Şimdi Ara

Anlatmazsam çatlarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Konuya nasil ve nerden gireceğimi bilmiyorum ama bi yerden giriş yapmaya çalışacağım. Konu abim olacak sahis ile alakalı. Kendisi aşırı kıskanç ve ben öz kardeşi olmama rağmen beni çok kıskanıyor ve bende bir türlü anlam veremedim bu duruma. Aynı iş yerinde çalışıyoruz arkadaşları falan hep anlatıyordu ama ben inanmıyordum. Tam tanıyamamışım demek ki sağlık olsun. Ornek vermek gerekirse ben ev alcaktım birden ev almaya karar verdi. Ben farklı birşey yapıyorum arkasından hemen onu yapıyor. Sürekli hata yapmamı bekliyor. Sürekli bir açık arama peşinde. Eşi de benim eşimi kıskanıyor. Hatta yeni evlendiğim dönemde acaip dedikodumuzu yapmıştı. Annem acaip destek oluyor ona ben hep 2. Planda kalıyorum. Sırf kıskançlığı yüzünden ailece gorusmemeye karar verdim. Burada benden yaşca büyük olan abilerim vardır onların yorumunu bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsan beğendiği ya da başarılı gördüğü kişiyi kıskanır diye biliyorum .Bişey yapacağın zaman

bide ona danış bakalım .Ev mi alsam şurdan arsa mı alsam diye ona abi olduğunu hissettir .Abiler

biraz kıskanabilir .
  • Bende abiyim ama hayatımda kardeşimi bir kez kıskandım, o da benim hayalim olan, ona da aşıladığım üniversite bölümünü kazanması oldu. Bn kazanamadım o kazandı, ondan sonra başka da kıskanmamışımdır. Kıskanmaktan ziyade özenmek benimkisi, keşke bende kazanabilseydim beraber iş yapardık tarzında bi pişmanlık ve özenmek. Kıskançsa yapacak bişey yok ama şunu unutma analar da kardeşler arası laf taşır keseceksen aileyle ilişkiyi kesmen lazım. Yoksa senin naptığını soracaktır hep abin ona göre kendi de bi işlere kalkışacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende abiyim kız kardeşimi sadece 1 defa kıskandım benden önce evlendiği için.
    hem o kadar kötü düşünmeyin. abiniz sizi sevdiği için olabilir. olaya farklı yönden bakmaya çalışın.
  • Evlenmeden önde de böyle miydi? değilse Sorun abinizin eşi ile alakalı olabilir mi? Kendisini gazlayıp bu şekilde karar almasını sağlıyor olabilir. Bunlardan biri değilse bile abinizle ortak birşeyler yapmaya çalışın. En nihayetinde kandır candır. Ya da sıkıntıda olduğunuzu söyleyerek borç isteyin. Bakalım verecek mi? Bu arada bende abiyim. Kardeşimin benden daha başarılı olmasını en çok isteyenlerden biriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroglu6

Evlenmeden önde de böyle miydi? değilse Sorun abinizin eşi ile alakalı olabilir mi? Kendisini gazlayıp bu şekilde karar almasını sağlıyor olabilir. Bunlardan biri değilse bile abinizle ortak birşeyler yapmaya çalışın. En nihayetinde kandır candır. Ya da sıkıntıda olduğunuzu söyleyerek borç isteyin. Bakalım verecek mi? Bu arada bende abiyim. Kardeşimin benden daha başarılı olmasını en çok isteyenlerden biriyim.

Diğer kardeşlerime karşı da böyleydi. Bıriyle yaklaşık 8 sene konusmadi. Eşi de kendisi gibi. Tencere kapak olayı resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çünkü ben kirayım.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.