• Osmnn.osmnn O kullanıcısına yanıt
    Merhaba.Hocanın kanalındaki iddialısına soruların çoğu işlem ağırlıklı.Pdfi de var.Ona bakabilirsiniz

• hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Kitaptan çözmem gerekli

Haklısınız mutlaka pdf lerin çıktısını alın ve düşüne düşüne çözün...malum fizik ve zor olunca hayat zor
  • ÖzgürFizikçi Ö kullanıcısına yanıt
    Daha fazla soru gerekli kitap önerebilir misin? sizin çözdüğünüz tarzda sorular lazım

• Soru çözümleriniz faydalı hocam, devamını getirirseniz bizim için hayırlı olacaktır. Kolaylıklar dilerim.
  • takipteyiz teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    İddilısına tarzı soruları kitaplarda bulmak çok zor böyle zor sorulardan oluşan bir test daha var vakit olursa 2.tur olarak onuda çözücem ama palma, apotemi ve robert yayınları ayt kitabının kondisyon testleri sizin istediğiniz tarz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.