Arkadaşlar türk telekom 35 mbps hızında internet kullanıyorum. Modemim zyxel VMG3312-B10A akşam saat 19:00 22:00 arası ani ping artışları ve hız düşüklüğü oluyor. Gündüzleri ve gece bir problem yok tam olarak 35 mbps hız alıyorum ve pingim harika ama akşam saatlerinde hızım 3 mbpsye kadar düşüyor ve bazen aşırı derecede ping oluyor, ama bu sadece kablosuz bağlantıda oluyor. Sorun devam ederken kablo ile bağladığımda 36 37 mbps bile görüyor ping 5 lerde oluyor. Oyun oynadığım bilgisayara interneti ethernet ile bağlamak istiyorum 10 metre ethernet kablosu alacagım. Ama bu kablosuzdaki sorunu çözmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? Kaliteli ac özeliikli bir modemmi almalıyım ? Bu kablosuz bağlantı sorununu tam olarak nasıl ortadan kaldırabilirm. Ayrıca medimrkt ve vatandan alabilceğim kaliteli ethernet kablosu önerirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
Modeme daha yakın biryerde olursanız bağlantı daha sağlam olur ama en iyisi kabloluya geçmek hocam :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme