Şimdi Ara

ANLAYAMADIĞIM Bİ SORUN OLUŞTU LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce asus n550jv-cn240h dizüstü bilgisayar aldım.Fakat son 3 gündür acayip bir yavaşlama söz konusu. Tabi bu arada ben yavaşlama diye tabir ettim ama mesela internetteyken tarayıcı takılıyor (yanıt vermiyor hatası gibi...). Photoshop programı kullanıyorum ve bazen program takılıyor ve yanıt vermiyor hatası alıyorum. Ayrıyetten bir de call of duty ghost yükledim onda sorun yok ama belirteyim dedim. Foruma danıştıktan sonra aldığım yer ile irtibata geçeceğim.

• Bir de şu var; kendim başka bi windows 8 satın alıp (cd sini) kendim format atsam ürünüm garanti dışı kalır mı? çünkü yeni aldım korkuyorum bişey olacak diye:(
  • rookie45 kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle merhaba, dizüstü bilgisayarını kaç TL'ye aldın ik sorum bu.

Ve dizüstü bilgisayarını tam tarih olarak ne zaman aldın, ve problemleri ne zaman yaşadın.

Dizüstü bilgisayarı'nın garanti belgesi varmı, varsa aldığın firmaya götürüp gereken uygulamayı yapıcaklardır.

Buna benzer bir sorun bendede olmuştu firma yetkilisi ile görüştüğüm zaman sorunun PC'de olmadığını öğrendim ve formattan sonra pc kendine tekrardan geri geldi :D

Sana tavsiyem dizüstü bilgisayarını geri vermeye çalış o özellikler için bu fiyat bence yüksek (İnternette baktığım fiyatlar 2900-3000 arası)
  • Normal fiyati 4000 tl ama indirimde oldugu icin 2880 liraya aldim. Tam olarak bir hafta once almistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.