Bildirim
ANLAYAN YORUM YAPABİLİRMİ RİCAM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeter -
yeter aynı ekran kartı bende de var -
quote:
Orijinalden alıntı: lecese
Beyler sapphire r9 380 2 gb ocsuz i3 skylake 500w yeterlimidir? kasa psu butcem 280 tl fln anakart h110m pro vd ram sabit diskim var bide aoc 20.7 lik 1920 lik monitoru nasil fiyati 320 tl fln
Kasa: Deep Cool Tesseract BF USB 3.0 MidT ATXhttp://www.hepsiburada.com/deep-cool-tesseract-bf-1xusb-2-0-1xusb-3-0-1x120mm-fanli-atx-siyah-kasa-p-BD801410
PSU: High Power 500 Watt 80+ (12V Tek Kanal 450 Watt)http://www.hepsiburada.com/high-power-500w-80-37-5a-single-rail-aktif-pfc-siyah-atx-guc-kaynagi-hpq-500st-h12s-p-BD200052
TOPLAM: 280 lira.. HepsiBurada.Com..
Monitörde de sadece VGA bağlantısı var.. DVI girişi yok.. başka bir modelle değiştirmeni öneririm.. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 12 Nisan 2016; 0:22:58 >
-
Dvia ne oluyor bu cuma siparis verilcek diger bilesenleer tammi bide monitorr buycem max 330 teknobiyotikden topluyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Dvia ne oluyor bu cuma siparis verilcek diger bilesenleer tammi bide monitorr buycem max 330 teknobiyotikden topluyorum
DVI, monitörlerde kullanılan yeni bir bağlantı şeklidir.. Eski tip VGA - analog, mavi ya da siyah renkli türleri olan bağlantıdan daha kaliteli ve net görüntü verilmesini sağlar.. ayrıca yeni nesil ekran kartları ile zaten bu bağlantıya sahip bir monitör tercih etmek zorundasın.. aksi halde görüntüde sorunlar ortaya çıkıyor.. özellikle de AMD ekran kartlarının eski modellerinde.. Münkünse DVI monitör al mutlaka..
Acer G236HLBBD 23" 5 ms LED Full HD VGA DVIhttp://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/monitor/acer-23-g236hlbbd-led-1920x1080-5ms-200nits-100m-1-vga-dvi-monitor.html
-
Memnunmusunuz kartinizdan lol cs fps verebilirmisimiz oynuyorsaniz
Bu monitoru begendim arastrdm dediklerinizi bu fiyatada boyle pek yok geldigindede goruslerimi paylasirim sizle tesekkurler
quote:
Bu monitoru begendim arastrdm dediklerinizi bu fiyatada boyle pek yok geldigindede goruslerimi paylasirim sizle tesekkurler
Bir şey değil arkadaşım.. Evet, bu fiyata alabileceğin daha iyi bir 23" ve DVI bağlantısı olan monitör yok galiba.. Bilgilere göre 3 yıl da garantisi var.. Güç tüketimi muadillerine göre daha makul.. Ancak her güzelin bir de kusuru olduğu gibi bu modelde de var elbette.. Parlaklık değeri benzeri modellere göre biraz düşük.. Yani parlak görüntülerle oyun oynamayı seviyorsan bu monitör o konuda seni biraz üzebilir.. :) -
Grafige asiri takintili degilim de lol cs gibi oyunlarda karanlik gostermezdemi sikinti olur
quote:
Memnunmusunuz kartinizdan lol cs fps verebilirmisimiz oynuyorsaniz
hocam gta 5 ulrtada 35 40 fps de oynattı lolü 350 400 fps de açar diye tahmin ediyorum çok grafikli yerlerde 250 ye kadar düşer.. -
O zaman isimi goorucektir. Sagolun.
Yeterlidir ancak gelecekte sistemi güncellerseniz sorun yaşatabilir. 650W ve üzeri power öneririz. -
karanlıktan kastın?
ekranın parlaklığı (nits,CDAsı biraz düşük) oda güneş alıyor ise sıkıntı yaşarsın. 250 lklerde orantısız pahalı malesef...
FullHD için DVI giriş olması çok önemli değil (60Hz den yüksek frekanslı değilse).
VGA yetecektir ben hdmi da dahil 3 ünü kullandım fark yok sınır Panel çünkü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X