Şimdi Ara

Anlayan Beri Gelsin....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Media Player ile Creative 5.1 ses kartımla CENTER'a ses alamıyorum."WMP Hoperlör ayarlarım 5.1 ayarlı"
    Circle Surround II Plugin v1.3 kurunca sorun çözülüyor AMA çok kasıyor duraklayarak çalıyor..

AMA jetaudio ile ses dosyalarında sorun yok,sadece görüntü dosyalarında center'a ses alamıyorum.
    WinDVD ile hem ses hemde görüntü dosyalarında sorun YOK..
    Acaba nerede Hata Yapıyorum...
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• senin sorunun ses card driverlerinden olabilir arkadaşım
  • subwoofer'dan ses geliyor mu?
  • subwoofer'den ses geliyor. Anlayamadığım şey mesela jet audio hangi ayarlarımı nasıl değiştiriyor ki sorunsuzca çalışıyor.

Driveri update etmeyi denemiştim ama orjinal sitesinde ücret talep ediyor başka yerdende şimdilik bulamadım.ac3filter_0_70b kurdum sonuç gene hüsran hatta ACE Mega Codec Pack 6.03 "49mb" oda çözüm olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atadinc -- 24 Temmuz 2005, 2:55:39 >
  • Ac3 filter dan ayarları iyice yaptıysan sorun yasamaman gerekır. Haporlor sıstemıne gore bır ayarlama yapmalısın ornek spdıf yada 5+1 yada 2+1. bunlardan sonra creatıve 5.1 ıcın 24 bıt ıse 24 bıt 16 bıt ıse 16 bıt secmelısın. sorun yasamıcaksın. bende ac3_070 versıyonunu kullanıyorum akabınde ace mega codecs ve bs player kullanıyorum ses kartımda audıgy 2 zs. Ek olarak bs player dan fılmlerı ızlıceksen onunda prefences ıcınden audıo ya gır Decoder olarak Ac3 fılter ı ısaretle altındakı yerden de kendı ses kartını sec.
  • başka programlarda sorun yok mesela windvd hem ses hemde görüntü 5.1 OKEY....Jet Audio sadece ses 5.1 OKEY... WMP-10 da neden olmuyor benim derdim bu...
  • ARKADAŞ SENİN DRIVER PROBLEMİN YOK NEDENİ BİR PROGRAMDA ALIP DİGERİNDE ALMADIGIN ZAMAN PROGRAMSAL HATA VARDIR. DÖNCEM CEVAP VERCEM BİRAZDAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.